Şimdi Ara

JetDroid Projesi - Ana Konu (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.038
Cevap
1
Favori
80.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • berke001 sende jetdroid , sensor yukardaki mesajda koydugum 2. videodaki kadar hizli calisiyormu??
    yani orda takilmadan doodle jump oynuyo onu sende bi dener misin??

ve bu hiz icin diyelim class6 kart aldik onun 2gb 4gb vs olmasi farkedermi?

simdiden cevaplar icin tesekkurler:) sni cok yoruyoruz ama.. :)
  • Link hazır:http://plunder.com/83d5f6b4a7
    Wifi + Sensor + Google Maps + Applanet içeriyor.
    Not: Applanet aktif hale getirmek için;
    1. Ayarlar/uygulamalar kısmından bilinmeyen kaynakları işaretleyin
    2. Astro file manager ile system/app içerisine girin, applanet'i bulun ve yükleyin.
    Telefonu yeniden başlatmak gerekebilir

@aykutb
    Sensor aynı hıza çalışıyor.
    Doodle Jump oyununu yüklüyorum ama hata veriyor.
    Sensor destekli labyrant oyununu yükledim. Gayet güzel kontrol ediyor.
    3D hızlandırma gelince tam bir oyun makinesi olacak

Class6 olduktan sonra 4 gb, 8 gb farketmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: teto_sefa

ya jet ten 0.face ye nasıl igerecez

Giremezsin..
    "0.face" wifi ile çalışmıyor. Sim kart ile bağlanman lazım. Daha 3G Network driverları yapılmadığı için bugün mümkün değil...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berke001 -- 22 Aralık 2010; 23:12:05 >
  • quote:

peki aynı şeyi wifi ilede yapabiliyormuyuz telfonun pc ye bağlayıp telin wifisyle pcde nete bğlanma gibi

Mümkün olacağını *zannediyorum* ancak nasıl ve ne şekildedir bilemiyorum ve de emin değilim. araştırmakk gerek. ancak ileride Android tam çalışmaya başlayınca, bir uygulama yazılarak kolayca yapılacağını düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berke001

Link hazır:http://plunder.com/83d5f6b4a7
    Wifi + Sensor + Google Maps + Applanet içeriyor.
    Not: Applanet aktif hale getirmek için;
    1. Ayarlar/uygulamalar kısmından bilinmeyen kaynakları işaretleyin
    2. Astro file manager ile system/app içerisine girin, applanet'i bulun ve yükleyin.
    Telefonu yeniden başlatmak gerekebilir

@aykutb
    Sensor aynı hıza çalışıyor.
    Doodle Jump oyununu yüklüyorum ama hata veriyor.
    Sensor destekli labyrant oyununu yükledim. Gayet güzel kontrol ediyor.
    3D hızlandırma gelince tam bir oyun makinesi olacak

Class6 olduktan sonra 4 gb, 8 gb farketmez.

Asıl ben teşekkür ederim kardeş. bazıları, "yok burası yeri değil" , "yok efendim çok uzun yazıyorsun" gibi laflar etmişti, fw güncelleme konusundaki yazılarıma.
    AMA SİZLER ÖYLE DEĞİLSİNİZ. BİLİNİZ Kİ ÇOK MEMNUN OLUYORUM BU SAMİMİYETİNİZE.

**ayrıca, şu hazırlamaya zahmet gösterdiğin, hazır paketlerden dolayı da defalarca teşekkür ediyorum.**
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Herkese duyurmak isterim ki; bu forumda, "Samsung Jet Oyun & Uygulama" adlı konuya, çok güzel oyunlar içeren bir paket yayınladım. Touchwiz için full ekran ve Landscape (yani yatay tam ekran oynanan) oyunlar var içerisinde.
    çok keyifli. bir bakmak isterseniz linki buradan da paylaşayım buyrun:

4shared Link: http://www.4shared.com/dir/PdBNffSq/Samsung_Jet_S8003_Oyunlar.html

4shared klasöre erişim için şifre sorarsa: eleanor67

• Bu Son paket çok yavaş arkadaşlar ya. neden bu kadar yavaş ki acaba? kerneli daha da geliştirmeleri gerekiyor sanırım.
    bi de şöyle bir sorun var:

