Şimdi Ara

Jirinovski:Keşke Türkler'le birlikte olsaydık, dünya Rusça ve Türkçe konuşacaktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Rusya Liberal Demokrat Partisi Başkanı Vladimir Jirinovski, tarihte Türkiye ile ilişkilerde ciddi hatalar yaptıklarını belirterek, “Keşke zamanında Türklerle, hatta Almanlarla birlikte olsaydık, şimdi dünya Rusça, Türkçe ve Almanca konuşacaktı” dedi.

Rus devlet televizyonu Rossiya 1'de yayımlanan Voskresenniy Veçer programında konuşan Jirinovski şu ifadeleri kullandı: “Biz değil, Avrupa bizden özür dilemeli. Biz ise tarihte çok hatalar yaptık. Çok yardımcı olduk onlara. Balkan halklarına yardımcı olduk, onlar da NATO’ya kaçtı. Keşke Türklerle zamanında Güney Avrupa’yı ele geçirseydik. Bu bizim için faydalı oldurdu. Almanlar ile diğer Avrupa bölgelerini de ele geçirmemiz gerekiyordu. Ama biz bunu yapmadık. Şimdi üç güçlü ordu, Rus, Türk ve Alman ordusu olacaktı. Dünya da Rusça, Türkçe ve Almanca konuşacaktı. Amerika da olmayacaktı.”

Jirinovski, Ukrayna’nın Donbass bölgesini her gün bombalamasına Batı’nın göz yumduğunu da sert şekilde tepki verdi.

https://tr.sputniknews.com/turkiye/201702201027302185-jirinovski-turkler-ruslar-avrupa/

• Bir yıl önce dedim. Ruslarla birleşecek zamanı gelince bu ülke diye.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackGhost12

Bir yıl önce dedim. Ruslarla birleşecek zamanı gelince bu ülke diye.

nerede dedin?
  • Habidin kullanıcısına yanıt
    Tuvalette.

Baska yerde akla gelmez bu fikir.
    Japonlarda Abd yi bos birakmis olmasalardi suan Japonya mandasi bir abd gorurduk.
    Yada ismi komple japonya olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YveJhin -- 20 Şubat 2017; 17:11:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Habidin

quote:

nerede dedin?

Hocam Mayıs - Haziran civarı. Bir sürü açtım konusu. Hep kapatıldı.

Ruslar için vazgeçilmez bir seçeneğiz. 3 denize ve özellikle sıcak denize doğru uzanan kara yapısı rusları cezbediyor.

İstanbul da tabiiki.

Ben birleşme ve ya Natodan ayrılıp Ruslarla askeri işbirliğine gidileceğini hâlâ savunuyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Habidin

quote:

nerede dedin?

Hocam Mayıs - Haziran civarı. Bir sürü açtım konusu. Hep kapatıldı.

Ruslar için vazgeçilmez bir seçeneğiz. 3 denize ve özellikle sıcak denize doğru uzanan kara yapısı rusları cezbediyor.

İstanbul da tabiiki.

Ben birleşme ve ya Natodan ayrılıp Ruslarla askeri işbirliğine gidileceğini hâlâ savunuyorum.

Kril alfabesi varsa ben yokum aga

• Keşke olsaydınız! da bunları görmeseydik

Jirinovski:Keşke Türkler'le birlikte olsaydık, dünya Rusça ve Türkçe konuşacaktı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tabii canım. O yüzden Ruslar 150 senedir Türkistan'ı işgal ediyor değil mi ? O yüzden diğer Türk devletleri üzerindeki Rus etkisi nedeniyle kendilerine Türk dillerine de Türkçe demiyorlar değil mi ? Enver Paşalar, Osman Hocalar, Gaspıralı ve diğer Basmacı harekatları hatta Abdülhamid zamanında Türkiye'ye gelmiş ve Orta Asya gezisine çıkmış meşhur sahte derviş gibiler Ruslarla mücadele etmedi, Türkistan'ın bağımsızlığını Ruslar engellemedi değil mi ? Güzel Türkistan diye acıklı şarkılar yazılmadı... Mustafa Abdülcemil Kırımoğlu gibiler Kırım tatarları için mücadele ederken Ruslar tarafından yapılmayan işkence, sürgün vs. kalmadı. Böyle güzellemelere karnımız tok yani. Herşeyi geçtim, Buhara Cumhuriyeti tarafından Türkiye'ye yardım olarak milli mücadele döneminde gönderilen 100 milyon altının 80 milyonunu cebe indirenler de Ruslar değildi...

Rusya hiçbir zaman Türkiye'nin yanında, dostu olmamıştır, bundan sonra da olmayacaktır.

• Suriyeli dilenciler ve hirsizlar yerine bekar rus kizlar gelseydi tabikide fena olmazdi

• Ütopyalar güzeldir.

• Rusların topraklarımız üzerinde istekleri var, bunlardan hiçbir zaman vazgeçmezler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ressi1 -- 20 Şubat 2017; 17:26:2 >
  • Rusya"nın birleşme isteği ittifak olmak değil. Bir nevi Rusya"nın kontrolu altına girilmemizi istiyorlar. Evet, olay tamamen Türkiye"nin stratejik topraklarını ve sıcak denizleri egemenleği altına almak istemelerinden kaynaklanıyor.

Bu haberi okuyup sevinen, Rusya bizden yana diye düşünen varsa yanılıyor dostlarım. Bugün onların istediği gibi olsaydık, Türkçe olmazdı ve en önemlisi asimile olup milli kimliğimizi kaybederdik. (Ki şuanda da milli kimliğimize sahip çıktığımız pek söylenemez)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paranormal Adam

Rusya"nın birleşme isteği ittifak olmak değil. Bir nevi Rusya"nın kontrolu altına girilmemizi istiyorlar. Evet, olay tamamen Türkiye"nin stratejik topraklarını ve sıcak denizleri egemenleği altına almak istemelerinden kaynaklanıyor.

Bu haberi okuyup sevinen, Rusya bizden yana diye düşünen varsa yanılıyor dostlarım. Bugün onların istediği gibi olsaydık, Türkçe olmazdı ve en önemlisi asimile olup milli kimliğimizi kaybederdik. (Ki şuanda da milli kimliğimize sahip çıktığımız pek söylenemez)

İşte budur ya. Bende bunu demeye çalışıyorum. Rus tanda Abdden de ve diğer milletlerdende bize dost çıkmaz.

• Kraven kullanıcısına yanıt
    İşte bunlar sadece Türk milliyetçilerini kandırma sözleri. Ne kadar da çabuk kanan, popülist söylemlere inanan bir halkımız var yahu

1600’lı yıllardan beri düşmanlık yaptıkları yetmiyormuş gibi, hâlâ daha Rusya bünyesindeki etnik azınlıkların haklarını kısıtlıyorlar. Bunları çabucak unutp Rusya’yı iyi müttefik zannedenler referandumda falan oy kullanacak. Bu düşünce beni bazen sinir ediyor.

Ne bileyim, oy kullanabilme hakkı sınırlandırılmalı belki de. En az lise mezunu olanlar oy kullanabilmeli meselâ.
  • Ayıdan post, moskoftan dost olmaz
  • BlackGhost12 kullanıcısına yanıt
    Ilhak mi edecekler bizi.

Cahil olmaya gerek yok Ruslar tarihsel dusman.Bu hayatta son guvenilmesi gereken devlet ve millettir.Amerika ve Israile daha cok guvenebiliriz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.