adamlar fwleri yapıyor yayınlamıyor. belki parayla satıyorlardır bilemeyiz :)
ya o zaman bu kadar adam boşuna sürünüyoruz arkadaşlar. Adamlar bu firmware editlemeyi yapıyolarsa, el altından bunu kaç şekle değiştiren vardır. kim bilir. bi tane flash player 10 lu fw bulsam, touchwiz bana yeter.
FW düzenleme yapan büyük ihtimalle vardır. Çünkü çok kullanıcı var. Sanırım omaTR'nin dediği gibi yayınlamıyorlar.
Aslında çok zor bir iş de değil. Jette zaten versiyonunu bilmediğim eski bir flash var. Yapılması gereken şey güncellemek...
selamlar bu cihaz'a sahip arkadaşım var ve android kuralım diyoruz telefona meraktan dolayı Jetdroid kullanıcıları şebeke çalışıyor mu acaba?
henüz çalışmıyor dostum. çalışsa emin ol hepimiz kullanırız şarjına ısınmasına bakmadan :) ama denemek için kurun zevkli
bir gelişme var mı jetdroid de çıkmaz ise çok yazık olacak.
artık jetdroidi bırakıyorum wave 2 ye geçiş yaptım.Size de önerim durumunuz musait ise açık kodlu bir işletim sistemli cep telefonuna geçiş yapmanız. özellikle android tabanlı cihazlara bakarsanız uygulama konusunda sıkıntınız olmaz.
telefonu servise vereceğim, jetroidi nasıl silebilirim teşekkürler
quote:
Orijinalden alıntı: bince
telefonu servise vereceğim, jetroidi nasıl silebilirim teşekkürler
Touchwiz'in standart bootloaderını yüklemelisin.
jeti yeni aldım güzel telefonda uygulama oyunları az bu jetdroidin son durumu nedir sizce ne yüklemeliyim telefona ?
quote:
Orijinalden alıntı: selcuk5757
jeti yeni aldım güzel telefonda uygulama oyunları az bu jetdroidin son durumu nedir sizce ne yüklemeliyim telefona ?
kullanılabilecek seviyede değil
hala geliştirmeler sürüyormu ?
durdu gibi...
bu saatten sonra jetten hayır beklemeyelim umutlar söndü artık sıkılıyorum telefonu kullanırken. Kötü yanı spotu çıktığı için satılmıyor da telefon. Elimde kaldı resmen.
gelişme felan varmı güzelim telefona yazık oluyor adroidsiz bu tele en iyi yükklenecek programlar varmı + flashplayer :
neredeyse yazıların tamamını okudum, jetdroid yüklemek istiyorum ancak çok karalsız kaldım you tubede 2,1 , 2,3 gibi sürümler gördüm bu konu hakkında bilgisi olan varmı ??
şuan en son sonuç endir ona göre jet almayı düşünüyorum
yokmu yahu bilgi verebilecek olan ? adamlar kurmuş kulanmış ama hep yabancı sitelerde ingilizce anlatımlar .s , bizden kulanan arkadaşlar biraz aydınlatsın bizi son durum nedir yüklemeye degermi ??