Wifi olayında, ben PCI Wireless kartımı yayıncı yaptım evde. modemim kablosuz değil. ben de Win 7 de PC ler arası geçici ağ kur sihirbazıyla bir ağ oluşturdum ve bağlan diyorum PC den, "kullanıcılar bekleniyor" diyor ve benim makina yayıncı oluyor. mesela vedeki laptop bilgisayar diğer odada, o şekilde bağlanıyor. touchwiz den de kolaylıkla bağlanabiliyorum laptop bağlıyken. yani birden fazla cihaz bağlanabiliyor benim pc ye wireless ile.
    sadece bağlanacak makinalardan elle bağlantı oluşturup, ip ve dns elle yazmam gerekiyor.

ve jetdroid den bu şekilde benim bilgisayarın wireless kartına bağlanamadım. çünkü wireless listesinde göstermiyor. böyle bir konuuda fikir yürütmek isteyen var mı arkadaşlar?

şimdiden teşekkürler
  • berke yavaşmı son peket ?
  • Arkadaşlar çok ama çok önemli bir ayrıntıya değinmek istiyorum. çok ama çok uzun süre yabancı forumlarda araştırma yaptım ve sağlam bilgiler ışığında sizi bir konuda uyarmam gerekiyor:

Jet'ini seven Android ile fazla uğraşmasın sebep?:

benim telefonda en ufak ama en ufak bir kalibrasyon veya benzeri ekran problemi yoktu. telefona hiçbir darbe uygulamadım. nem sıvı vs hiçbir hasar görecek şekilde bırakmadım.
    Ancak benim telefonun Touchscreen restmen bozuldu.
    Bozulma da şu şekilde:
    Ekranın arkası ne şekilde bilmiyorum ama, telefonun kendi üzerindeki kulaklık ızgarasının sol ucuna hafifçe bastırınca ekran çok stabil ve zerre kalibrasyon sapması olmadan çalışıyor ve son derece hızlı tepki veriyor.
    Ancak o kısma bastırmadığım zaman, ya ekran dokunuşlara çok alakasız cevaplar veriyor (daha önce de belirtmiştim bu hatayı bu konudaki mesajımda). ya da ekran hiç tepki vermiyor.

Şimdi edindiğim bilgiye göre bu bir Touchscreen sorunu. Fakat kaynağı: aşırı ısı yüzünden lehimlerde bırakma oluyormuş. bu bilgiyi yabancı forumlardan edindim. Ekranın bir yerindeki lehimler aşırı sıcağa bağlı tam temas etmez veya yarım temas etmeye başlıyormuş.

Garantiye yollayacağım cihazımı. istanbul samsung merkezi aradım. dedim ki telefon aşırı ısıya (güneş) mağruz kalmış olabilir emin değilim dedim, onlar da bu bilgiyi doğruladılar. Touchscreen değişimiyle çözüleceğini belirttiler.
    yani bu sorun aşırı ısıdan zamanla meydana geliyormuş ve benim ozam soğuk, ve telefona herhangi bir ısı etki etmedi (haricen).

Çünkü, ekranın o belirttiğim üst kısmına bastırıyorum ve bir kaç dakika bekliyorum, soğuk lehim olmuş yerler hafif temas etmeye başlıyor olacak ki; telefon bir müddet öyle sorunsuz çalışıyor.
    Lakin ekran üst kısmına en ufak bir baskıda, tekrar algılamaz hale geliyor. yani ben elektronikçiyim ve bu hata her nerede olursa olsun böyledir "SOĞUK LEHİM" :'(

ANDROİD KERNEL, ISINMAYACAK VE ÇAKILMAYACAK (CRASH) STABİLİTEYE ULAŞANA KADAR KULLANMAMAK EN DOĞRUSU OLACAK "BENCE".

