Şimdi Ara

JetDroid Projesi - Ana Konu (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.038
Cevap
1
Favori
80.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayırlısıyla bugün yarın bende Samsung galaxy w alıyorum ve bu projeyi takip etmeyi bırakıyorum..zaten projenin baş geliştiricisi olan dopi altı yavaş yavaş pişen bi yemeğe benzetti..daha ne kadar bekliycez bilemiyorum..
  • ya ubuntuyuda kurdumda bosuna kurdum heralde su multiloadera naptıysam telefonu gösteremedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ka_za

ya ubuntuyuda kurdumda bosuna kurdum heralde su multiloadera naptıysam telefonu gösteremedim

win7 de çalışmayabiliyor xp de deneyin.
  • Ben de yükledim beni de yazın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BARIS-MVP -- 1 Şubat 2012; 12:02:31 >
  • konu epey eski sans eseri gezerken gördüm bütün işlemlerin hepsini yapiyorum ama sadece söyle bir problem kalıyor hafiza kartını ubuntuda 2 bölüm olarak fat32 ve ext3 olarak biçimlendiriyorum. Jetdroid kernel dosyalarını anlatımlarda oldugu gibi kopyalamaya çalıştıgım sürede hep böyle bir hata alıyorum. Forumları dolandım galiba bu hatayı tek ben aldım cahilliğime verin.

• Tek tek sürüklemeyi dene bende de o hatayı vermişti telefonu pcden çektim tekrar taktım terminali yeniden açtım bu zefer sürükledim olmuştu
  • Jetdroid projesini bayağı uzun bir zamandan beri takip ediyorum.Bende yükleyeceğim fakat benim telefonu usb'ye bağladığımda bilgisayar usb aygıtı tanınamıyor hatası veriyor.Telefonum şarj olmuyor.Birçok usb kablo denedim fakat olmadı.Bİrçok PC denedim yine olmadı.Hep aynı hatayı veriyor.Acaba usb girişimi bozuk telefonun.Bozuk ise maliyeti ne kadar olur?Yada bootloaderi başka türlü telefona yükleyebiliyormuyuz?
  • Bi samsung cmda driversı aratıp pc ne yükleyip denermsn?
  • Bir sürü drıver yükledim ama bir türlü olmuyor.Acaba bootloaderi başka nasıl telefona yükleriz.-
  • arkadaşlar yahu okadar araştırdım....heveslendim 4 gb hafıza kartı bile aldım ama gelin ki sorunlar çıktı... yardım edermisiniz acilen
    1. sorun; HERŞEYİ İNDİRDİM UBUNTU 10.04 KURDUM(10.10 KURDUM ÇOK TUHAFTI SİLDİM 10.04 İNDİRDİM) VİRTUAL BOXA KURDUM. İLK İŞLEMİ YAPIYORUM... MULTİ LOADER AÇTIM. GEREKLİ 2 YERİ İŞARETLEDİM. BOOTA BASIP KLASORU SECTIM TELEFONU KAPATIP DOWNLOAD MODE' DE AÇTIM. USB BAĞLADIM. AMA NAFİLE... WİNDOWS 7 DE TAKINCA USB Yİ DU DUNT DİYE Bİ SES GELİO (HERALDE ALGILANAMADI DEMEK)
    DOWNOAD YAZISI VE READY GELMIO! RESETLEYIM BELKI DUZELIR DEDIM TELI RESETLEDIM REHBERDE GİTTİ AMA HALA BİŞİ YOK!
    2. sorun; UBUNTU KURDUM (İNGİLİZCE) GPARTEDİ KURMUO INGILIZCE HATA VERİO! VE V.BOXUN 8GB HARDDİSKİNDEN VE CD-DVD SURUCUSUNDEN BASKA BISI GORMUO...
    LAPTOPA DENİYM DEDIM UBUNTUYU ONDA WİFİ DEN BAGLANIOZ ODA WİFİYİ GORMUYOR... HERSEY BİRBİRİNE KARIŞTI... BOŞUNA 20 TL 30 TL MASRAF YAPTIM.
    BU ARADA KULLANDIGIM KABLO nokia orjinal usb kablosu VE TUM ISLERIMI ONLA HALLEDİYORUM. Bİ SAKICASI OLUR MU?
    TELEFONUN YAZILIMINIDA NOKİA KABLOSUYLA GUNCELLEMISDIM AMA MULTİLOADER GAYET GUZEL GORMUSDU.
    TELEFONUMUN YAZILIMI:
    S800MCEJC1
    YAZILIMLA İLGİLİ BİRŞEY OLABİLİRMİ ACABA?
    YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM.SAYGILAR

