Şimdi Ara

JetDroid Projesi - Ana Konu (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.038
Cevap
1
Favori
80.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: deilo159

k.b sizin yayınladığınız fark etmedim yanlış yere bakmışım ben bu sürümü yükledim şuan cyanogen modda takılı kaldı ok dönüp dönüp duruyor ne yapmalıyım

hasan 007 kardesinde öle olmuş bi bendemi calısıyor bu sürüm anlamadım ki yukarıda anlattım ne yapılması gerektiğini bi yerde eksiklikmi yapıyorsunuz ?

telefonumun özellikleri
    samsun jet s8003
    firmware S800MCEJJ3

benimde 5-6 dk bekliyor ilk açılışta sonra daha hızlı acılır bekleyin bi 5 10 dk
  • BU ARADA KENDİM Bİ TANE YAPIYORUM CM 7.2 spicanın cyanegen mod 7.2 entegre ediyorum becerirsem son sürüm bizimki olabilir :D

sanırım olcak gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: eneztr2005

quote:

k.b sizin yayınladığınız fark etmedim yanlış yere bakmışım ben bu sürümü yükledim şuan cyanogen modda takılı kaldı ok dönüp dönüp duruyor ne yapmalıyım

hasan 007 kardesinde öle olmuş bi bendemi calısıyor bu sürüm anlamadım ki yukarıda anlattım ne yapılması gerektiğini bi yerde eksiklikmi yapıyorsunuz ?

telefonumun özellikleri
    samsun jet s8003
    firmware S800MCEJJ3

benimde 5-6 dk bekliyor ilk açılışta sonra daha hızlı acılır bekleyin bi 5 10 dk

enez benimki o cyangemidir nedir oraya bile gelmiyor...jetDROİD yazısı nda kalıyor.... videoya baktım paylastıgın ve herseyi yaptım bu seferde dosyaları ubuntu kopyalamıyor. yeterli izniniz yok diyor. anlamadım arkadas nasıl olucak bu iş.... bir de kendi yaptığın videolu anlatım paylaşsan enez dostum. demekki senınle bızım yaptıklarımızad bi sorun var...

benım versiyorn

Samsung S8000
    s800mcejc1
    bi el atta kalkan şu işin alrından...unutma çok sevap alıyosun...

• Platform CM-7 ilk bu platformu kurdum teli çok kastı çok ama çok ağır açıldı en az 20 dk bekledim açılması için şimdi Platform CM-6.1 yükledim 5 6dk dk sonra açılıyor ve gerçekten de güzel şekilde çalışıyor sadece gsm eksik keşke yapabilseler
  • quote:

Platform CM-7 ilk bu platformu kurdum teli çok kastı çok ama çok ağır açıldı en az 20 dk bekledim açılması için şimdi Platform CM-6.1 yükledim 5 6dk dk sonra açılıyor ve gerçekten de güzel şekilde çalışıyor sadece gsm eksik keşke yapabilseler

dostum bendde tam simdi 6.1.1 yükledim telın sarjı az die açmıyor bekliyorum da şarj olsun. acaba netten bişeyler felan indirince HAFIZA KARTINI TAKIN FALAN DİYORMU? VE HAFIZA KARTINI OKUYOMU VE SÜRÜME BAKTIĞINDA 2.1 Mİ HALA? CEVABINI BEKLİYORUM....
  • şimdi söyleyecektim fakat şarjım benimde bitti şarj cihazım düşürdüğüm için hali ile şarj etmiyor gidip yeni aldığım aldığımda şarja takınca dokunmatiğe bir şeyler oluyor gidip değiştireceğim değiştirdikten sonra söyleyebilirim ancak sd kartı internetten indirme yapınca malesef aynı hatayı veriyor
  • dokunmatiye bişi olmasının sebebi çin malı sarj makinesidir. telefon 4.7 volt alırken o 5 volt verir ustunde yazar. benım u900 umun filmini yakmısdı orjinal bi tane al
  • evet öyleymiş gidip orjinal aldım şuan çok iyi şekilde şarj oluyor :)
  • CM 6.1 kuranlar evet sd kartı gormuyor malesef :(
    yukarıda belirttim dolayısıyla pc ile girceksiniz :(