Bu hatayı almadan önce Wifi ayarlamak için Jetdroid de uğraştım uzun süre. birkaç kez telefon crah oldu ve bayağı ısındı. ama ilk sürüm kadar ısınmıyordu. artık ısı mı bozdu crash olayı mı bilemicem.
    ama önceki sürümlerde açıp gezip kapatmıştım bu kadar uğraşmamıştım uzun süre.

Bunlar benim şu birkaç gün içerisinde yaşadıklarım. sabaha kadar telefonla uğraştım. ve moralim çok bozuldu ya.

ISINMA BİŞEY YAPMAZ DERKEN Bİ KEZ DAHA DÜŞÜNÜN DERİM.

HERKESE KOLAY GELSİN.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eleanor67 -- 24 Aralık 2010; 21:26:20 >

• @eleanor67
    Oyunlar için çok teşekkürler. İndiriyorum...
    -Son sürüm yani Jetdroid Platform 0.3 Pre1 yeterince hızlı çalışmıyor, birde uygulama yüklerseniz açılması filan çok uzun sürüyor. Daha bitmediği için olabilir. 0.3 stable çıkınca umarım düzelir. @teto_sefa
    -Dns ve ip yazmak için ayar neden yok acaba...Bilemiyorum
    -Dedikleriniz bana gayet mantıklı geldi. Ekran sorunu hiç hoş değil, demek ki ısı lehimlerin erimesine neden oluyor... Neden daha yüksek sıcaklıkta erimeye başlayan lehim kullanmamışlar ki...

Bu işlemi yapmak baştan sakıncalı, Samsung hiçbir şekilde destek vermiyor, yani telefona bir şey olursa garantide karşılamaz.
    Riski alabilenler yapsın...

Ben devam edeceğim. Ekranda sorun olursa yine servise gönderirim. Hatta 3 kere olursa iade'de ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: eleanor67
    Herkese duyurmak isterim ki; bu forumda, "Samsung Jet Oyun & Uygulama" adlı konuya, çok güzel oyunlar içeren bir paket yayınladım. Touchwiz için full ekran ve Landscape (yani yatay tam ekran oynanan) oyunlar var içerisinde.

4shared Link: http://www.4shared.com/dir/PdBNffSq/Samsung_Jet_S8003_Oyunlar.html

Şifreyi doğru yazdığıma eminim. Ama kabul etmiyor.

Aynı zamanda arşivi açmaya çalışınca bu görüntüyle karşılaştım.http://i1012.hizliresim.com/2010/12/23/4981.png

Bu rar şifresini deneyince de güvenlik hatası verdi.

• arkadaşım verdiğin bilgielr için çok sağol :D:D telin garantisde yok benim yurt dışında geldi bozulsaydı kötü olurdu :D
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: eleanor67

Şifreyi doğru yazdığıma eminim. Ama kabul etmiyor.

Aynı zamanda arşivi açmaya çalışınca bu görüntüyle karşılaştım.http://i1012.hizliresim.com/2010/12/23/4981.png

Bu rar şifresini deneyince de güvenlik hatası verdi.

*Verdiğiniz hata aldım dediğiniz ekran görüntüsünde hata göremedim. yani hatayı anlayamadım. hata iletisi yok ki görüntüde!!

Şimdi denedim arkadaşlar. rar aynen duruyordu silmemiştim. sorunsuz çalışıyor ve çıkarılıyor. ama upload sırasında CRC bozulması olduysa onu da bilemem.

winrar 4.00 ı kurun arkadaşlar. onunla rarladığım bir başka arşivi bir arkadaşım da açamamış sorunlar yaşamıştı. sanırım 4.00 algoritması değişik veya CRC olayı farklı tam bilemiyorum.

Winrar 4.00 ile açmayı (extract etmeyi) deneyin. yine hata alırsanız belirtin yeniden Upload ederim. sorun değil.

bir de eminim
    rar şifresi: TTB
    ama 4shared.com klasörüne erişim şifresi benim nick: eleanor67

• quote:

-Dedikleriniz bana gayet mantıklı geldi. Ekran sorunu hiç hoş değil, demek ki ısı lehimlerin erimesine neden oluyor... Neden daha yüksek sıcaklıkta erimeye başlayan lehim kullanmamışlar ki...

