Şimdi Ara

Joystick ile Direksiyon seti. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
177
Cevap
7
Favori
8.998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • başladınız galiba nasıl gidiyor fotoğraflarını çekin bizde örnek alalım
  • L1, L2 ve R1, R2 tuşlarını düşünmediniz mi kullanmak için?
    Benim konsolda start select olarak degilde ekstra 5 6 tuş var.
  • 55electronicdesign kullanıcısına yanıt
    Ben düşündüm zaten yazdımya önündeki 4 tuş diye onlar ve üzerindeki 4+4 8 tuş ve select startlar var baya tuşumuz var bu arada sabah gittigidiyordan sipariş verdim yarın bi gün elime gelir az oynayakoyiyim yaza kadar ondan sonra dağıtırım içini :D
  • samsint158 kullanıcısına yanıt
    yarın bişeyler yapmayı düşünüyorum bugun elektronikciye gittim sürgülü pot sordum yokmuş hafta içi başka biyer daha var oraya sorarım belkide gitti gidiyordan alırım tanesi 10 tl gitti gidiyor da
  • niyazix N kullanıcısına yanıt
    oha 10tl mi bu nedir ya
  • linyit43 kullanıcısına yanıt
    internette bu fiyat daha buralarda bulamadım.
  • evet arkadaşlar 2 adet daha tuş keşfettim gamepadde kullanılabilir altta fotoğrafları var ama 4 çıkış mevcut bunları bulmamız lazım hangisi (-) hangisi (+) neyse fotoğraflar altta hem alt hem üst tarafından tost makinesiyle çektim biraz kötü oldu
     Joystick ile Direksiyon seti. Joystick ile Direksiyon seti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samsint158 -- 17 Mart 2014; 17:50:05 >

• Beyler bazı nedenlerden dolayı projem iptal oldu bilgisayarımı da satıyorum siz devam edin.
  • @linyit43 Hayırdır ne oldu?
    @samsint158 çapraz çalışır o butonlar.
    onlar analog tuşlarının üstüne bastırdığımızda basan tuşlar bi işe yarayacağını pek sanmıyorum ama tuş gerekli olabilirse uğraşılabilir.
  • 55electronicdesign kullanıcısına yanıt
    Telefondan devam ederim artık evde fazlalık oldu bilgisayar özel bir mesele yüzünden gidiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • linyit43 kullanıcısına yanıt
    Özelden yazsana bana.
  • arkadaşlar konu ne oldu cevap yazan yok
    Sınavlar var. Hayırlısıyla yüksek notlarla atlatalım inşallah da...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 55electronicdesign -- 20 Mart 2014; 19:40:06 >
  • aynen yarın son sınavıda atlatıyorum fizik sınavım var ve hala çalışmadım Çalışmadan geçip geçemeyeceğimi bakıcam cumartesi bende birşeyler yapmaya çalışırım elime para geçerse h-vitesi falan yaparım
    Son sınav mı? Biz yarın 2. sınavı olacağız.
    Fizik iyidir, severim formulleri ezberle.
  • kopya candır formülleri yazdıkmı tamam sıraya gerisi hikaye önemli olan işlemleri yapma ve hangi formülü nerde kullanacağını bilme
    Sen bilirsin.
  • kopya da çekmem belki fazla konu yok çalıştım biraz hocada kolay soruyo bugün birşeyler alırsam para geçerse elime ya da yarın yaparız birşeyler
  • benimde sınavım var daha yeni başlıyor sınavlarım elektrik-elektronik esasları dönem ödevim var elektrik üretir durumda bi hidroelektrik santralı yapcam bu aralar onunla uğraşıyorum ama pedal içinde bikaç bişeyler yaptım resimlerini sonra atarım.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.