Şimdi Ara

Joystick ile Direksiyon seti. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
177
Cevap
7
Favori
9.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mahallede bir süpürgeci var ona söyledim dikiş makinesinin pedalını alıcam ona bağlayacam potu zaten herşeyi hazır böyle yapan kişiler de var yarın öğlen alıcam eğer adam deposunda bulursa yaptıktan sonra kesin sonucu söylerim
  • çalışma sonuçlarınızı bekliyorum.
    Bende biraz bişeyler yaptım 1-2 tane foto göstereyim  Joystick ile Direksiyon seti.

gaz-fren-debriyajın asılı olacağı kutuyu yaptım 2-3 tane daha parça ekliyeceğim pedallar şuanda boşta sallanıyor yay ile öne doğru elimle yaptığım gibi gerdireceğim sonrada
    sürgülü potansiyometreyi takmayı planlıyorum pedal başlarınada
     Joystick ile Direksiyon seti.
    resimdeki gibi pedal başlıkları alıp takacağım sonrada sağını solunu biraz daha düzeltip boyayacağım sonrası saten sürgülü potları gamepad a bağlamak kalıyor saten gamepadda üzerinde hazır lehimli bekliyor yani benim işim giderek azalıyor biraz daha yapayım ayrıntılı göstereceğim.

benim için şuan görsellik 2. planda
     Joystick ile Direksiyon seti. Joystick ile Direksiyon seti.

• benim için görsellik 1.planda olmadı alacağım pedalı boyarım metalik griye üzerine pedal resmi yapıştırırım yarın alıcam 1 tane deneme amaçlı olmazsa sizin gibi yaparım ama olacağını sanıyorum
  • tabikide görsellik önemlide önce bi pedalları çalıştırayım güzelce boyarım araba pedal seti alıp takarım önce bi çalışsında
  • arkadaşlar konuya yazan yok yapmayı mı bıraktınız
  • samsint158 kullanıcısına yanıt
    Maalesef yeni pot alana kadar devam edemeyeceğim.
    Şu sınavları hayırlısıyla yüksek notlarla atlatalım inşallah da başlarız.
  • pedalı klima ayağından yapabiliriz bizim islediğimiz adam (pedal caseiro para pc) yazan vardı ya youtube da o da klima ayağına benzer birşeyle yapıyor bence bizde onla yapabiliriz hurdacılarda bulunurmu
    Bunların kesiştiği köşesi menteşe gibi açılıp kapanıyor mu ?
  • ben arçelik yetkili servisinde çalıştım ordan biliyorum alttaki resimdekiler gibi kırmızı ile mavi bağlanır birbirine tek vida atarsak hareketli olur ama menteşelerde bu görevi görür fakat klima ayağıyla daha kolay olur
  • Ben menteşe olur mu demedim menteşe gibi mi çalışır mantığını sormuştum. @niyazix tahtadan yapacağına keşke böyle demir parçayı delip vida geçirseydin keşke daha sağlam olurdu.
  • linyit43 kullanıcısına yanıt
    Aralara pul koymayı ihmal etmeyin.
  • Bunu nerde bulurum sıfırı 15 TL falan demircilerde varmıdır sizce

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar ben şimdilik elimde ne malzeme var ise onla yapıyorum sonradan parçaları değiştireceğim.
    samsint158 arkadaşım ''kimse mesaj yazmıyor yapmayı bıraktınızmı'' demiş şu anda okul var sınavlarımız başladı bide benim sorumluluk sınavım var onlarla uğraşıyorum.
    + 3 tekerlekli drift bisikleti yapıyorum motorized drift trike diye yazarsanız youtubeye çıkar.
    + telefon aldım kendime taksitle taksite para ödüyorum ayık 70 tl taksit
    + ses sistemim bozuldu ya hazır 1+1 kule ses sistemi alacağım yada yapacağım
    + logitech driving force gt almaya çalışıyorum

yani sonuçta öğrenciyiz haftalık 50 tl para alan birisine bu kadar iş çok fazla elimden geldiği kadar idare etmeye çalışıyorum.
  • niyazix N kullanıcısına yanıt
    Haklı
  • Piston arayanlar!
    plastik yaylı tuvalet kağıdı tutucular var onları
    kıllanabilirsiniz
    Yeni aklıma geldi
    (Ortadaki yaylı piston)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DirtJumper -- 25 Mart 2014; 0:45:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sınavlarınız bitti inşallah devam edelim konuya artık
  • Aaa iyi fikir bak aklıma gelmemişti fakat onu iki kenarından aynı anda bastırınca ortada tıkanıyor ve 3 cm anca içine giriyor bu yüzden küçük bir modifiye yaparak bunu güzel bir piston haline getirebiliriz.
    Haftaya full sınav var. İnşallah yüksek ve hayırlı notlarla geçeriz.
  • benim daha yeni başlıyor sınavlarım 2 tane sınav oldum daha siz devam edin ben yetişiyorum
  • bu direksyon için LİNK

bu pedal için LİNK

iki videonunda altında pdf ve jpg şeklinde yapımını uzunca anlatmış yapan kişi kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeroplayer06 -- 3 Nisan 2014; 17:31:58 >

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.