Bu işlemi yapmak baştan sakıncalı, Samsung hiçbir şekilde destek vermiyor, yani telefona bir şey olursa garantide karşılamaz.
    Riski alabilenler yapsın...

Ben devam edeceğim. Ekranda sorun olursa yine servise gönderirim. Hatta 3 kere olursa iade'de ederim

Evet ya! ben de anlamadım. ama şöyle düşünmüş olabilirler. Zaten bu parçalar çok hassas olduğu için, sakızın kimyasal özelliklerini andıran bir lehim türü kullanmış olsalar gerek.

Yani şöyle ki; mesela fazla ısıda uygulanan bir lehim olsa elemanları anında mahfeder zaten. misal 40 dercede uygulanabilir kıvama gelen bir lehim düşünün, ve dolayısıyla yine 40 derecede lehim gevşeyecektir.
    Düşünün ki; elimi telefondaki kulaklık ızgarasının sol köşesine bastırılmış şekilde tuttuğum zaman iki dkika hemde fazla değil yani: elimin ısısı dış kaportaya geçiyor, kaportadaki ısı artık içerden nereye değiyorsa, orayı pekiştiriyor ve elimi çektiğimde telefon tıkır tıkır çalışıyor. ekran bozuk değilmiş gibi yani. ve bir daha da ekran tepkisiz duruma geç-mi-yor. 1 gündür öyle kullanıyorum halen de sorun yok. ama ne zaman ki o bölgeye rastgele bi şekilde bastırıp elimi çeksem hemen: ekran tepkisiz. hiç algılama yok. yani bir kişiye (farzedelim ki elektronik öğrencisine) "Soğuk Lehim" kavramı ancak bu derece yerinde bir örnek gösterilerek anlatılır ya:):):):):)

uzun yazı oldu yine. kusura bakmayın. canınızı sıkmak istemezdim. ama şimdi @teto_sefa arkadaşın mesajına bir yanıt vereceğim orayı bir incele. çok gerekli bir bilgi Jet ile ilgili.

Kolay gelsin. telefonuna dikkat et. soğutma uygula Jetdroid kullanırken bi yolunu bul ısınmasına engel ol kardeşim. ekranına aksilikler gelmez inşallah.

• quote:

arkadaşım verdiğin bilgielr için çok sağol :D:D telin garantisde yok benim yurt dışında geldi bozulsaydı kötü olurdu :D

Kardeş merhaba. Dün sabaha kadar (06:00) bu telefonla uğraştım sinirden ve üzüntüden uyuyamadım restmen.

VE ÇOK FAYDALI BİLGİLER İÇEREN BİR DÖKÜMAN BULDUM.

Ve tam da seni ve senin gibi telefonu garantili olmayan arkadaşları çok yakından ilgilendiriyor:

Şimdi aşağıda vereceğim linki bir inceleyin. Samsung Jet in ekranını nasıl değiştireceğiniz anlatılmış. gayet de yeterli bir makale. türkçeye çevirmeye çalışacağım. gün gelir lazım olur. Servis kimbilir kaça değiştirir bir paneli, panelin piyasadaki perakende fiyatı, 6$ ile 8$ arasında değişiyor. artık ona göre hsabını yapar herkes.

SAMSUNG S8000 DISASSEMBLY (SAMSUNG S8000 SÖKME PARÇALARA AYIRMA),

Link: http://www.formymobile.co.uk/jetdisassembly.php

Kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eleanor67 -- 24 Aralık 2010; 0:15:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: aykutb
    telefon isiniyor demissiniz
    heralde android ne kadar karttada yuklu olsa telefonun kendi sisteminide (touchwiz) somuruyodur diye dusunuyorum

kisaca androidi kullanmadan once telefonun parlakligi sonuna kadar kisilsa telefon cevrim disina alinsa (sebekeyle baglanti olmamasi icin) hem performans hemde isinma bakimindan bi faydasi olabilirmi ??
    kullananlar bide bu sekilde deneyebilirmi
    (dediklerm cok sacma olabilir bu konuda biraz cahilim :D)

