|
|

|
|
![]() Das Auto. Passat [B8] 1.4 TSI
|
|
|
![]() Das Auto. Passat [B8] 1.4 TSI
|
|
Bazı insanlar söyleyeceği çok şey varken susar. Çünkü anlayanı yoktur. Bilir. Kötülük yaptın mı kork , çünkü o bir tohumdur , ALLAH yeşertir karşına çıkartır.. Varlığı birşey kazandırmayan insanın yokluğu bir şey kaybettirmez... |
|
|
|
|
konuyu hortlatacagim ancak 230 bin km'de, kayis 1 kez bile degismedi bende. simdi degistirmek istiyorum. onceki sahibine sordum, yok degistirmedim hic diyor. motor dokumaninda da MPI 1.6 icin degistirin yazmiyor (sadece FSI, TFSI ve dizel var): ![]() |
|
Arkadaşlar Ankara'da olanlarınız için; volkswagen konusunda şimdi size buraya "gittiğim usta vs." yalan atmaya gerek yok ihtiyacımda yok faydalanmak isteyenler için kardeşimin dükkanı işinin ehlidir. İstediğiniz soruyu danışın özellikle son 20 senedeki araçlar konusunda size profesyonel destek sağlar. İnternet sitesi linkini atıyorum. Orada telefon numarası veya whatsapp linki herşey var ulaşabilirsiniz. Zaten siz sordukça o size güven verecektir. Ankara Volkswagen Servis | Audi Cupra Seat Skoda Özel Servis |
|