Şimdi Ara

'Jet Fadıl' Duruşma Öncesi Dayak Yedi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Duruşmada söz alan müşteki İsmail Ergün, “2015’de Maldivler’den 204 bin TL karşılığında bir devremülk aldım. Kira bedeli almadım. Tapum verilmedi. Zararım giderilmedi. Zat, business uçuyor, hala 5 yıldızlı otellerde kalıyor. Elini kolunu sallayarak geziyor. Tutuklanmasını talep ediyorum” ifadelerini kullandı.

“İNSANLARIN İSLAMİ HASSASİYETİ BÜYÜK BİR YIKIMA UĞRADI”

Bir diğer müşteki Yılmaz Ünal ise, “Capris Gold’dan 2012’de 120 bin TL karşılığında 3 devremülk aldım. Toplam 2 bin 800 TL kira bedeli aldım. Tapularım verildi. Ancak zararım giderilmedi. İnsanların İslami hassasiyeti istismar edildi. İnsanların İslami hassasiyeti büyük bir yıkıma uğradı. Tutuklu yargılanmasını istiyorum” diye konuştu.

AKGÜNDÜZ’ÜN TUTUKLANMASI TALEP EDİLDİ

Duruşmada söz alan diğer müştekilerin şikayetçi olduklarını ve Fadıl Akgündüz’ün tutuklanmasına ilişkin talebini dile getirmesinin ardından söz alan avukatları, Akgündüz’ün de aralarında bulunduğu sanıkların mal varlıklarına tedbir konulmasını ve tutuklanmalarını talep etti.

“HASTANEYE SEVK EDİLDİĞİ İÇİN GELEMEDİ”

Müştekiler ile avukatlarının beyanlarının ardından söz alan tutuksuz sanık Fadıl Akgündüz’ün avukatı ise, “Müşteki ve vekillerinin taleplerini reddediyoruz. Duruşma öncesi müvekkil Mehmet Fadıl Akgündüz saldırıya maruz kaldığı ve hastaneye sevk edildiği için bu celse hazır olamamıştır” şeklinde konuştu.

MAHKEME HEYETİNDEN FLAŞ KARAR

Mahkeme heyeti, Fadıl Akgündüz’ün de aralarında bulunduğu sanıkların tutuklanması ve mal varlıklarına tedbir konulmasına ilişkin talebi reddederek, müşteki ifadelerin tamamlanmasının ardından bilirkişi raporu alınmasına karar vererek duruşmayı erteledi.
    Medyaradar
    'Jet Fadıl' duruşma öncesi dayak yedi, hastaneye kaldırıldı
    https://www.medyaradar.com/jet-fadil-durusma-oncesi-dayak-yedi-hastaneye-kaldirildi-haberi-2022302

bu adam bunca işi yapıp serbest kalmayı nasıl başarıyor? siirtli bir kayınbirader olduğu için mi

• Türk milletini , adenin, timin, sitozin ve guanin 'e kadar çözmüş büyük comar tokatlayicisi. Siyasal İslam terbiyecisi. Sülün Osman'in yadigarı

Tutuklanması teklif dahi edilemez , adam büyük katalizör.

Maldivler palavrasi TRT de 7/24 fıldır fıldır dönüyordu işin arkasında jet Fadıl olduğunu bile bile "sekuler " kesime ana avrat söverek para bagladi bu tipitipler.

Bu heriflere ihtiyaç vardır , dut gibi silkenecekler ki akılları başlarına gelsin .
    Kolay yoldan koseyi dönme hayali olanlari tokatlıyor adam sadece .

Tıpkı Sülün Osman'in da dediği gibi "Ben, hiçbir zaman dolandırıcı olmayan kimseyi, dolandırmadım"

Edit:konu nereye uçtu ?.bizim mesaj uzay bosluguna gitti.

edit 2: bu mesajı yazdığımda mobilde konu içeriği gözükmüyordu sonradan geri geldi. Klasik forum hataları.
    Sermayeyi tabana yayan , yastık altındaki parayı ekonomiye kazandıran ,uyanık paragöz sözde müslümanları evire-çevire çarpan bu dehaya yapılan zulüm yeter artık.
    Baska ülkede olsa adama madalya verilirdi.Adına Robin Hood gibi masallar çıkardı.
    Yeter artık bitsin bu zulüm.

