Şimdi Ara

JetDroid Projesi - Ana Konu (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.038
Cevap
1
Favori
80.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Anime tvde ouran high school diye bi anime var ordaki 1.bölümü ıdm ile indir telefona yükledikten sonra açıyor.Zaten videoyu açınca anlıycaksınız hd olduğunu ama ne olur ne olmaz yanlış bişey demeyim belki olmayada bilir ama imkansız videonun görüntü kalitesi mükemmel.(animeyi izlemedim deneme amaçlıydı cepten girdiğim için link veremiyorum k.b)
  • arkadaşlar ben hala jet kullanıyorum ve gerek şıklığı gerekse donanım özellikleri olarak telefonumdan vazgeçemiyorum :) jetdroid projesi tamamen durdumu yada samsung jet için herhangi bir güncelleme yayınladımı bilgi verirseniz çok sevinirim şimdiden teşekürler sadece bu konu için de siteye üye oldum
  • abicim fardım edecek olan yokmu ben yüklüyedim herşey tamam jetdroid mode ekranında şurda kalıo hep :( ubanle to mount ext2 filesyste gerisini göremiyorumm lütfennn :((( yardımcı olabilen yokmu lütfennnn yüklemem lazım
  • KARDEŞLER ÖZELLİKLE BANA YARDIM EDEN ARKADASIM:.:: SONUJDA BAŞARDIM VE JETDROİD 7.2 ÇALIŞTIRDIM.... TABLET ALDIGIM ICIN 1 AYDIR UGRASMIYODUM... DEDIM BI YAPAYIM BELKİ OLUR HERSEYİ FARKLI YAPTIM BAKTIM AÇILDI 5DK BİLE ÇEKMEDİ .... SUAN JETDROİD AÇIK....AHA TELEFON KAPANMIŞ :D AÇIYORUM.... AMA NE YAZIKKİ TELEFONU SAMAYI DÜŞÜNÜYORUM ÇÜNKİ 1 SAAT ÖNCE KULAKLIK GİRİŞİNİ BOZDUM SES 1 KULAKTAN BASTIRMADAN GELMİYO....bazen tel donuo ama süper bişey bu versiyon telefonumun fiyatını 2 ye katlıyacak.... :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: redsea21

abicim fardım edecek olan yokmu ben yüklüyedim herşey tamam jetdroid mode ekranında şurda kalıo hep :( ubanle to mount ext2 filesyste gerisini göremiyorumm lütfennn :((( yardımcı olabilen yokmu lütfennnn yüklemem lazım

sorununu ayrıntılı olarak yazarsan sevinirim....
  • tlf özelliği neden çalışmıyor? bilen var mı)?
  • JETDROİD 7.2 yükledim sorunsuz ve hızlı bir şekilde açılıyor android uygulamalarını yükledim çalışıyor ancak çoook büyük bir sorun var. JETDROİD ile açınca telefon çekmiyor yanı hattı görmüyor ve benim için bir önemli sorun daha var wifi çalışmıyor hata veriyor. bu konularda yapabileceğim bir şey varmı birde bu dosyaların güncelleri için bir link koyabilirmisiniz son halini bulmak sıkıntı oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatalking

JETDROİD 7.2 yükledim sorunsuz ve hızlı bir şekilde açılıyor android uygulamalarını yükledim çalışıyor ancak çoook büyük bir sorun var. JETDROİD ile açınca telefon çekmiyor yanı hattı görmüyor ve benim için bir önemli sorun daha var wifi çalışmıyor hata veriyor. bu konularda yapabileceğim bir şey varmı birde bu dosyaların güncelleri için bir link koyabilirmisiniz son halini bulmak sıkıntı oluyor.

arkadaşlar telefon olarak kullanılamıyor bu zaten ilk mesajda yazıyor. Hat özelliği eklenmedi. Projenin devam edip etmediği hakkında bilgim yok ancak bu telefon için 1 seneden fazla proje üzerinde çalışacaklarını sanmıyorum tahminimce proje sonlanmıştır

• quote:

Orijinalden alıntı: omaTR

quote:

Orijinalden alıntı: fatalking

JETDROİD 7.2 yükledim sorunsuz ve hızlı bir şekilde açılıyor android uygulamalarını yükledim çalışıyor ancak çoook büyük bir sorun var. JETDROİD ile açınca telefon çekmiyor yanı hattı görmüyor ve benim için bir önemli sorun daha var wifi çalışmıyor hata veriyor. bu konularda yapabileceğim bir şey varmı birde bu dosyaların güncelleri için bir link koyabilirmisiniz son halini bulmak sıkıntı oluyor.

