Şimdi Ara

Jetta'da kuru karter var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Soru açık, internette bununla ilgili herhangi bir kaynak bulamadım.
    Opsiyon olarak da görünmüyor.
    Lakin donanım listesine yazılabilecek bir özellik değil.
    Bilen varsa sevinirim.

• 1968 model Ferrari Daytona'da olduğuna göre Jetta'da kesin vardır.
  • Olmaması lazım...
    Duruma göre değişir...
    Oluuuuur
  • Öncelikle merhabalar.

İnsanın merak ettiği bir şeyi böylesine sosyal bir ortamda herkese sorması büyük bir medeni cesaret örneği. Sizi çok tebrik ediyorum. Sorunuza dönecek olursak; VW AG, Jetta tipindeki araçların karterlerini iki farklı tipte üretiyor. Middle East diye tabir edilen ve su sıkıntısı çeken Orta Doğu ile Poor Africa diye geçen ve yine su sıkıntısı çeken Orta Africa'ya Jetta'lar "Kuru Karter"li biçimde gönderiliyor. Ancak dünyanın diğer bölgelerinde araç sulu karterli bir şekilde satışa sunuluyor. Suyunu da 6 ayda bir değiştirmekte yarar vardır.

Saygılarımla, Hayırlı günler.
  • Vardır bence

Olması lazım yani jetta bu
  • olm benım mı kafam guzel aksam aksam yoksa sızmı burda kafa buluyonuz

F430 da var Eger onda varsa hepsinde vardır. Olmasa ayıp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ATTRACTION -- 27 Ağustos 2010; 0:57:57 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DCİ mı HDİ mı daha hassas ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • jetta süper spor ve gran tourismo kırması olduğu için vardır muhtemelen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Platinium -- 27 Ağustos 2010; 1:01:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: joushkun

Öncelikle merhabalar.

İnsanın merak ettiği bir şeyi böylesine sosyal bir ortamda herkese sorması büyük bir medeni cesaret örneği. Sizi çok tebrik ediyorum. Sorunuza dönecek olursak; VW AG, Jetta tipindeki araçların karterlerini iki farklı tipte üretiyor. Middle East diye tabir edilen ve su sıkıntısı çeken Orta Doğu ile Poor Africa diye geçen ve yine su sıkıntısı çeken Orta Africa'ya Jetta'lar "Kuru Karter"li biçimde gönderiliyor. Ancak dünyanın diğer bölgelerinde araç sulu karterli bir şekilde satışa sunuluyor. Suyunu da 6 ayda bir değiştirmekte yarar vardır.

Saygılarımla, Hayırlı günler.

Tam bunları yazmak için girmiştim.

• 5w-30 yağ kullanan, apartman gibi motorlarda pek sanmıyorum.
  • Hala cevap yok, bilen yok mu?
  • Yahu şunlara baktım ama hepsi kuru, bunlar ne zaman ıslanıyor ki? Yoksa ıslatmak mı gerekiyor? Ya çekerse.

http://www.thefind.com/cars/info-jetta-oil-pan

Jetta Dry Sump Oil Pan Lubrication
    Jetta Trockensump Ölschmierung

Not: Lubrication olarak Google'da arattığınızda lütfen SafeSearch özelliğini ON (açık) konuma getirin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: funkmaster

Hala cevap yok, bilen yok mu?

Ben dedım ya vardır dıye..
  • Benim bildiğim genelde hızlı-spor araçlarda oluyor bu...Jetta da ise mutlaka vardır.
  • Ferrari Lamborghini gibi araçlarda var olduğu yazıyor nette onlarda varsa Jetta'da kesin vardır canım...
  • Bugün test amaçlı jettanın etrafında dolaştım

Yumurtacının arabasıydı hemen çıktı napıyorsun gardaş dedi bende abicim bunda kuru karter varmı dedim

Bu havada nerden su deyicek allasen dedi.

Kaçtım ordan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.