Şimdi Ara

### ► JUKE KULÜBÜ ◄ ### (426. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.511
Cevap
107
Favori
831.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
3 oy
Sayfa: önceki 1...213...423424425426
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 2021 model 60bindeki yeni aldığım aracım aldıktan sonra teklemeye başladı 100ü geçtikten sonra tekleyerek gidiyordu.Ben almadan 1 ay önce enjektör değiştirilmiş. Servise götürdüm yine aynı enjektörde sorun olduğu söylendi.

Bu kmler enjektör için erken değilmi? başına bu şekilde enjektör sorunu gelen veya tekleme yaşayan oldu mu?

Rölantide sorun yok ama gaz verince tekliyor bazen ki geçen çok fazla yaptı kuzey marmarada durmak zorunda kaldım.Aç kapa yapınca düzeldi devam ettim.

Enjektörü sadece km olarak değerlendirmeyin. Uzun süre kötü yakıt kullanımı da enjektörlerin erken yıpranmasına neden olabiliyor. Ya da arabayı sürekli yüksek devirlerde kullanmak vs bunlar enjektörün ömrünü kısaltıyor.

Ama 1 ay önce değişen enjektörün tekrar arıza yapması bence normal değil. Başka bir servisten görüş alınabilir , belki enjektör arızası değildir.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Teşekkür ederim.Enjektör arızası diyen kendi servisimdi iyi ki eski bakım kâğıtlarını vermişsin değiştirmedik dedi.Bayramdan sonra enjektörü değiştirem servise gidicem garanti kapsamındadır diye düşünüyorum

tamamen kasayı beğendiğim için şu satışcı arkadaş arada sıfır satmak için yazıyor, bir hayrı olsun foruma katkısı olsun dedim... Satana kadar mış :) umrunda olmadı...

reno nun clioları var Avrupa da hibrit di hepsi,

burda da 1,3tce ile hibrit olan yokmudur? reno koyuyorsa nissan da koymalı,

• volkan_efe kullanıcısına yanıt
    Keske olsa,aslinda platform olarak capturla ayni bizim araclar,1.3 mild hibrit en bos paketi 2160000 tl capturun,tekna modeller o fiyat olursa rekabet edemez diye dusunuyorum

Fiyat politikası tamamen firmaların piyasa politikası, baksana 2 gün önce 1.790 a platinium satıyordu bayi, hemde 200 bin sıfır faizle ...

• volkan_efe kullanıcısına yanıt
    Merhaba , bu yakıt konusu biraz göreceli sanırım. Ben istanbulda çoğunlukla standart modda kullanıyorum ve çok ciddi trafik olmadığı sürece 8 litrelerde geziyor ortalama. Ciddi trafik olduğunda maksimum 9 litreyi gördüm.

Bir de juke larda araç boşta beklerken yakıt tüketimi maksimumda yani 25 litrede duruyor. Diğer psa ve wolksvagen 1.0 araçlarda boşta beklerken 0 litrede duruyor. Bu da juke araçlarda yakıt ortalamasının yüksek çıkmasına neden oluyor. Ortalama çok yüksekken bile yakıt göstergesi aynı duruyor düşmüyor. Benim gözlemlediğim bu şekilde.

Bu arada diğer 1.0 araçların çoğu da 9 litreleri görüyor şehir içinde.

Ben her zaman araca bindigim gibi start-stop u kapatiyorum,sehir icinde benim de hep 9-10 lt tuketim sehir disinda da 100 u gecersem 7-8 araliginda,ama bosta 25 lt tuketim hic gormedim,bu degeri ekrandaki yakit animasyonuna gore mi soyluyorsunuz yoksa incelediginiz bir teknik veri den dolayi mi?

Nissan buraya arac getirirken tamamen renonun politikalarini izliyor cunku buyuk hisse cogunluklari var,o yuzden capturdan daha dusuk bir fiyata hibrit getirebileceklerini sanmiyorum,ustune nissanin ulkemize getirmedigi cok fazla model var ariya,kicks,pathfinder vs gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaaPTaaNY -- 12 Mart 2026; 11:10:35 >
  • 2025 Nissan Juke Manuel
    1.530.000 ₺

Nissan Florya
    Ali Umut 532 647 66 79

Ben ümraniye, ataşehir civarında kullanıyorum %80 buralarda yokuş çok ondan ben 8 litre yazın yokuş çıkmaksam görüyorum sürüşlerimde ama kışın ve normal güzergahlarımda 9-10 arası tüketimim,

uzun yol 120 sabitleyip giderim 5,5 - 6,5 arasında tüketir, trabzon da gittim geldim 6 ortalama ile uzun yolda 1.6 arabada çok farklı yakmaz, şehir içi önemli olan...

en mantıklı çözüm bir sonraki aracımın hibrit olması bence...

• 
Sayfa: önceki 1...213...423424425426
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.