aslında o sorun cozulur ama sanırım sorununu biliyorum ama ugrasmak lazım

şunu söleyim ki bu cihazda android 4 4 lük çalışır
    mantık olarak pc gibi düşünün sistemi kurduysanız geriye donanımlar kalır sistem calıstıgına gore geriye dogru donanımı bulmak kalıyor aslında cok zor olmasa gerek samsungun illaki bi modelinin driveri buna uyar

bilmiyorum belki cok basit konusuyorum ama ben bu jete samsungun spica modeli için yazılmıs androidi entegtre ettim odaq calısıyor tabi biraz ayar yapmak kalıyor ben linuxten anlamadıgım için fazla bişi yapamıyorum ama calıstırıyorum :D
    hatta galaxy ace icin yazılan sistemi bile entegre ediyorum tabi jetin calıstıracak sürümlerine göre
    suan 2.3 yani gingerbread calıstıryor CM7 olaak verdigim versiyon 2.3
    uzun lafın kısası yapılmıycak bi şey değil zor kısmı sistemi calıstırmak ama gordugumuz gibi sistem calıstırabikliyor geriye donanımlar kalıyor dogru donanım bulup tanıtılırsa 4 4luk calısır bencesu ara islerim yogun bitince ugrascam bu projeyle :D
    bu gidisle linuxu ogrencem he :D

• şarj cihazım şarj etmiyor telefon şarj oluyordu 30 dk sonra baktığımda şarj etmediğini gördüm başka telefonda denedim yine şarj etmedi neyden kaynaklanıyor olabilir
  • büyük ihtimal şarj cihazınızdan cünkü bu jetdroitle alakalı değil ben yüzlerce kez yükledim calıstırdım üstelik dandk cin malı sarj aleti var :D ona ragmen sarjda problem yok sarj cihazını kontrol et baska makineyide etmiyosa zaten tek sıkıntı ondandır

kolay gelsin
  • yarın ilk işim iade etmek olacak bide orijinal almıştım
  • quote:

şarj cihazım şarj etmiyor telefon şarj oluyordu 30 dk sonra baktığımda şarj etmediğini gördüm başka telefonda denedim yine şarj etmedi neyden kaynaklanıyor olabilir

evet benimde bos zamanim olsa ugrasacam ama gunde 1 saat zor zamanim oluyor.... bu arada 6,1 de yukledim uymadi ilk yuklediyimde to donuyor.....sonra ekran gidip geliyor ayni.... sildim tekrar yukledim simdi kernel baslamadan cikan ilk ekrandaki yazilar gelip karma karisik oluyor....yardimmmmmm oldummmmm
  • quote:

yarın ilk işim iade etmek olacak bide orijinal almıştım

orjinal diye cok cin war hem china hemde cin adamlar var
  • hasan kardes ubuntu dosyaları atamıyosan izin vs diyosa hafıza kartını takınca direk ekranlar acılıyor ya sen tum pencereleri kapat ubuntuda ve yeniden jetdroid olanı tıkla sonra pencereyi tekrar kapat
    terminali ac
    sudo nautilus yaz
    sifre enter pencere acılcak acılan pencereden jetdroid olan hafızana gec
    simdi silebilirsin herseyi eger yine silmiyosa ki bende yapıyordu ben gparted ile format atıyordum düzeliyordu sende öle yap
    ama nedendir bilmem usb takınca ubuntu kendi otomatik pencere acıyorya onları kapat kendin tıklayarak ac sonra işlemlere dvm et
    bazen görmüyor silmiyor vs belki bnmki sanal pc de kurulu oldugundandır ama gormuyo bazen

format isleminden sonra videodaki gibi jetdroidli hafızana permissionlar ver daha once bahsetmistim

sonra sı malum seyler sistemi jetdroide at ve terminalden chmod ver
    sonra tele tak calıustır
    jetdroid yazısını gec geciyor bazen o yüzden acele etme arada bi titresim yapıyorsa bilki kurulum yapıyordur o ve acılmak üzredir
    asırı uzun sure beklediysen ki ben en kotu sistemde bile maks 15 dk bekledim 15 dk geciyosa bi tıkanma olmustur ama 15dk bekledigim oldu :D tabi ben bi ton sistem denedim olmıycak seyleri bile :D
    masallah tel hala canavar gibi :D

