Şimdi Ara

JetDroid Projesi - Ana Konu (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.038
Cevap
1
Favori
80.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • olsun belki benim pc de sorun vardır uğraşman yeter
  • berke bu yüklediğim adw launcer için tema nerde bulabilirim.bu arada launcer süper
  • quote:

Orijinalden alıntı: sultan22

berke bu yüklediğim adw launcer için tema nerde bulabilirim.bu arada launcer süper

Applanet 2.7.3 http://up.ht/eNwiRS (Bu son versiyon, sorunsuz çalışıyor.)

Applanet'a "ADW" yazıp arama yaparsan birçok tema bulabilirsin.
  • arkadaşlarım tamam dediklerinizi yapıyorum kurulumu bitirdim, pc ye reset atıyorum window' mu ubuntumu açılsın diye soruyor ubuntuyu seçiyorum biraz bekliyor sonra ekranda limit dışı diye bir yazı çıkıyor ve öyle kalıyor. gerisini göremiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cakal41

arkadaşlarım tamam dediklerinizi yapıyorum kurulumu bitirdim, pc ye reset atıyorum window' mu ubuntumu açılsın diye soruyor ubuntuyu seçiyorum biraz bekliyor sonra ekranda limit dışı diye bir yazı çıkıyor ve öyle kalıyor. gerisini göremiyorum.

Ubuntu'yu hangi yöntemi kullanarak kurdun?
    -ISO kalıbını CD'ye olabildiğince düşük hızda basarım.
    -CD'yi Boot ederek Ubuntu'yu oluşturduğum yeni bölüme yüklerim.

Ama bunları yapmak işi uzatıyor ve %100 çalışacak diye bir garanti yok. Hatanın sebebi çok farklı bir şeyde olabilir.

Ubuntu TR forumuna bir konu açıp hatayı tam olarak yazarsan bir sonuca ulaşabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berke001 -- 18 Şubat 2011; 23:38:56 >

• berke beni de listeye ekle,çalıştırabildim sonunda ;)

çok teşekkürler yardımların için..
  • quote:

Orijinalden alıntı: bariserken

berke beni de listeye ekle,çalıştırabildim sonunda ;)

çok teşekkürler yardımların için..

Tebrikler, listeye ekledim
  • quote:

arkadaşlarım tamam dediklerinizi yapıyorum kurulumu bitirdim, pc ye reset atıyorum window' mu ubuntumu açılsın diye soruyor ubuntuyu seçiyorum biraz bekliyor sonra ekranda limit dışı diye bir yazı çıkıyor ve öyle kalıyor. gerisini göremiyorum.

çakal arkadaşım senin pc de kurulu deep frize gibi program varsa yapamazsın birde ben bunu xp de yapmıştım
    ama berkenin dediği gibi cd yazdır açılışta boot et çalıştır yada iyi bir flash belleğin varsa flash belleğe boot et.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sultan22 -- 19 Şubat 2011; 11:56:06 >
  • Az önce JetDroid geliştiricilerinden MadRocker tarafından hazırlanan versiyonu yükledim.http://code.google.com/p/mad-rocker-s8000/downloads/detail?name=Jet-Eclair-31Jan2011-3D.tar.gz&can=2&q=

USB desteği var! - Ubuntu ve JetDroid açıkken USB kablosunu bağladım. Fat32 ve Ext3 bölümlerine sorunsuz ulaşılabiliyor.
    Birde açılışa Nexus Boot resmi koymuşlar. Çok güzel görünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berke001 -- 19 Şubat 2011; 12:51:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berke001

Az önce JetDroid geliştiricilerinden MadRocker tarafından hazırlanan versiyonu yükledim.http://code.google.com/p/mad-rocker-s8000/downloads/detail?name=Jet-Eclair-31Jan2011-3D.tar.gz&can=2&q=

USB desteği var! - Ubuntu ve JetDroid açıkken USB kablosunu bağladım. Fat32 ve Ext3 bölümlerine sorunsuz ulaşılabiliyor.
    Birde açılışa Nexus Boot resmi koymuşlar. Çok güzel görünüyor.