• quote:

Orijinalden alıntı: hasan7600

arkadaşlar yahu okadar araştırdım....heveslendim 4 gb hafıza kartı bile aldım ama gelin ki sorunlar çıktı... yardım edermisiniz acilen
    1. sorun; HERŞEYİ İNDİRDİM UBUNTU 10.04 KURDUM(10.10 KURDUM ÇOK TUHAFTI SİLDİM 10.04 İNDİRDİM) VİRTUAL BOXA KURDUM. İLK İŞLEMİ YAPIYORUM... MULTİ LOADER AÇTIM. GEREKLİ 2 YERİ İŞARETLEDİM. BOOTA BASIP KLASORU SECTIM TELEFONU KAPATIP DOWNLOAD MODE' DE AÇTIM. USB BAĞLADIM. AMA NAFİLE... WİNDOWS 7 DE TAKINCA USB Yİ DU DUNT DİYE Bİ SES GELİO (HERALDE ALGILANAMADI DEMEK)
    DOWNOAD YAZISI VE READY GELMIO! RESETLEYIM BELKI DUZELIR DEDIM TELI RESETLEDIM REHBERDE GİTTİ AMA HALA BİŞİ YOK!
    2. sorun; UBUNTU KURDUM (İNGİLİZCE) GPARTEDİ KURMUO INGILIZCE HATA VERİO! VE V.BOXUN 8GB HARDDİSKİNDEN VE CD-DVD SURUCUSUNDEN BASKA BISI GORMUO...
    LAPTOPA DENİYM DEDIM UBUNTUYU ONDA WİFİ DEN BAGLANIOZ ODA WİFİYİ GORMUYOR... HERSEY BİRBİRİNE KARIŞTI... BOŞUNA 20 TL 30 TL MASRAF YAPTIM.
    BU ARADA KULLANDIGIM KABLO nokia orjinal usb kablosu VE TUM ISLERIMI ONLA HALLEDİYORUM. Bİ SAKICASI OLUR MU?
    TELEFONUN YAZILIMINIDA NOKİA KABLOSUYLA GUNCELLEMISDIM AMA MULTİLOADER GAYET GUZEL GORMUSDU.
    TELEFONUMUN YAZILIMI:
    S800MCEJC1

Ben yardımcı olayım şimdi ilk olarak ubuntuyu virtual box yerine windowsla birlikte çalışan bir program olarak yüklemelisin , bilgisayarın açıldığında soruyor ubuntu mu windows mu diye böyle daha kolay olur.link burda:http://www.ubuntu.com/download/ubuntu/windows-installer
    Multi LOADER'la ilgili bir sorun yaşıyormuşsun onuda bu adresteki güncelleme anlatımındaki gibi yapmanı öneririm:http://forum.donanimhaber.com/m_35102183/tm.htm
    -windows'a usb takınca dunt diye bi sesin gelmesi bilgisayarın onu algılamış olduğunu gösterir.
    -nokia kablosu farketmez bende defalarca nokia kablosuyla yaptım..aynı kablo sonuçta
    -telefonun yazılımında kuramaman için herhangi bi sorun yok
    -multi loaderın telefonunu görmemesinin işlemleri sırasına göre yapmıyor olmandan kaynaklanıyor büyük ihtimalle.
    daha fazla yardım istersen bu adrese mail atabilirsin:kparlatan@gmail.com

