Şimdi Ara

John Wick'in spin-off filmi Ballerina'nın vizyon tarihi belli oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • John Wick'in spin-off filmi Ballerina'nın vizyon tarihi belli oldu
    Lionsgate, John Wick serisinin spin-off'unun vizyon tarihini açıkladı. Başrolünde Ana de Armas'ın yer aldığı aksiyon gerilim filmi Ballerina, 7 Haziran 2024'te sinemalarda olacak. Merakla beklenen filmin senaryosu Shay Hatten tarafından yazıldı.

Ayrıca Bkz.Ford'tan ilginç fikir: Drone'lar yolda kalan arabalara akü takviyesi yapacak

Haber, John Wick 4'ün dünya genelinde 250 milyon dolar gişe hasılatına ulaşmasının ardından geldi. Keanu Reeves'in başrolde olduğu aksiyon serisinin toplam gişe hasılatı şimdiden 833 milyon doları aşmış durumda.

Ballerina filminin konusu

Daha önce Ballerina'da başrolü Ana de Armas'ın oynayacağı bildirilmişti. Film, kadın bir suikastçinin ailesini öldüren kişilerden intikam alma hikayesini anlatacak. Olaylar serinin üçüncü ve dördüncü filmleri arasında gelişecek.

Spin-off filminin ana oyuncu kadrosunda Anjelica Huston, Gabriel Byrne, Catalina Sandino Moreno, Norman Reedus, Ian McShane, Keanu Reeves ve kısa süre önce hayatını kaybeden Lance Reddick gibi isimler de yer alıyor.

Kaynak:https://deadline.com/2023/04/ballerina-release-date-john-wick-1235317656/

• Ana de Armas varsa izlenir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 6 Nisan 2023; 7:54:28 >
  • Ana de armas'da nasıl bir torpil var anlamıyorum, oyunculuk yeteneği kıt ama neredeyse oynadığı her filmde soyunduğu için mi bu kadar popüler anlaması güç. Blade runner ve no time to die filmleri haricinde iyi oynadığı bir filmi hatırlamıyorum.

• Lance Reddick öldüyse nasıl hala kadroda? film çekimleri yapıldı o zaman?

• Ana de Armas, Blade Runner filminde kalbimi çalmıştı.

• Halilowich kullanıcısına yanıt
    Blade Runner filminden sonra baya görmeye başladık zaten

• Lance Reddick için üzüldüm. Adamın tüm dizilerini izlemiştim. Özellikle Fringe. Ama işte Allah'ın takdiri. En üzüldüğüm ise filmi çıkmadan ölmesi. Çıktıktan 1-2 ay sonra ölsün isterdim. :Rest In Peace. Huzur içinde yat.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ana de Armas Blade Runner ve James Bond serinin son filminde konuk oyuncu olmasına rağmen muhteşem performans sergilemişti. Onun yüzünden ilk defa kadın Bond neden olmasın demiştim :D

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.