Şimdi Ara

Jericho (2006-2008) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
144
Cevap
0
Favori
4.741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende netten 1. sezonu çektim 17. bölümdeyim fena değil senaryo sağlam izlettiriyor tavsiye ederim
  • 2.sezon 7 bölümde bitti galiba çok da güzel gidiyodu dizi niye bitirdiler anlamadımizlediğim en iyi dizilerden birisi
  • son bölümüde izledim ve Jericho bitti

böyle bi dizi nasıl devam ettirilmez anlamıyorum
  • Nasıl bitti yav bende yeni başlamıştım yoksa bu amerikadaki protestomudur nedir ona kurbanmı gitti buda?
  • ben de izliyodum. grev yüzünden de bitmedi. bildiğim kadarıyla yasaklandı dizi gerçekleri yansıtmaığı gerekçesiyle.
  • nasıl yani çok anlamsız bi yerde mi bitti öleyse izlemiycem boşu boşuna
    ?
  • devam etmeyecekmiş kesinlikle açıklama da yapmışlar.hatta ilk sezonun sonundaki nuts esprisine ithafen kolilerce fıstık yollamışlar fanları cbsnin kapısına ama yememiş
  • “Jericho“nun uygulayıcı yapımcısı olan Carol Barbee “Jericho“nun devam etmesi için SCI-FI WIRE ile görüşmelerin başladığını ve devam ettiğini açıklarken çok fazla ayrıntı vermedi. Eğer bu görüşmeler de olumsuz sonuçladığı takdirde dizinin internetten izlenerek devam edebileceğeni ekledi.

22dakikadan alıntı
  • Bence bitirirler diziyi, bundan sonra devam edecekler ise çok fazla masraf yapmaları gerekir çünkü diziye.
  • valla bittiyse indirip izlemeye başlayayım,sevmiyorum öyle her hafta bekle indir izle falan
  • Arkadaşlar dizi Amerika hükümeti tarafından durduruldu malasef, dizide yaşananların örnek olabileceği taktik olarak edinilebileceği gerekçesi ve Amerika'nın bölünmesi vs gibi konular nedeni ile tamamen kaldırıldı ve zaten son bölümde bütün olaylar bitirildi, yazık çok güzel bir diziydi.

Bu arada izlemek isteyenler varsa önermiyorum, neden? Dizi çok harika bir dizi fakat 2. sezonda 7. bölümde bitiveriyor hayal kırıklığına uğruyorsunuz, dizi oskara aday bana göre yeri geliyor ağlatacak dereceye sokuyor yeri geliyor heycandan yutkunamıyorsunuz ama malasef dizi bitti.

Bu arada son bölümdeki uçak sahnelerine deyinmeden edemeyeceğim harikaydı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shaqun5 -- 2 Nisan 2008; 4:30:19 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: shaqun5

Arkadaşlar dizi Amerika hükümeti tarafından durduruldu malasef, dizide yaşananların örnek olabileceği taktik olarak edinilebileceği gerekçesi ve Amerika'nın bölünmesi vs gibi konular nedeni ile tamamen kaldırıldı ve zaten son bölümde bütün olaylar bitirildi, yazık çok güzel bir diziydi.

Bu arada izlemek isteyenler varsa önermiyorum, neden? Dizi çok harika bir dizi fakat 2. sezonda 7. bölümde bitiveriyor hayal kırıklığına uğruyorsunuz, dizi oskara aday bana göre yeri geliyor ağlatacak dereceye sokuyor yeri geliyor heycandan yutkunamıyorsunuz ama malasef dizi bitti.

Bu arada son bölümdeki uçak sahnelerine deyinmeden edemeyeceğim harikaydı :)

Amerikalılar böyle işte,eğer bi dizide veya filmde ABD'lilerin zor duruma düştüğü bi konu işleniyorsa tepki gösterirler yayından kaldırtırlar vs ama tam tersi bi şekilde konu olarak ABD'nin veya ABD'lilerin kahramanlığı anlatılıyorsa o zamanda filmi diziyi göklere çıkarırlar ödüllere boğarlar

• quote:

Orjinalden alıntı: McLanE

“Jericho“nun uygulayıcı yapımcısı olan Carol Barbee “Jericho“nun devam etmesi için SCI-FI WIRE ile görüşmelerin başladığını ve devam ettiğini açıklarken çok fazla ayrıntı vermedi. Eğer bu görüşmeler de olumsuz sonuçladığı takdirde dizinin internetten izlenerek devam edebileceğeni ekledi.

22dakikadan alıntı

İnşallah öyle olur dün akşam itibari ile ilk sezonu bitirdim, önceleri sade suya tirit gidiyodu ama şimdi bi baktım hastası olmuşum
  • ciddi ciddi bitmesine üzüldüğüm bir dizi oldu
  • Journeyman de böle bitti, güzel dizilere ne oluyor yavv
  • İlk bölümünü izledim çok güzeldi
  • Arkadaşlar dizi sonlu olarak mı bitiriliyor yoksa direk kesiliyor mu?
  • izlemek lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Katates Pızartması

Arkadaşlar dizi sonlu olarak mı bitiriliyor yoksa direk kesiliyor mu?

Biraz aceleye getirilmiş fakan sonu var yani. Ama çok tatmin etmeyebilir. Bence diziyi kesinlikle izleyin.
  • Güzel diziydi. Yazık oldu yarıda bitti.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.