berke bu madrockerın versiyonunu yine root olup mu atalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sultan22 -- 19 Şubat 2011; 15:29:10 >

• quote:

berke bu madrockerın versiyonunu yine root olup mu atalım

Evet öncekilerle aynı şekilde yükleniyor. Ama eski JetDroid dosyalarını silmeyi unutma
  • Sanırım MadRocker'ın versiyonunda bir sorun var. JetDroid üzerinden hafıza kartını açamıyorum...
  • madrocker ın versiyonunda sadece ilave olarak usb desteği mi var
  • quote:

madrocker ın versiyonunda sadece ilave olarak usb desteği mi var

Evet, ama dediğim gibi hafıza kartı ile ilgili bir sorun var. Sanırım eski versiyona dönmek daha mantıklı olacak.
  • Applanet'a "ADW" yazıp arama yaparsan birçok tema bulabilirsin.

bu applanet jetdroid içinden mi yazmalıyız
  • quote:

bu applanet jetdroid içinden mi yazmalıyız

Applanet'i kur ve çalıştır.
    Köşedeki büyütece basıp "ADW" diye arat.
  • Berke şöyle birşey açıklıyım bahsettiğim (limit dış) sorunu İlk format attıktan sonra pc ye yeniden başlatıyoruz ya ozamanda aynı hatayı veriyor windwos. ben şöyle düzeltiyorum f8 e basarak vga modunda pc yi açıyorum ve pc açıldıktan sonra ekran kartı ayarlarından monitörün destekliyebileceği bütün çözünürlükleri açıyorum o zaman oluyor. ubuntuda' da sorun bundan kaynaklanıyo olabilir. ben böyle düşünüyorum
  • quote:

Berke şöyle birşey açıklıyım bahsettiğim (limit dış) sorunu İlk format attıktan sonra pc ye yeniden başlatıyoruz ya ozamanda aynı hatayı veriyor windwos. ben şöyle düzeltiyorum f8 e basarak vga modunda pc yi açıyorum ve pc açıldıktan sonra ekran kartı ayarlarından monitörün destekliyebileceği bütün çözünürlükleri açıyorum o zaman oluyor. ubuntuda' da sorun bundan kaynaklanıyo olabilir. ben böyle düşünüyorum

Anlattığına göre sorunun Ubuntu ile alakası yok. Sonuçta Windows'ta da oluyormuş.

Bios ile ilgili bir sıkıntı var gibi geldi bana. Bu durumda Bios'u güncellemek sorunu çözebilir. Yine de kesin çözülür diyemiyorum, profesyonel değilim...

Bu sitede ilgili bölüme konu açıp yardım isteyebilirsin.

• quote:

Berke şöyle birşey açıklıyım bahsettiğim (limit dış) sorunu İlk format attıktan sonra pc ye yeniden başlatıyoruz ya ozamanda aynı hatayı veriyor windwos. ben şöyle düzeltiyorum f8 e basarak vga modunda pc yi açıyorum ve pc açıldıktan sonra ekran kartı ayarlarından monitörün destekliyebileceği bütün çözünürlükleri açıyorum o zaman oluyor. ubuntuda' da sorun bundan kaynaklanıyo olabilir. ben böyle düşünüyorum

Bahsettiğin olay, monitorunun özellikleri ubuntu tarafından desteklenmiyor olabilir. Manuel olarak yapman gerekebilir bu ayarları. tam olarak ne yazıyor onu söyleyebilrsen belki daha fazla yardım edebiliriz. alt+f1 alt+f2 tuş kombinasyonalarını denermisin birde farklı consol pencereleri açılacakmı

• dostum ekranın ve ekran kartının teknolojisi arasında fark varsa böyle bir hata alabilirsin windows'u ilk kurup kartı yüklledikten sonra görüntü gelmiyorsa monitörün ekran kartının verdiği çözünürlüğü sağlayamıyordur o yüzden sende vga da çalıştırıyorsun ekran çözünürlüğü düşsün diye ama eminim ki bir kere ayarladıktan sonra böyle bir hata vermiyordur
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.