Şimdi Ara

JetDroid Projesi - Ana Konu (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.038
Cevap
1
Favori
80.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mini opera ile theme falan yüklüyorum fakat kurduktan sonra kullanamıyorum nedir ki bunun çözümü?
  • @by_toprak21
    Hayır, daha çok var.
    @psykhagogos
    Biraz daha detay vermeniz gerekiyor.
    Kullandığınız launcher yazılımı, kurduğunuz tema vs.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berke001

@psykhagogos
    Biraz daha detay vermeniz gerekiyor.
    Kullandığınız launcher yazılımı, kurduğunuz tema vs.

launcherpro kullanıyorum. tema olarak da opera storedan red,iphone,love vs. temalarını indirdim kurdum ama tık yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: psykhagogos

launcherpro kullanıyorum. tema olarak da opera storedan red,iphone,love vs. temalarını indirdim kurdum ama tık yok

Kurduğun temalar LauncherPro teması değil. Büyük ihtimalle başka bir Launcher için yapılmış.

Tavsiye:
    -Applanet kur ve çalıştır.
    -ADW Launcher'ı indirip kur.
    -Applanet'te ADW diye arama yap, çıkan temaları yükle.
  • quote:

Kurduğun temalar LauncherPro teması değil. Büyük ihtimalle başka bir Launcher için yapılmış.

Tavsiye:
    -Applanet kur ve çalıştır.
    -ADW Launcher'ı indirip kur.
    -Applanet'te ADW diye arama yap, çıkan temaları yükle.

tamam sağolasın
  • berke hocam ben vadofone hattı kullanıcısıyım mobil tv paketi aldım.Önceden n73 vardı programı desteklemiyordu vadofone live üzerinden izliyebiliyordum.ama samsung jette bağlanamadım eger bir bilginiz varsa benim için paylaşırmısınız
  • hocam birde sizin batarya ne kadar idare ediyor.Bana orjinal bataryayı nereden anlıyacağımı ve nasıl bulabileceğimi gösteririmisiniz
  • @sultan22

Vodafone kullanmadığım için bilmiyorum. Ama burada Jetin desteklendiği yazıyor:http://www.vodafone.com.tr/Internet/mobil-tv-standart-paket.php
    Vodafone'un yerine gidersen yardımcı olacaklardır.
    __________________________________________________________________________________________________________
    Parlaklık en düşükte, bluetooth filan kapalı olmasına rağmen
    Tam doluyken sabahtan akşama kadar bile idare etmiyor!

Tabi ben çok kurcalıyorum

Bu sitede buldum, ama ne kadar güvenilir bilmiyorum.
    http://www.mobilcadde.com/samsung-s8003-jet-batarya-1209

Samsung'un kendi satış mağazasında yada servisinde de vardır sanırım.

• Herkese merhaba bizim valide telefonundan sıkılınca ben aldım bi bakıma iyi oldu artık Jetim var :D dedim firmwareni güncelliyim falan ararken kendimi bi anda burda buldum. Asllında android yüklü telefonlar çok hoşuma gidiyor. Burdada böyle bişeyi görünce yazılananları okudum, bende deniycem ilkönce hagıza kartını almam gerekecek. Her neyse ben size telefonun versiyoynunu yazayım bu versiyonda çalışırmı bilgi verirsiniz heralde işlkk sayfadakileri harfiyen yapsam bir problem çıkmaz. Şimdiden teşekkürler

SW VER
    S800JJVIG1

CSC VER
    S8003JVIE2

• berke teşşkkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: byWhirlpool

Herkese merhaba bizim valide telefonundan sıkılınca ben aldım bi bakıma iyi oldu artık Jetim var :D dedim firmwareni güncelliyim falan ararken kendimi bi anda burda buldum. Asllında android yüklü telefonlar çok hoşuma gidiyor. Burdada böyle bişeyi görünce yazılananları okudum, bende deniycem ilkönce hagıza kartını almam gerekecek. Her neyse ben size telefonun versiyoynunu yazayım bu versiyonda çalışırmı bilgi verirsiniz heralde işlkk sayfadakileri harfiyen yapsam bir problem çıkmaz. Şimdiden teşekkürler

SW VER
    S800JJVIG1

CSC VER
    S8003JVIE2

Doğru yaparsan sorun çıkacağını hiç sanmıyorum, firmware uyumlu.

• teşekkürler hafıza kartını aldıktan sonra deniycem burayada yazarım :)
  • berke sen navigasyon için hangi programı kullanıyorsun? google eart navigon falan denedm şimdi de aurayı yukluyorum ama su ana kadar olumlu bir sonuç yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: psykhagogos

berke sen navigasyon için hangi programı kullanıyorsun? google eart navigon falan denedm şimdi de aurayı yukluyorum ama su ana kadar olumlu bir sonuç yok.

JetDroid de GPS alıcı sürücüsü ve tam performansla çalışan grafik hızlandırıcı olmadığı için navigasyon programı yüklemedim..
  • google maps ile nasıl performans veriyor?
  • Nihayet kurdum fakat acayip kasıyor bu kullanılmaz.
  • class 10 bir hafıza kartı alıp denemek lazım aslında ama garantiye yolladım telefonu ben peeh :)
  • @nevrotikstar
    İş görecek düzeyde..

@isocet
    LauncherPro, ADW Launcher gibi bir yazılım kurarsan o kadar çok kasmaz.
  • Nasıl kurulacak o birde şebeke desteklemiyor galiba çünkü bende şebeke X olarak çıkıyor.

quote:

@isocet
    LauncherPro, ADW Launcher gibi bir yazılım kurarsan o kadar çok kasmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: isocet

Nasıl kurulacak o birde şebeke desteklemiyor galiba çünkü bende şebeke X olarak çıkıyor.

GSM/3G sürücüsü olmadığı için hiçbir şebeke yok.

LauncherPro:http://www.launcherpro.com/apk/LauncherPro-0.8.5.apk

Apk dosyasını system/app içerisine atacaksın.
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.