• quote:

Orijinalden alıntı: kaan0551

quote:

arkadaşlar yahu okadar araştırdım....heveslendim 4 gb hafıza kartı bile aldım ama gelin ki sorunlar çıktı... yardım edermisiniz acilen
    TELEFONUMUN YAZILIMI:
    S800MCEJC1

Ben yardımcı olayım şimdi ilk olarak ubuntuyu virtual box yerine windowsla birlikte çalışan bir program olarak yüklemelisin , bilgisayarın açıldığında soruyor ubuntu mu windows mu diye böyle daha kolay olur.link burda:http://www.ubuntu.com/download/ubuntu/windows-installer
    Multi LOADER'la ilgili bir sorun yaşıyormuşsun onuda bu adresteki güncelleme anlatımındaki gibi yapmanı öneririm:http://forum.donanimhaber.com/m_35102183/tm.htm
    -windows'a usb takınca dunt diye bi sesin gelmesi bilgisayarın onu algılamış olduğunu gösterir.
    -nokia kablosu farketmez bende defalarca nokia kablosuyla yaptım..aynı kablo sonuçta
    -telefonun yazılımında kuramaman için herhangi bi sorun yok
    -multi loaderın telefonunu görmemesinin işlemleri sırasına göre yapmıyor olmandan kaynaklanıyor büyük ihtimalle.
    daha fazla yardım istersen bu adrese mail atabilirsin:kparlatan@gmail.com

öncelikle yardım ettiğin için teşekkür ederim.tüm sorunları şuuan çözdüm gibi ubuntu 10.10 la ugrasıorm laptopta hallettım sorun masaustu pc deymıs ama o not defteri gibi şeyi nasıl acacagımı bilmiyorum ama suan gpartedi de dükleyemedım hala onla ugrasıyorm

• Arkadaslar tum hersey nerdyse tamam ancak 2 sorun kaldi ufak.
    1_bolumlendirmeyi geçtim 500mb bolum hazir. o komut yazilan deftere sudo naulitus mu ne onu yazdim passvord yazisi felan cikti yazi yaziom oraya olmio. napcas orda.
    2.videoda gordugum kadariyla dosyalari kopyala deyp yandaki jetdroid dosyasina girip icine atioz.ama bende ayno vinrar gibi ciktigi icin o secenek yok.jetdroide aska nasil atcam bnm surum 10.04 acil yardim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasan7600 -- 12 Mart 2012; 11:19:23 >
  • Bence hiç uğraşma ben JetDroid'i yükledim ama browser dışında hiçbirşey çalışmıyor oyun falan oynayamıyorsun hafıza kartını Windows'tan biçimlendirdim sadece TouchWiz'i kullanıyorum artık.
  • Evet dostum ya kurdum bitirdim ama hicbir isime yaramadi. yani buna oyun nasil yukluces hafiza kartini gormuo ve telefondaki hicbirsey burada gozukmuo ne is anlamadim oyun nasil atcas yahu ya ben kararimi verdm ya samsung galaxy mini yada galaxy 551 alcam hem androidli hem full sorunsuz .d bunu bi satam 220_250 arasina 320 yede bitane dubai alem bitsin...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Evet dostum ya kurdum bitirdim ama hicbir isime yaramadi. yani buna oyun nasil yukluces hafiza kartini gormuo ve telefondaki hicbirsey burada gozukmuo ne is anlamadim oyun nasil atcas yahu ya ben kararimi verdm ya samsung galaxy mini yada galaxy 551 alcam hem androidli hem full sorunsuz .d bunu bi satam 220_250 arasina 320 yede bitane dubai alem bitsin...

