Şimdi Ara

JetDroid Projesi - Ana Konu (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.038
Cevap
1
Favori
80.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Artık beklemenizi tavsiye etmiyorum. Mart ayından beri yeni versiyon çıkmadı.
  • suna bi kamera ve gsm eklesinler var yaaa.. bak o zaman neler oluyo
  • ama su kadarı için bile berke arkadasıma ne kadar tesekkür etsem azdır bi gün olurya boyle yetenekli arkadsları bi catı altına toplayıp kendi telefonumuzu yapmayı isterim sakın olmaz demeyin bakın bu gün o buyuk sosyal paylasım sitesini kuranlara bakın su google nin kurucularına adamlar uzaydan inmedi sadece fırsatları vardı ve inandılar ... ah benim eşsiz ve güzel ülkemin kuran olduğum gencleri bir fırsat verilse bilirimki Albert Einstein'i hortlatırsınız... bi gün bu güzel dileklerin yerine gelmesi dilegiyle ... iyi calısmalar
  • Ben operatöre ihtiyaç duymadığım zamanlarda Jetdroid'i operatöre ihtiyaç duyduğum zamanlarda ise Touchwiz'i kullanmak istiyorum. Sonuçta Dual Boot değil mi? Böyle birşey yapılabilir yani? Bir de Windows XP'yi ben Linux'a çevirmek istemiyorum. Nasıl yüklerim?
  • Arkadaşlar uzun süredir yoktum ben nedenide projenin yürümemesiydi.Ara ara girip bakıyodum ama yeni bişey göremiyordum.Jetdroid'in kendi sitesinde yaptığım araştırmada CyanogenMOD 7.1 RC diye bişeye rastladım,videosuda var.Gayet hızlı ve takılma olmadan çalışıyor gibi.Kamera ve gsm yok malesef gene.Berke rica etsem bi bakar mısın kurulmaya değer mi diye..
    http://www.jetdroid.org/forum/viewtopic.php?f=61&t=1021
  • Ben dayanamadım yüklüyorum arkadaşlar..sonucu size bildiricem en geç yarın
  • Yükledim ama açılmadı..siyah ekranda küçük yazılar akarken en son duruyor 20sn sonra reboot olcak diyor kapanıyor..ben beceremedim yüklemeyi sanırım berke bide sen denersen sevinirim.
  • konuyu iyice inceleyim deneyecem
  • Berke'nin hazırladığı paketi kurduğumda oluyor ama onu kurduğumda olmuyor
  • iyi günler ben de samsung s8000 var ama site de jetdroid in linki yok nasıl indire bilirim nasıl yapabilirim acaba bana yardımcı olabilirmisiniz uzaktan bağlantı kurup
  • bırakın böyle boş işleri arkadaşlar uygun fiyata bisürü android tel dolu piyasa allah aşkına
  • şu anda hangi özellikler çalışmıyor ?hangi versiyonu yüklemeliyim
  • Yeni nelerin çalışıp çalışmadığını tam bilmiyorum ama gsm ve bluetooth olmadığı kesin..daha kararlı olmuş videoda izlediğim kadarıyla.aynı kişiden yeni birşey daha çıktı ama ben yapamadım yüklemeyi.
  • yeni versiyonu yüklemeyi başardım hemde bu cynanogen mod 7..ama devamlı açılış ekranını gösteriyor bi türlü başlamıyor
  • hangi sürümü kuruyum kullanlarlar varsa bi söylesın ve hangi özellikler eksik o sürümde onuda söyleyiversin :) şimdiden teşekkürler bekliyorum .
  • berkenin hazırladığı sürümü kursan daha iyi olcak..diğerlerinde pek bi yenilik göremedim aksine çok bugları var
  • slm berke bey bende de jet var, bunları uygulayacağım ama bilgisayardan çok anlamadığım için korkuyorum, risk var ne de olsa... Bana yardım etme imkanınız varmı veya yetkili serviste yapabilirler mi bütün bunları ben pek becerebileceğimi zannetmiyorum :-)... Şimdiden teşekkürler.........
  • Merhaba ben buradaki yönergeleri takip ederek jetdroidi telefonuma sorunsuz yükledim.

Birkaç sorum var telefondan internete girip bir şeyler indirmeye çalıştığımda sd kart yok diyor ayrıca telefona attığım bazı oyunları oynayamıyorum sd kartınızda xx kadar boş yer yok diyor demek istediğim sd kart takmama rağmen telefon sd kartı kendi hafızası gibi görüyor ve sd kart yok diye elim kolum bağlı kalıyor.Buna bir çözüm bulabilir miyiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: VoltaireDe

Merhaba ben buradaki yönergeleri takip ederek jetdroidi telefonuma sorunsuz yükledim.

Birkaç sorum var telefondan internete girip bir şeyler indirmeye çalıştığımda sd kart yok diyor ayrıca telefona attığım bazı oyunları oynayamıyorum sd kartınızda xx kadar boş yer yok diyor demek istediğim sd kart takmama rağmen telefon sd kartı kendi hafızası gibi görüyor ve sd kart yok diye elim kolum bağlı kalıyor.Buna bir çözüm bulabilir miyiz?

Sorunu tam anlamadım jetdroid'den mi indirmeye çalışıyorsun yoksa touchwiz'den(standart olan sistem) mi? ama hafıza kartının jetdroid için ayırdığın bölümün boyutuna bidaha baksan iyi edersin bence.Sorunu daha iyi açıklarsan yardımcı olabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alofon51

slm berke bey bende de jet var, bunları uygulayacağım ama bilgisayardan çok anlamadığım için korkuyorum, risk var ne de olsa... Bana yardım etme imkanınız varmı veya yetkili serviste yapabilirler mi bütün bunları ben pek becerebileceğimi zannetmiyorum :-)... Şimdiden teşekkürler.........

Çok zor değil ama pek anlamıyorsan bilgisayardan hiç girişme.anlıyan biri varsa ona yaptır.Teknik servisin yapcağnı zannetmiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.