arkadaşlar telefon olarak kullanılamıyor bu zaten ilk mesajda yazıyor. Hat özelliği eklenmedi. Projenin devam edip etmediği hakkında bilgim yok ancak bu telefon için 1 seneden fazla proje üzerinde çalışacaklarını sanmıyorum tahminimce proje sonlanmıştır

haklısın dostum daha ugrasmazlar 2 ghz lık cıhazlar gelıyor bende bugun sattım cihazımı birtane 5800 aldım sesini çok beğeniyorum yaa süper cihaz bence..... kafam rahaattt

• yüklendiğinde wifi çalışmıyor diye yorumlara denk geldim. Bu sorun ortadan kalktı mı ?
  • birşey soracagım arkadaslar şimdi yukleyecegim jetdroid'i ama digelim begenmedim ben tekrar touchwitz e donmek istiyorum bunu nasıl yapacagım hafıza kartımı cıkartıp tekrar bicimlendirmem yeterli olacak mıdır ve jetdroid ve touchwitz arasında geçiş nasıl oluyor acaba
  • dostum android zaten hafıza kartına kuruluyor... kurduktan sonra hafıza kartını takınca androidi açmak için arama yap+aç/kapa düğmesine aynı anda basılı tutuyorsun. normal touchwizz açma içinde normal şekilde aç/kapa tuşuna bas...
  • telefon etme, mesaj, kamera kullanımı var mı? android yapınca en çok neler yapıyorsunuz? telefon stabil ve hızlı mı? memnunmusunuz?
  • bi sorun var Berke001 şimdi ben bütün dosyaları hazırladım jetdroid yüklücem ama

1. si diyelimki ben kurulumu yaptım tamamladım sonradan hafıza kartına dosya veya programları atmak yada güncelemeler için ubuntu'yumu kullanmam gerekiyor yoksa windowsla işlerimi halledebilirmiyim (çünkü bu önemli sürekli ubuntu ile ugraşmak falan çok iş )

2. si senin verdigin sürüm bu Jetdroid Platform 0.3 Pre3 bende ise MadRocker-Jet-Ginger-2.3.3-59189f3.tar yani jetdroid 2.3.3 var yani önce senin verdigin sürümü yüklemem şartmı yoksa bu sürümü direk yükleyebilirmiyim
    biliyorum belki sana göre bu sorular çok basit ve saçma gelebilir ama benim hata yapmamam için sormam gerekli üstat sensin bana bi kısa açıklama yaparsan çok sevinirim çünkü kafaya koydum illa jetdroid bu telefona kurulacak...

not : hiç bişey bilmiyosun ugraşma demeyin bu telefonun her haltını biliyorum belki abartısız 10 defadan fazla sürüm deiştirdim milletin bu telefonda yapamadıgı herşeyi ben bu telefonda yaptım sadece jetdroid için önlem alakar tam temkinli yapmak istiyorum bide 0.3 sürümü beni sarmadı 2.3 versiyonu daha güzel o yüzden ayrıntıya girdim tşkler

• bide root yetkileri almak nedir?
  • az önce bi sorun çıktı arkadaşlar yardımcı olabilecek varmı

ben hafıza kartını biçimlendirmek için ubuntu 10.04 lts yi cd ye bastım ve ubuntuyu dene seçenegi ile bilgisayarı açtım ama gparet midir nedir disk bölümleyiciyide çalıştırdım yanlız resimde gösterdigi gibi new deyince fat32 olarak göstermiyor ayrıca seçeneklerde fat32 nin seçenegi işaretlenmiyor ve bölümlendirmek için mb degeri yazılmıyor napmam gerekli?

bu arada rütbe aldım on başı oldum ama hangi 10 kişiden sorumlu oldugumu bilmiyorum :D :D :D :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi braveleon -- 29 Ağustos 2012; 20:22:12 >
  • jetdroid de gelinen son asama nedir bi bilginiz wqar mı 1 yıldır takıp edıyourm hala yuklemedım hersey hazır pc de
  • bi kursam calıssa 2.3.7
  • Bende kurmak istiyorum ama son güncelleme nedir? Şuan neler çalışmıyor? Android'in hangi sürümü yüklü? Eğer beğenmezsek normal işletim sistemine dönme şansımız var mı? Android Market yükleniliyor mu? Sorularımı cevaplarsanız memnun olurum.Teşekkürler.
  • Cevap verebilecek olan var mı?
  • 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.