Şimdi Ara

JetDroid Projesi - Ana Konu (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.038
Cevap
1
Favori
80.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İlginç...
    JetQi sorun çıkarmış olabilir. Sonuçta Samsung üretmedi.

@teto_sefa
    İşlemci frekansını otomatik değiştiren yazılım üzerinde çalışılıyor.
    Sensörlü oyunlar derken hangi işletim sistemi için?

"Dopi" yüklemesi kolay bir versiyon çıkarmış.
    http://www.jetdroid.org/forum/viewtopic.php?f=60&t=294
  • touchwiz için dedim jar uzantulı :d
  • bide kolay yükeleme dedğin dopiyi açarmısn biraz ben girdim o siteye ama bişey anlamadım :D
  • -Arkadaşlar benim telefon yine aynı sorunu yapmaya başladı, yarın yolluyorum artık. çare kalmadı
    -Sensörlü oyun ben bulamadım, sanırım jetin sensörleri 360 derece sensör değil ve bu yüzden de oyunlarda kullanılamıyor.
    jetin sensörleri sadece 360 dereceyi 4 e bölen sensörler. yani 4 yön algılayıcı.
    ben çok aradım bulamadım sensörlü oyun. bilemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berke001

@eleanor67
    İlginç...
    JetQi sorun çıkarmış olabilir. Sonuçta Samsung üretmedi.

@teto_sefa
    İşlemci frekansını otomatik değiştiren yazılım üzerinde çalışılıyor.
    Sensörlü oyunlar derken hangi işletim sistemi için?

"Dopi" yüklemesi kolay bir versiyon çıkarmış.
    http://www.jetdroid.org/forum/viewtopic.php?f=60&t=294

Berke ben o siteye bi türlü üye olamadım. şifre beğenmiyor manyak mıdır nedir ya sinir etti site beni.
    ekteki dosya başka url de ise açık url yi buradan paylaşır mısın?

eğer sitenin kendi server ında ise başka bi host a upload edersen sevinirim. veya da bir detayı kaçırıyorsam bana şu register olma için ne yapılıyor izah eder misin?

Sağol!

• @eleanor67
    Şifrenin son harfini büyük yazın. örn: aaaaaA

Yüklerken hata yapılmasın diye bir script hazırlamışlar. Komut veriyorsunuz kendi yüklüyor.

Ben denemedim. Zaten sorunsuz yüklemiştim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berke001 -- 24 Aralık 2010; 22:32:40 >
  • Hareket sensörü destekli oyunlar Jetdroid'de de Touchwiz'de de çalışıyor.

Şimdilik touchwiz için tavsiye edebileceğim oyunlar:http://www.fileupyours.com/view/298725/tavsiye.rar
    Yanlış hatırlamıyorsam içinden 1-2 tanesi sensör destekliydi.
  • quote:

@eleanor67
    Şifrenin son harfini büyük yazın. örn: aaaaaA

Yüklerken hata yapılmasın diye bir script hazırlamışlar. Komut veriyorsunuz kendi yüklüyor.

Ben denemedim. Zaten sorunsuz yüklemiştim.

Hay sen çok yaşa yhaaaa! "mixed case" dediği bu muymuş? herkes bi tuhaf ya. ne karışıyolarsa milletin şifresine değil mi yaaa???

offf millet ne yapacağını şaşırıyor vallaha.

neyse çok teşekkürler.
  • quote:

Hareket sensörü destekli oyunlar Jetdroid'de de Touchwiz'de de çalışıyor.

Şimdilik touchwiz için tavsiye edebileceğim oyunlar:http://www.fileupyours.com/view/298725/tavsiye.rar
    Yanlış hatırlamıyorsam içinden 1-2 tanesi sensör destekliydi.

Bir tahminimiz daha yanlışmış yani. Sağol bilgilendirmen için. ben de bu telefondaki sensörlerin 5800 Xpress müzikdeki kadar iyi olmadığı fikrini hiç HAZMEDEMİYORDUM zaten.

• Telefonu bıraktım arkadaşlar.
    bu arada;
    telefonu satmayı düşünüyorum.
    Almayı düşünen arkadaşlar olursa irtibata geçelim.

*Mart 2010 da aldım. pek de fazla telefonla uğraşmadım açıkçası tek çizik dahi yok.
    *Kamerasını hemen hemen hiç kullanmadım denilebilir.
    *Kulaklık vs hiç kullanmadım. Çünkü genellikle müzik dinlemem telefonda.
    *Batarya ömrü kesinlikle kısa değildir. Çünkü uzun süre telefonla uğraşıp yormam.
    *Dokunmatik panel, garantiden değişmiş olarak gelecek. Sıfır çiziksiz.
    *Kutu içeriği olduğu gibi duruyor.
    *Yanında Class4 8GB hafıza kartımı da veriyorum. yani herşey dahil. daha garantisi 15 ay var.
    ***Almak isteyen arkadaş belirtirse, telefonu garantiden gelince hiç kılıfından dahi çıkarmadan kargoya teslim ederim.***
    *Ben 700 TL civarı düşünüyorum.

yorumlarınızı bekliyorum.

• @eleanor67

İyi de sıfırını daha ucuza bulmak mümkün...
    http://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-samsung-s8003-jet-fiyati,023887.html

Her ne kadar iyi bakılmış, yanında hafıza kartı filan olsa da kimsenin 700 TL vereceğini sanmam.

