Bildirim
JOHN CONSTANTINE DÖVMESİ ANLAMI? [RESİMLİ]
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
15 days'ın simgesi bu -
sonunda bir cevap aldım minnettarım çok sağol :D bayağı bir internetten baktım RED KING SULFUR gibi şeyler çıktı Sulfur yazıncada pek bir şey çıkmıyor bu konuda bir bilgin varmı? Cevaplarsan çok sevinirim iyi akşamlar -
-
:'( -
Satanic bi sembol olabilir. Filme hava katmasi icin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dizideki anlamı olarak koruma sağlıyo ve Cebraili çağırmak için kullanılıyo. Geçmişte de simya ve kimyada anlamları var. Yeni bir şeyler bulunduğunda anlam yükleme gibi düşünebilirsin. -
quote:
Orijinalden alıntı: Rog.
Dizideki anlamı olarak koruma sağlıyo ve Cebraili çağırmak için kullanılıyo. Geçmişte de simya ve kimyada anlamları var. Yeni bir şeyler bulunduğunda anlam yükleme gibi düşünebilirsin.
Bu hangi dizi yada filmden ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: çıkalımmı
quote:
Dizideki anlamı olarak koruma sağlıyo ve Cebraili çağırmak için kullanılıyo. Geçmişte de simya ve kimyada anlamları var. Yeni bir şeyler bulunduğunda anlam yükleme gibi düşünebilirsin.
dizi yazmışım aklım diziye gitmiş. izlemedim aslında orada geçiyor mu bilgim yok. filmden biliyorum ben. constantine ikisinin de adı zaten. -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: çıkalımmı
quote:
dizi yazmışım aklım diziye gitmiş. izlemedim aslında orada geçiyor mu bilgim yok. filmden biliyorum ben. constantine ikisinin de adı zaten.
Teşekkürler hocam
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
istediğim cevabı aldım teşekkür ederim ^^ -
"The sulfur for the philosophers" olmalı, alchemy ile alakalı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Aslan. -- 19 Ağustos 2016; 18:57:23 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
The sulfur for the philosophers yazınca RED KING SULFUR çıkıyor. Sanırım üstteki arkadaşın dediği gibi aynı zamanda simya ve KİMYA ile alakası var. Şeytan çağırma için veya satanizm le ilgli bir sembol olmasını sanmıyorum çünkü adam şeytanları cehenneme postalıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Constantine-Hellblazer -- 19 Ağustos 2016; 21:13:35 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X