Şimdi Ara

Juiced 2: Hot Import Nights (2007) [ANA KONU] (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
518
Cevap
0
Favori
50.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kurma kurma nereye kadar, insan merak ediyor işte. Zaten insanın başına ne geldiyse hep meraktan geliyor.
  • kur o zaman madem fikirlere önem vermiyorsun bakalım ne kadar dayanabiliceksin
  • vay bende x1650pro var bende kesık kesık oynuyo bi arkede 8800 amp var onda exe hatası verıyo bir tane daha arkasın leptopu var onda 8400 var hiç sorunsuz oynuyon kanser oldum ekrankartını değiştirmeyı bıle dusunuyorum ben bu oyunu oynayazsam kanser olur nedırdır b u olay ekrankartını değiştirmem gerekirse ne alcam :S
  • Bu kadar zaman geçti oyun çıkalı, ne doğru düzgün patch ne de ilaç çıkmadı bi türlü, bende kaldırdım ve ne varsa oyuna ait sildim.
    Aslında güzele benziyodu grafikler ama sessiz oynadıktan sonra oyun mu yok başka, nfs ve benzerlerine devam yine.
  • quote:

Orjinalden alıntı: m_runo

Bu kadar zaman geçti oyun çıkalı, ne doğru düzgün patch ne de ilaç çıkmadı bi türlü, bende kaldırdım ve ne varsa oyuna ait sildim.
    Aslında güzele benziyodu grafikler ama sessiz oynadıktan sonra oyun mu yok başka, nfs ve benzerlerine devam yine.

Ben sorunsuz oynuyorum sizde ne gibi problemler var acaba? Oyun sessiz mi çalışıyor?
  • quote:

Orjinalden alıntı: venom800

quote:

Orjinalden alıntı: m_runo

Bu kadar zaman geçti oyun çıkalı, ne doğru düzgün patch ne de ilaç çıkmadı bi türlü, bende kaldırdım ve ne varsa oyuna ait sildim.

Ben sorunsuz oynuyorum sizde ne gibi problemler var acaba? Oyun sessiz mi çalışıyor?

Çoğu kişinin yaşadığı sorunlar işte, oyuda takılma ve fps limiti, sessiz oynanırsa anca akıcı olabiliyor,
    diğer arkadaşların yorumlarına da bakın isterseniz.
  • Anladım Yani siz oyunu daha akıcı oynayabilmek için sesi isteyerek kapatıyorsunuz. O şekilde fps miktarı da artıyor öyle mi? Keşke bunlar için bir yama çıkarsalar bu durum hiç de hoş değil Oyunu daha akıcı oynamak uğruna sesden vazgeçmek çok kötü bir şey. FPS limiti Spiderman 3 te de uygulanmıştı 30Fps sabiti ile oynamak durumunda kalıyorduk tabi herkesde 30 fps de de çalışmıyordu yüksek sistem gereksinimleri yüzünden. Gerçi Juiced de öyle sayılır yani çok yüksek sistem gereksinimleri var.
  • GeForce 5700 += ??
    anladiniz siz onu
  • quote:

Orjinalden alıntı: venom800

Anladım Yani siz oyunu daha akıcı oynayabilmek için sesi isteyerek kapatıyorsunuz. O şekilde fps miktarı da artıyor öyle mi? Keşke bunlar için bir yama çıkarsalar bu durum hiç de hoş değil Oyunu daha akıcı oynamak uğruna sesden vazgeçmek çok kötü bir şey. FPS limiti Spiderman 3 te de uygulanmıştı 30Fps sabiti ile oynamak durumunda kalıyorduk tabi herkesde 30 fps de de çalışmıyordu yüksek sistem gereksinimleri yüzünden. Gerçi Juiced de öyle sayılır yani çok yüksek sistem gereksinimleri var.

Sistem gereksinimi için kendi sistemimin yeterli olduğunu düşünüyorum, avatarımın altında sistem panelinden bakabilirsiniz,
    bana göre fps limitinden kaynaklı, sessiz oynarken takılma ortadan kalkıyo çünkü.

• süper
  • arkadaslar ben bu oyunu oynuyorum ama bı sorunum var league 2 den 1 e gecme yarısındakı kılıdı nsl kırıcaz nsl gececegı bı ust luague lutfen acıl yardım..
  • ya bu oyun kadar salak bi oyun görmedim TDU buna {1000000.......} basar.. bende ne menüsünü nede oynanabilirliğini beğenmedim çok kötü bir oyun yüklenirken nasıl acaba soruları kafanızda uçuşuyor.. oyuna başladığınızda da neye uğradığınızı şaşırıyorsunuz bir bakıyorsunuz boyutu ne kadar diye.. şaşırmaktan kuduruyorsunuz.. .bu oyuna para verilmez yüklenirken beklediğiniz zamana yazık bence almayın.. ama almak isteyenide zorla tutamayız
  • ilk oyun güzel değildi fakat bu fena olmamış bence

Juiced 2: Hot Import Nights (2007) [ANA KONU]
  • toyota corolla ile bir prob. yoktu da nissan skyline ''34'' alınca daha ilk yarışta kesiklik yaptı . bende az evvel oldu yazmadan edemedim . hatta riva..'dan %60 a çıkardımdı fan devrini . fan sesi ile de olsa oynarım . zor ve güzel bir oyun .
  • oyunda anlamadığım bir durum var 1024x768 high özellikte 16xq aa açtım yarıştım problem olmadı daha sonra oyundan çıktım ertesi gün tekrar yarışa girdiğimde kasma yaptı 16x aa düşürdüm kasmaya devam etti 8x e düşürdüm yine kasma var sistemi yeni topladım ama psu yetmiyor sanırım ondan kasma yapıyo olabilir mi?
  • arkadaşlar oyun bayaa sardı beni özellikle drift yarışları çok iyi olmuş bence
    fakat bazı arabaları alınca(skyline r34, mustang fastback gibi) garip bi kasma yapıyor bu sorunun çözümü nedir bilen var mı?

• eğer sesle oynuyorsanız o oyunun hatası atma yapmasını engelleyici birşey çıkarmadılar hala

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CooperCrew -- 29 Mart 2008; 18:26:59 >
  • Bide böyle birşey var iç kameradan oynarken ekranda siyah bölümler oluşuyor

• oyunun savegame ine sahip olan var mı böle %30 ve 50 civarı bitmiş halde olan bana lazımda

• Kendimde dahil olmak üzere bu oyunu alanlara indirenlere kuranlara vs acıyorum ya.Araba kutu gibi sağa sola dönüyo falan.Sağa basıyorum arabanın önü sağa arkası sola dönüyor

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.