tebrik ederim ama aynen dediğin gibi bi işe yaramıyor.bende dayanamadım artık galaxy s 2 aldım.inanılmaz bi telefon
  • arkadaslar biraz yardima ihtiyacim olacak... bu jetin touchwiz deki halinde bi flash player fw si yokmu yada yuksltme fln... ve internette izledigim videolarda adamlar flash oyunu pc deki gibi oynuolar netten ben yapamadm.... surum yuzunden sanirim...simdi androide geceyim... tema felan deysdirdm bayagi ugrasdm... bu aradada kirmizi tus bugunuda cozdum artik bassamda donmuo...normal tel gibi calisio eksik ozellikleri saymazsak tabi.. yahu buna nasil oyun yukluycem ben hafiza kartini gormuyo dili yari ing yri tr nasil androidi ana hafizaya yukluycem buralarda bildigim wifi felanda yok... bi yardim lutfenn ya kafaya taktm yaa acil yardim....saygilar
  • quote:

Orijinalden alıntı: VoltaireDe

Merhaba ben buradaki yönergeleri takip ederek jetdroidi telefonuma sorunsuz yükledim.

Birkaç sorum var telefondan internete girip bir şeyler indirmeye çalıştığımda sd kart yok diyor ayrıca telefona attığım bazı oyunları oynayamıyorum sd kartınızda xx kadar boş yer yok diyor demek istediğim sd kart takmama rağmen telefon sd kartı kendi hafızası gibi görüyor ve sd kart yok diye elim kolum bağlı kalıyor.Buna bir çözüm bulabilir miyiz?

ya arkadaslar arkadas cevap yazmamıs ama bende aynı sorunu yaşıyorum. bakın sorun şöyle ; jetdroid hafıza kartındaki sadece kendinin kurulu olduğu kısmı (ext3) kısmını görüyor. geri kalan alanı görmüyor ayarlardan da bakınca galeriye de girince netten oyun vs indirince de ''hafıza kartı olmadan yükleme yapılamıyor. lütfen hafıza kartını takın.'' diyor. sonunda yükleme sansım apk oyunları sımdıde bu cıktı. acaba ayarlardan felan indirilen yer falan deyiştirilemiyor mu? saygılar.

• slmlar foruma yeni katıldım uzun zamandır bende takip ediyorum jetdroidi ve bayaı bi gelişme kaydediyolar şimdiye kadarki yüklediklerinizi silin size son güncelini vereyimhttp://github.com/JetDroid/JetPlatform_binary/tarball/0.5pre1 burdakini kurun gordugum en stabil ve sorunsuz jetdroid diyebilirim wifi bluetooth hepsi calısıyor oyunları pek denemedim ama sorun cıkcagını sanmıyorum tek eksiği gsm 3g gordum yinede daha detaylı deneyenler eksikleri yazabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: eneztr2005

slmlar foruma yeni katıldım uzun zamandır bende takip ediyorum jetdroidi ve bayaı bi gelişme kaydediyolar şimdiye kadarki yüklediklerinizi silin size son güncelini vereyimhttp://github.com/JetDroid/JetPlatform_binary/tarball/0.5pre1 burdakini kurun gordugum en stabil ve sorunsuz jetdroid diyebilirim wifi bluetooth hepsi calısıyor oyunları pek denemedim ama sorun cıkcagını sanmıyorum tek eksiği gsm 3g gordum yinede daha detaylı deneyenler eksikleri yazabilir

kardeş bu çok işime yarayacak gibi çok sağol ama aklıma takılan 1 şey var suan indiriyorum. 30 dk sonra ınmıs olacak en fazla net yawas 45 le ındırıo da indikten sonra önceki gibi ubuntudan mı yüklüyoruz değişik mi yükleniyor eger deyişikse resimli veya videolu anlatımı yollayabilirmisin....çok teşekkürler bide hafıza kartını görüyomu acaba

• 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.