Hayır arkadaşım: mantığın tamamen yanlış. çünkü iki işletim sistemi birbirinden "BOOT" esnasında ayrılıyor ve üstelik bulundukları depolama birimi de farklı va ayrıca, biri diğerinin hiçbir dosyasını, modülünü, ya da başka bir birimini kullanmıyor. bu yüzden birbirlerine, yavaşlatma gibi bir etkileri de yoktur.

• ŞOK ŞOK ŞOK !!!!!!!!!!!!!

ARKADAŞLAR YARIN SERVİSE BIRAKACAM DİYE TELEFONA S8003JVIF1 SÜRÜMÜNÜ YÜKLEDİM VE EKRAN PROBLEMİ TAMAMEN AMA TAMAMEN DÜZELDİ. KALİBRASYONDA EN İNCE DETAYDA BİLE SAPMA FİLAN YOK. MÜKEMMEL YANİ.

BEN BU İŞE AKIL SIR ERDİREMEDİM ARKADAŞ YA. AMA %100 TESPİT ETMİŞTİM, EKRANIN O NOKTASINA BASINCA ÇALIŞIYORDU VE BIRAKINCA ÇALIŞMAZ OLUYORDU. ŞİMDİ BÖYLE BİR SORUN FİRMWARE İLE NASIL DÜZELİR Kİ YHAAA????

ŞİMDİ BASTIRIYORUM FİLAN HİÇ EKRAN ALGILAMAZ OL-MU-YOR. YANİ BEN BUNU YOLLAMAYIM MI?? SORUN YOK ÇÜNKÜ.

BEN SİZE SÖYLEYEYİM BAKIN BENCE ŞU YENİLENMİŞ DEDİĞİNİZ JETQİ VAR YA ONDAN OLDU. ÇÜNKÜ BU SORUN ONU YÜKLEDİKTEN SONRA OLMAYA BAŞLAMIŞTI. XPJA1 E GEÇİNCE DE DAHA FAZLA YAPMAYA BAŞLAMIŞTI AYNI SORUNU.

YA O KADAR GÜZEL Kİ TELEFON ŞU AN. ÇOK MUTLUYUM. DEMEK Kİ ARKADAŞLAR TELEFON FARKLI YHAAA. HER ÜLKEDEKİ FARKLI HEM DE. FW LER DE ONA GÖRE DÜZENLENİYOR DEMEKKİ.

AAAH KEŞKE ŞU SON TÜRKÜYE FİRMWARE İ S8003JVJA2 ELİMİZDE OLSA DA YÜKLESEYDİK DEĞİL Mİ?? HATTA BEN Bİ YERDEN JVJB2 BİLE DUYMUŞTUM. NEYSE HABER VEREYİM DEDİM. AMA HİÇ FW SORUNUYLA ALAKASI YOK GİBİYDİ YHA. YOKSA NASIL BASTIRINCA ÇALIŞIP, BIRAKINCA ÇALIŞMAZ OLACAK DEĞİL Mİ?? HİÇ BÖYLE FW HATASI GÖRDÜNÜZ MÜ??

PEKİ BİR SORU: SİZCE SORUN XPJA1 DE Mİ YOKSA JETQİ SON SÜRÜMDE Mİ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eleanor67 -- 24 Aralık 2010; 21:25:53 >

• Arkadaşlar ben bu firmware den (S8003JVIF1) gayet memnun kaldım ya. güzel yani. iyi çalışıyor. bir eksiği de yok . easy java bile var. daha ne olsun

hızı da yavaş değil bence. belki de tam hissedemedim daha ama hızlı geldi gayet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eleanor67 -- 24 Aralık 2010; 2:27:34 >
  • jetdroid işlemci driveri yapılıytomu bilgisi olan varmı
  • arkadaşlar bu jetin sensörlü oyunları nerde var
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.