Şimdi Ara

John Kennedy Suikasti'nin DUDAK UÇUKLATAN DETAYLARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
6
Favori
9.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 8 bölümlük dizi serisini izledikten sonra detaylı bir araştırma yaptım ve hayretler içinde kaldım.

Arkadaşlar LÜTFEN üşenmeden okuyun.

http://www.webhatti.com/tarih/48857-kennedy-suikasti.html

Kennedy ailesinin üstünden tam anlamı ile kara bulutlar hiç gitmemiş

Kennedy'nin babası çok azimli ve kendi başkan olamayınca oğlu baskan olsun istiyor, oluyorda

john'un kardeşinide istememesine rağmen adalet bakanı yapıyor

kız kardeşlerinin iq'su doğuştan düşük bundan dolayı babaları kendine çocuğu yakıştıramıyor ve kıza lobotomi yaptırıyor kız tam bir ot gibi kalıyor

sonra babaları'na inme geliyor, Kennedy suikaste uğruyor, kardeşi aynı şekilde suikaste uğruyor

bunun haricinde ki detaylar yukarıda ki linkte.

John Kennedy Suikasti'nin DUDAK UÇUKLATAN DETAYLARI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogameci -- 8 Aralık 2011; 20:52:38 >

• Kim oldurdu cidden cok merak ediyorum?
  • şoförü dönüp sıktı kafasına öyle değilmi videosuda vardı galba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akin_Tr

şoförü dönüp sıktı kafasına öyle değilmi videosuda vardı galba

böyle bir iddia duymadım dostum o zaman karısı mutlaka görürdü.
  • mesajım bulunsun

• bakın bariz belli şoför dönüyor sıkıyor karısıda arabadan atlamaya çalışıyor
  • bu konuyla ilgili çok sayıda belgesel izledim zaman içinde.
    suikastçi ilk atışta başarılı olamıyordu, ikinci elde iş bitiyordu. beni bayağı etkilemişti bu suikast.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • keskin nişancı öldürdü diye biliyorum hatta şöyle bir yazı okumuştum; kennedy halkla yakınlaşmak istiyordu bu yüzden gezi sırasında korumalarına uzak durmasını söyledi tabi suikastçilere de gün doğmuş oldu... öldürülmesinin ardındaki asıl sebep bana göre abd yi vietnama sokmak istememesidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakansavran -- 8 Aralık 2011; 21:05:05 >
  • 3 saatlik yönetmenliğinin Oliver Stone'nin yaptığı ve Kevin Costner ve Joe Pesci'nin oynadığı JFK adlı filmide öneririm.

Belirlenenin tam tersi açıdan ve keskin nişancı ateşiyle vuruluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mechaniker -- 8 Aralık 2011; 20:07:18 >
  • 2 el ateş ediliyor. ilk el ateş edildikten sonra o şoför ikinci el ateşi edebilir miydi sizce?
    saçma.
  • Adamin kafasi dagildi resmen.Suikastçide galiba kar98k vardi galiba 5li yani
  • arabanın arka çaprazındanmı indiriyo ozaman
    AMA ŞOFÖRÜN ŞÜPHELİ HAREKETLERİ VAR
  • İsrail'in; Dimona Çölü'ne nükleer santral kurmasına karşı çıkmasından ötürü, John F. Kennedy'ye suikast düzenlediğini okumuştum. Bilmem, ne derece doğru.

http://www.rediff.com/news/2004/jul/26vanunu.htm
  • Bu konuda bir çok araştırma, video, teori var. Taa yıllar öncesinden küçüklüğümde bunları araştırıp öğrendiğimi bilirim koskoca adamlarsınız nasıl bilmiyorsunuz şaşırdım

Büyük ihtimal Illuminati'nin gönderdiği bir tetikçi öldürdü çünkü Kennedy diğer başkanlardan farklı olarak objektifti, savaşa vb. karşıydı(o tarihler hakkında pek bilgim yok genel olarak değindim). Bu durumda Illuminatinin işine gelmiyordu.

JFK Suikastini konu alan bir oyun bile var, tetikçi olarak oynuyorsunuz. Kitaplık gibi bir binadasınız ve başkanın konvoyu geçerken JFK'yi vurmaya çalışıyorsunuz. Az bir şey araştırın her şeyi öğreneceksiniz derin mevzular olduğu için bende fazla açıklayamıyorum. Son olarak; inandığım, açıklamarda öğrendiğim ve videoda izlediğim kadarıyla JFK'yi şoförü vurmuyor, orada sadece arkasını dönüyor.

Olayın ertesi günlerinde JFKyi indiren tetikçi yakalanıyor ve sorgulanmaya(veya savcılığa götürülürken vb. tam hatırlamıyorum) götürülürken oradaki güvenlik görevlilerinini biri tarafından vuruluyor. Onu vuran güvenlik görevliside suikaste kurban gidiyor

not: hatırladığım kadarıyla yazdım, zamanında çok derin araştırmıştım. youtubede çok açıklayıcı videolar var.

• kennedy suikastiyle vietnam savaşının tarihine bakın ve ortaya suikastin sebebi çıkıyor kennedy abd yi vietnama savaşa sokmak istemediği için öldürüldü
  • bence ordaki şoför vurmamış olabilir çünkü silahı kaldırmasıyla kan fışkırması aynı ana denk geliyo hem de silah ateş edince hafif de olsa geri seker ama silahta hiç kıpırtı yok keskin nişancı ihtimali daha yüksek bence de
  • full metal jacket filminde keskin nişancının amerikan deniz piyadesi olduğu söyleniyordu,ne derece doğru bilemem tabi.bir de kennedy abd'yi vietnam'a savaşa sokmayacağını söyleyip israil'in nükleer santraline karşı çıktığını söyledikten sonra vuruldu.az biraz şüpheci bir insansanız boşlukları doldurmak size kalıyor.
  • Dikkat ! Aşağıda vermiş oldugum link +18'dir ! Baştan uyarıyorum

John Kennedy'nin otopsi fotoğraflarıdır . Midesi kaldirmayan girmesin .

+18

Edit: Linki kaldırdım merak eden varsa PM atsın .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ControlYourDream -- 8 Aralık 2011; 22:58:28 >
  • Bana gorede Cia oldurdu adami. Derin devlet
  • La şöforun günahını almayın...cinayeti aşırıs sağcı bir yahudi şerefsiz yapmıştı..zaten sonradan o da öldürüldü ötmesin diye...özetle bu adamı kahrolası yahudiler öldürdü...

şoförün elinde silah gibi birşey var adam silah sesi duyduktan sonra koruma içgüdüsü ile davranıyor...

kennedynin ölüm sebebi özetle israilin menfaatine aykırı politika izlemesi idi.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.