Şimdi Ara

### ► JUKE KULÜBÜ ◄ ### (427. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: quattro7x7
1 Kayıtlı Üye ve 7 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.531
Cevap
109
Favori
834.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
3 oy
Sayfa: önceki 1...213...424425426427
Sayfaya Git
Git
Giriş

hocam hic goremediginizden oturu hatirlamiyorsunuzdur :) maalesef inanilmaz bir bilgi kirliligi var. insanlar malini ovmek icin afedersiniz kaba etlerinden salliyor keza youtube yayinlarinda bulunan videolarda bu sekilde , misal juke ile 130la gidip 6 yaktim diyor nereye 6 yakiyorsun 7,8 den asagi inmez o hizlarda... he 1 saatlik yolculukta 8-10dk surersin 130 ile kalan 50dk boyunca 90a alirsin skorboard gosterir 6 yi :):). bizim aractada 2.1 tarihi tuketim rekoru var fotosu hala duruyorsa paylasirim ama benden baska kimse o tuketimin inanilmaz uzun yokuslu bir yolun inisi oldugunu bilmez soylemezsem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bombastikçi -- 27 Mart 2026; 14:45:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Evet dediğiniz gibi bende bu aracla 40000 kmyi gectim,kesinlikle ekonomik degil,bizim araclar yakıyor,1.0 motorun kalibrasyonu bu sekilde cunku seri olmaya calısıyor ara hızlanmalar olsun kalkıs olsun bu yuzden de harcıyor,100 km hızlarda sabit gitsekte yakıyor,malı ovmek için hataları gormezden gelmekte yanlıs durum dediğiniz gibi,arabamda sevdiğim cok ozellik var guvenlik tasarım vs vs ama bir o kadar da sevmesiğim detay var,tuketimi bence yuksek,arka koltuk ta yolculuk cok kotu mesela,motorun titremesi cok yuksek,ve bazen vites degiştiğinde tak tuk sesler geliyor özellikle sport modda iken,nissan a ayrı bir gıcıgım olustu zaten bu makyaj yuzunden,platinium daki ozelliklerin hepsi tekna oldu jantından gostergesine,hep japon kullandım simdiye kadar ama bir daha nissan alırmıyım emin olamıyorum su an

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaaPTaaNY -- 27 Mart 2026; 17:7:20 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • KaaPTaaNY K kullanıcısına yanıt

Baska basliklarda yazmistim ulkemizde orta direk vatandas icin fiat,renault, japonlar harici arac almak bence macera. her arac ariza yapar kul yapimi lakin soyle bir gercek var ne kadar basit o kadar saglam..!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam bende de platinum juke var 2025 model. Ben de özellikle sisfarı , kablosuz şarj, ambians aydınlatmanın platinumdan daha üst paketlere taşınmasına gıcık oldum. Müşteriyi enayi yerine koymaktır net şekilde.

Fakat gel gör ki opel ve pejo grubun yıllarca yağlı kayışla müşterilerini mağdur edip 2026 da artık zincirli çıkartıyoruz kayışlı alanlara geçmiş olsun demesi.

Wolksvagen grubun hala kuru kavrama şanzıman araç çıkartmasını gördükten sonra. Nissanın asla yağlı kayış mevzusuna girmeden zincire devam etmesi ve ıslak kavrama güvenli şanzıman kullanması beni kazanıyor.

Yakıt konusuna gelince , 1.0 dsg araçta kullandım , hybrit toyota da kullandım, leonundan wolkswagenine 1.0 araçların hemen hepsi bu ayarda yakıyor emin olabilirsiniz. Yani 7.5 -8 -9 litre aralığı bu 3 silindir motorların genel olarak yakacağı rakamdır. Evet bizim araçlar yakıyor ama piyasada bunun çok çok altına inen araç seçeneği de göremedim.

İlla ki çıkıp sen bilmiyorsun benim arabam x marka model 5 litre yakıyorum diyenler olacak. Fakat tek kriter yakıt değil bir sürü kriter var. 15 - 20 bin km de bir triger değiştiren araçlar varken bence nissan juke aracınızı sevin :)

En iyi araç sahip olduğunuz araçtır…

• yalcin3434 Y kullanıcısına yanıt
    Bu paket olayında nissan gercekten turk kullanıcıyı enayi yerine koyuyor,gerci cogu firma ulkemizde boyle,dediğiniz gibi paketleri ya uste tasıyorlar yada ust makyajla ust paketleri alt paket gibi yapıyorlar,yurtdısındakileri incelediğimde fark bariz belli en boslarında bile bir dunya farklılık var,ustelik hangi ulkeye baksam garanti hep bizden fazla,orta dogu ulkeleri 5 yıl
    Mısırda bile 6 yıl garanti veriyor,fransa da 8 yıl,bu sadece nissan distiribitoru ile alkalı degil nissanın Turkiye politikası model bike getirmiyorlar

### ► JUKE KULÜBÜ ◄ ###

• KaaPTaaNY K kullanıcısına yanıt

Bir yandan da iyidir belki, bunlar 5 yıl garanti verince 5 yıl 3 litre yağ değişimi için 20.000 TL alsalar.... birden düşündüm de :) iyi mi yapıyorlar acaba :)

• Juke 2025 model Platinum donanım araç bakıyorum. Aynı model ve donanım olmasına rağmen Bazılarında ambiyans aydınlatma var bazılarında yok. Bazıları iç dikiz aynası kararıyor bazıları kararmıyor kafam karıştı. Bir de bu aracın şanzımanı kuru kavrama mı yoksa ıslak mı bunu net şekilde bilen yanıtlayabilir mi.

Evet yukarıda mesajlarda bundan bahsetmiştim. 2025 yılının ağustos sonrası üretilen modelleri itibari ile ambians aydınlatma, sis farı , otomatik kararan aynalar , ve kablosuz şarj özellikleri ndesign ve daha üstü paketlere taşındı.

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.