Şimdi Ara

JetDroid Projesi - Ana Konu (50. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.038
Cevap
1
Favori
80.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tüm işlemleri yaptıktan sonra terminali kapatmadan sudo chmod -R 777 '/media/JetDroid bu komutu ver 5dk bekle kaptma terminali bendede senin gibi olmuştu ben terminali ve root klasörünü kapatmadan sudo chmod -R 777 '/media/JetDroid komutu verdim yalnız komutu verdikten sonra 5 dk bekle bi dene bende şuan 6.1 kurulu gayet güzle fakat yazı yazma bira yavaş
  • ya dikkatimi çeken bi şey var sen /media/JetDroid yazarken ['] işaretini kullanıyorsun enez de oyle yazıyor... öylemi yazmamız lazım '/media/JetDroid' diyemi ben /media/JetDroid yazıryorum tırnak (') yapmadan....suan bekliyorum 5 dk dolmak uzere ıns. olur.....
  • birde 6.1.1 e yapıyorum buna 5dk beklıoduk dimi?? telin şarjı az eyer olmuyorsa yaptıgım işlemlerin ve sorunumun videosunu çekip yollayacam. saygılar
  • ilk açılış uzun sürebilir ondan sonrakilerde 5 6 dkya açılır bende öyle olmuşdu.
  • kardeş bir de soracağım bişey var sende ilk açtığında yaklaşık olarak kaç dakiya bekledin acaba?ben eğer yine dönüp durursa top gece yatınca telefonu şarjda bir şekilde sabaha kadar bırakıcam inşallah olur ama suan tel sarjda.... sarj 3----- 4 oldugunda cıkarıp android açcam inşallah olur rabbim hayırlısını nasib etsin... bide olmasa da yarın tablet alıyorum sabah...inş olurda çift androidli cihazlarım olur. :D
  • ilk başta baya bekledim açlmadı heme de baya bekldim snra bktm aclmadi bataryayı çkartm tekrar jetdroid modda açtım açınca 5 dk bekldm tel titredi ama hala ok dönüp duruyordu snra titredikten snra yani kapatma açma tusuna bi kackez bastım açldı ondan snra ki aclıslarda bi sorun yaşamadm
  • kardes jetdroidde iken bosuna sarja takma yemez sarj islemi için touchwize gecmelisin yada jetdroid acık olmamalı

diğer sölediklerine gelince ben linuxten fazla anlamam ama evet tırnagı koy ben hafıza kartında iken jetdroide sag tıklayıp kopyala diyorum sonra terminalde dosya adını yapıstır diyorum oda o sekil veriyor yani dogrusu tırnaklı olanı

acılma ile ilgili syelere gelince ya bi yerde eksik yapıyosun yada baska bi sıkıntı var ben sizin sölediginiz kadar hiç beklemiyorum evet ilk acılıs gec glyor kabul ama bu verdigim sistemler en fazla 5-6 dk da acılıyor ilki ben farklı sistemleri olmıycak dediğim sistemlerde 15 dk faan bekledim ama ouda actı :D

bnm cihazmı harbi jet yoksa sizmi bi yerde yanlıs yapıyosunuz 8003 olmasından olabilir belki bilmiyorum cihazıda yeni kesfettimkendi telim bozuldu ölesine almıstım forumlarda dolanırken jetdroidi gordum yazılımcı oldugumdan heveslendim dediğim gibi maksat android sistem olması yada olmaması deil bi ton alet var evde ama hırs yaptım ugrasıyorum bi nevi hobi linuxu ve androidi kesfetmek benimkisi

olmasa sen cek bi video ben nerde hata yapmıssın bkyım aksi halde beni cok beklersin gibi oturup video vs ugrascak pek vaktim yok

kolay gelsin saygılar

• bu arada deilo159 son söledigi dogru nedense bazen bendede yapyordu jetdroid yazısı gelince arada bir no tusu yada orta tusa bas belki bi komut takılıyordur ve o tuslardan biri bi nevi esc yada enter gorevi goruyordur genelde zaten ilk kurulumda oluyor bi kere actınmı diğerlerinde pek sıkıntı yasamassın zaten

sen jetdroid yazısı yada cynagenmod ekranı donen bişi gordugunde arada bas o tuslara
  • Berke ana sayfayı güncelleyebilir misin yeni sürüm çıktı.KB_JetDroid tarafından yapılmış , Dopi tarafından yayınlandı.
    0.5pre1 versiyonu;
    http://www.jetdroid.org/forum/viewtopic.php?f=101&t=2244
  • kaan0551 kardes benim verdiğim versiyon o zaten Cm 7 adlı versiyon
  • quote:

Orijinalden alıntı: eneztr2005

kaan0551 kardes benim verdiğim versiyon o zaten Cm 7 adlı versiyon

bir videolu anlatim olmadan olmayacak gibi.... bu sabahctabletimide aldim suan sarjda saat 9 da 12 saat olcak... sonra android dunyasina s.a sabah alinca biraz bakindim cok guzel bisey....
  • Hangi marka aldız hayırlı olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: deilo159

Hangi marka aldız hayırlı olsun

şu bimin yarı fiyatından bile ucuza sattığı poly pad w10 süper bir şey.......
    android 4.0 yukseltilebilse eyer yapacam...
  • bu arada sağol....dostum
  • :) ya bu samsung normal işletim sistemindeyken video atıyorum desteklenmeyen çözünürlük diyor ama önceden böyle birşey demiyordu video atınca neden olabilir?
  • quote:

:) ya bu samsung normal işletim sistemindeyken video atıyorum desteklenmeyen çözünürlük diyor ama önceden böyle birşey demiyordu video atınca neden olabilir?

videonun formatı (.avi)ise ve çözünürlüğü wwga(720x480)civarı bişey se (en fazla bildiğim desteklediği çözünürlük bu) yani hd falan değil se açması lazım.... attığın film lisanslı değildir belkide.....yada telefonunun lisans kaydı gitmiştir ki ozaman(lisans kodu hatası)verir....telefonuna hard reset at....sorunun hala devam ediyorsa attığın videoyu değiştir önceden çalışan bir film at onuda açmassa kolay gelsin... :D
  • cevap için teşekkürler sorun videonun hd olmasıymış fakat başka bir video daha var youtubedan oda hd ama tel açıyor
  • quote:

cevap için teşekkürler sorun videonun hd olmasıymış fakat başka bir video daha var youtubedan oda hd ama tel açıyor

hd açıyor mu? cidden mi açmaması lazım ayrıntılara bakınca çözünürlüğü ka. görüyor acaba... hd görüyosa bende atayım :D
  • ben denediğimde açtı hd fakat bazılarında malesef açmıyor ama hd açıyor ( deneyerek öğrendim )
  • Kardes actigiz videonun coozunurluyu kac pixel acaba? Cubku bazi videolarda hd yaziyor fakat pixeli dusuk oluyor.... bide videonun linki falan varsa yollayabilirmisin????
  • 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.