Neden satmak istiyorsunuz?
    Satınca ne alacaksınız?
  • bu fiyata alan olmaz sıfırı 750 :D
  • Arkadaşlar Öyle her sitedeki fiyat bir gösterge sayılmaz. Ve üstelik bu fiyat oynamasını da telefon orjinalse bile, şu "Hardware Versiyon" denilen donanımsal özellik fark ediyor olabilir. tam detaylı bilgim yok ama muhtemelen donanım sürümleri de farklılık gösteriyor cihazdan cihaza.

alan var mı bu ucuz fiyat veren sitelerden bilemiyorum. ben her siteye güvenemiyorum doğru söylemek gerekirse,
    ama ya kutu içeriği eksik olur yada bi noksan yanı olur yani.

Buyrun size TELPA linki:http://www.telpa.com/?samsung=S8003

yani telefonu sıfır diye vitrine koysak, belli olmaz ikinci el olduğu. eğer isterseniz servisten gelince detaylıca resimlerini eklerim.
    TELEFONUN TEK FARKI, 9 AY (ÇOK AMA GERÇEKTEN ÇOK TEMİZ VE TİTİZ BİR ŞEKİLDE) KULLANILMIŞ OLMASI.
    ben öyle "bakabilir miyim?" filan diyenlere bile vermem uzaktan tanıtırım telefonumu. teknik özelliklerini veririm. sonuçta kişisel bir cihazdır ve birebir bakmasına lüzum yoktur kimsenin. eğer alıcı değilse tabi.

yani ben fw yükletmek için vatan comp. den almıştım oraya bile vermedim fw yükleyin diye. versem 5 dakkada yüklüyorlar. güvenmem kimseye telefonumu yani. benim gibi kullanıcı zor bulunur cidden. kendimi övmek için söylemiyorum. biraz titizim. PC için de öyle. elektronik teknisyeniyim ve elektronik cihazlara galiba biraz fazla titriyorum. belki de gereksiz bir huy. ama karakter meselesi sonuçta. istemekle kolay değişmiyor.

yani sonuçta hiçkimse bi yamukluk olmayan cihazını satmıyor kolay kolay. ama dedim ya ben teknik servise bile özel beyanda bulundum, ankara merkeze yollattım. burda tespit ve müdahele edilmesini özellikle iste-me-dim.
    ürünüm panel değişimi ve fw güncellemesi yapılıp gelince, hiç kullanmayayım dedim eğer almayı düşünen olursa. daha 15 ay garanti kapsamında. sonuçta alan kişi yarı yolda kalmaz veya zarar etmez. çünkü;

*Dış yüzeyde hiçbir şekilde "deformasyon, çizik, ezilme, çıtlama vb." hiçbir iz bulamazsınız, neden?: çünkü söylemiştim cildim yağlı diye telefonla görüşmelerimi hep kılıfdayken yaptım. o yüzden doğru dürüst kabından çıkarmadım yani. e ön panelde "yani ekranda" ufak tefek izler vardı. ön panel de serviste değişeceğine göre. benim cihazım sıfır alınacak bir cihazdan hiçbir eksiği yok.

ben yaklaşık 120 TL bir kayıpla (aldığım fiyata göre) satayım dedim. yani alan kişi hiçbir şekilde riske girmez. çünkü durum açık ve net.
    Yani almayı düşünen varsa gerçekten görüşelim.
    -----------------------------------------------------------
    Satma Sebebime gelince: S8500 veya S8530 almayı düşünüyorum. gerçi S8530 henüz gelmedi sanırım ama yakında gelecek. benim için önemli olan win mobile filan değil ya. 1280x720 MKV 30fps diyor kafayı yicektim gördüğümde.
    müthiş bir video yeteneği ve 1GHz işlemci. daha gersisi benim için önemli değil. hatta telefon konuşturmasa bile olur yani o derece. Divx player gibi kullanırım :):):):):):)

• iyide kerdeş im sıfırı 780 nemi ne düştü onun senin için diyorum milllet 50 kağıt verip sıfırını alır .. :D
  • Zaten Satmasam da olur ya. benim için farketmez.
  • ben bu android olayında sonra teli dğeişmemeye karar verdim zaten donanımsal özellikleri çok iyi bi işletim sistemi pek iyi dğeildi anroidle oda giderilirse 10 nnumara olur :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: teto_sefa

ben bu android olayında sonra teli dğeişmemeye karar verdim zaten donanımsal özellikleri çok iyi bi işletim sistemi pek iyi dğeildi anroidle oda giderilirse 10 nnumara olur :D

Tabi android ile, yelpazesinin genişletilmesi mükemmel bi özellik. başka hangi telefonda iki işletim sistemini anında değiştirip kullanabiliyorsunuz ki değil mi?

ama ben Touchwiz platformunu da oldukça başarılı buluyorum. yani günlük hayatta fazla aksama yapmıyor sonuçta.
  • berke yokmu yenilik :d
  • Ne yazık ki yok...
  • Az önce touchwiz'i bozdum. "İnternet" simgesine basınca boş diyor ve bir süre sonra kendi kendine reset atıyor...
    Hafıza ve sim kartını çıkardım. Bataryayı çıkarıp taktım. Olmuyor...
    Opera mini ile wifi üzerinden internete giriliyor.

Böyle bir sorun olacağı hiç aklıma gelmezdi.

Yeniden firmware yükleyeceğim...
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.