sen bi yerlerde bi şeyleri eksik yapıyosundur mesele chmod olayını vermeyi unutma
    cogu hata ondan oluyo telefon yazma işlemi yapamadıgından tıkanıyor

her işlemin sonunda sen chmod ver öle cıkar hafıza kartını

Kolay gelsin ama başaracaksın :D

• enez kardesim soylediklerinin hepsini yapiyorum.... sirasiyla anlataym istersen(yapa yapa ezberledim)
    hafiza kartini takiyorum....gpartede giriyorum.... hafiza kartinda erisemiyo basda (anahtar resmi gelio onune) cikarp takiorm karti...yeniliyorm... gelio kart...1579 luk kismi sil....yeni.....ext3....JetDroid.....tamam.....kaydet isareti.....bekleeee....pencereyi kapat....karti cikar tak....kartlar takilinca gelen pencereleri kapat...ucbirim ac....sudo nautilus... enter....sifrem enter....pencereye tar.gz dosyasini at....buraya cikar....klasoru ac....full kopyala....jetdroide gel sag tikla ve ozellikler.... dosyalara erisimi olustur ve sil mi ne ya....hesini yap kaydet ve kapat....yapistir.jetdroide.....terminale gel sudo chmod -R 777 /media/JetDroid ...enter.... buckadar
  • sonuc ne calıstırıyorsun jetdroidi ekrana jetdroid yazısı geliyor ve ileri gitmiyormu chanegenmod gormuyon yani cm7 de cm 6.1 de klasik msdos tarzı acılıs gelir sonra spica yazısı snrm yada samdroid sonra acılıyor bi sendemi olmuyo anlamadım ki baska yapamayan varmı ki telefonun cin malıdır belki ondandır desem onemli olan sistemin özelligi 800 mhz ve jetQi kuruluysa ram vs ok ise ne malı olursa olsun yemesi lazım

hocam pztesiye kadar yogunum anca cvp yazabilirim o zamana kadar halada olmuyosa teamviewrden yardımcı olayım ya ben kurayım ya ben pc yi acıp nasıl yaptıgımı adım adım izleteyim baska olmıycak :D
    kolay gelsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: eneztr2005

sonuc ne calıstırıyorsun jetdroidi ekrana jetdroid yazısı geliyor ve ileri gitmiyormu chanegenmod gormuyon yani cm7 de cm 6.1 de klasik msdos tarzı acılıs gelir sonra spica yazısı snrm yada samdroid sonra acılıyor bi sendemi olmuyo anlamadım ki baska yapamayan varmı ki telefonun cin malıdır belki ondandır desem onemli olan sistemin özelligi 800 mhz ve jetQi kuruluysa ram vs ok ise ne malı olursa olsun yemesi lazım

hocam pztesiye kadar yogunum anca cvp yazabilirim o zamana kadar halada olmuyosa teamviewrden yardımcı olayım ya ben kurayım ya ben pc yi acıp nasıl yaptıgımı adım adım izleteyim baska olmıycak :D
    kolay gelsin

dostum 2sinide kurdum cm7 de jetDROID yazisindan ileri gitmiyor... 6.1,1 de ise o msdos tarzi yazilar gecior. yazilarin yaninda donen sey takilip duruyor yani dönüyor takilip donuyor ekran gidip geliyor. sonra tekrar ekran geliyor gene dönüyor. takiliyor... gene tekrar bastan donuyor 20 dk falan beklettim ama gelisme olmadi. yardimlarin icin sana cok tesekkur ederim... soyledigim gibi yaptigim sekil yazdigimdaki gibi ... ama suanda telefonda bozuk bir sekilde kurulu... acinca yazilar geliyor liste doluyor... en ustteki yazilar karma karisik olyor... sabah ugrasdim olmadi bende yaptikca bozuluor daha ugrasmiyayim dedim :) cevaplarini bekliyorum. acelesi yok seni yormak istemem... nezaman musait olursan yardim edersin. galibw tek cozum kendi kaydettigin videoyu gostermek.... iyi aksamlar.

• bu arada telefonum orjinal...
  • birde dostum eyer video çekersen ubuntu 10.04 de olursa çok iyi olur bende kı versiyon o baskasından anlamıyorum. 11.10 dan falan.... kolay gelsin
  • 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.