Reklamı efsanedir , 19 saniyeden itibaren görülen özel plajlı villada , havuz basında hatunla cima etmeyi hayal edenler favlasın.(Adam freud gibi bilinçalltımızı bile çözmüs.)
  • Türk milletini , adenin, timin, sitozin ve guanin 'e kadar çözmüş büyük comar tokatlayicisi. Siyasal İslam terbiyecisi. Sülün Osman'in yadigarı

Tutuklanması teklif dahi edilemez , adam büyük katalizör.

Maldivler palavrasi TRT de 7/24 fıldır fıldır dönüyordu işin arkasında jet Fadıl olduğunu bile bile "sekuler " kesime ana avrat söverek para bagladi bu tipitipler.

Bu heriflere ihtiyaç vardır , dut gibi silkenecekler ki akılları başlarına gelsin .
    Kolay yoldan koseyi dönme hayali olanlari tokatlıyor adam sadece .

Tıpkı Sülün Osman'in da dediği gibi "Ben, hiçbir zaman dolandırıcı olmayan kimseyi, dolandırmadım"

Edit:konu nereye uçtu ?.bizim mesaj uzay bosluguna gitti.

edit 2: bu mesajı yazdığımda mobilde konu içeriği gözükmüyordu sonradan geri geldi. Klasik forum hataları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Violet Evergarden -- 29 Şubat 2020; 12:55:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sermayeyi tabana yayan , yastık altındaki parayı ekonomiye kazandıran ,uyanık paragöz sözde müslümanları evire-çevire çarpan bu dehaya yapılan zulüm yeter artık.
    Baska ülkede olsa adama madalya verilirdi.Adına Robin Hood gibi masallar çıkardı.

Reklamı efsanedir , 19 saniyeden itibaren görülen özel plajlı villada , havuz basında hatunla cima etmeyi hayal edenler favlasın.(Adam freud gibi bilinçalltımızı bile çözmüs.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mgora -- 29 Şubat 2020; 12:19:33 >

• Adamin heykelini dikeceklerine adami darp ediyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-674C86621

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    hocam ebu eyyüp el ensari house fırsatını kaçırdınız.
    Ama Cübbeli Ahmet hocamızı , Mustafa Özsimsekler hocamızı , Abdülhamit'in torunu Harun Osmanoğlu'nu izle onlar seni Fadıl'ın projesine(kucağına) ulastıracaktır.Sabır kardesim , önemli o zamana kadar paranı biriktir.

• quote:

Orijinalden alıntı: mgora

Sermayeyi tabana yayan , yastık altındaki parayı ekonomiye kazandıran ,uyanık paragöz sözde müslümanları evire-çevire çarpan bu dehaya yapılan zulüm yeter artık.

7 hilal

• Suriye'ye göndersek Rusya-Esed donuna kadar soyup,savaşacak bir mermi bırakmaz.

Değerlendirmek gerekir böyle yetenekleri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CAFE96FA5 -- 29 Şubat 2020; 17:56:56 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Akgündüz bugün milletvekili adayı olsun yarın yine açık farkla seçilir. Bizim millet çok çok sever böyle alnı secdeye giden adamları.

• Türk halkının ev hayali vardı çarptı.
    Halk biraz paralandı araba hayali vardı çarptı.(Proton-İmza)
    Halk dahada paralandı , yatırım ve tatile para ayıracak hale geldi çarptı.
    sırada ne var ?

quote:

video silinmemis , youtube'dan izleniyor günahlarını aldık

Sinan Çetin imzalı reklamlar efsane , halkımızın bilinçaltı korku ve hayallerini gıdıklıyor , Akp ve Jetpa çoğu yönden benzer.Fadıl'da her çıkısında görüntüsünü yeniliyor mesela.,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mgora -- 29 Şubat 2020; 19:39:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Otto_Skorzeny

Akgündüz bugün milletvekili adayı olsun yarın yine açık farkla seçilir. Bizim millet çok çok sever böyle alnı secdeye giden adamları.
  • Bizim milletin kafa yapısı değişmedikçe daha çok jet fadıllar görürüz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Adam müslüman ,alnı secdeye değiyor, diye Siyonistler bunu mağdur ettiler.müslüman uyuma sahip çık

• Bak yemin ediyorum bu adam yeni bir proje yapsın aynı sayıda insan yine kanmazsa bileklerimi keserim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.