Şimdi Ara

Jeoloji mühendisliği YURTDIŞI STAJI YAPMAK istiyorum NASIL ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 9 eylül üniversitesi jeoloji mühendisliği okuyorum 1. sınıfı bitirdim şuan ortalamam 2.70

1 yılda okulun vermiş oldugu İngilizce hazırlık okudum.

seneye zorunlu stajımız var ben stajımı yurtdışında yapmak istiyorum.

fakat ne yapmalıyım nereye müracat etmeliyim bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim

EVGA GTX 980 SC ACX 2.0 /i5 4670k / Msı Gaming z87 GD65 / Avexir Core Series CL9 1600 Mhz RAM / Haf X 942 Kasa / Cooler Master Silent PRO 720 WATT PSU / Corsair h100i sıvı soğutma(4 adet Corsair AF120 fan)/ Razer DEATHADDER CHROMA Gaming Mouse / Logitech g710 Mekanik Gaming klavye / ACER GD245HQ 120hz 2MS 3D MONİTÖR /Logitech g930 GAMİNG HEADSET/ Razer Goliathus Extended CONTROL Soft Gaming Mouse Pad.
  • okulunda stajla ilgili bi birim yok mu? seneye bununla ilgilenen bi birim toplantı yapar. onları takip et kardeşim. bizim ank. üni de düzenli bi sistemi var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: 7nbitirdin

okulunda stajla ilgili bi birim yok mu? seneye bununla ilgilenen bi birim toplantı yapar. onları takip et kardeşim. bizim ank. üni de düzenli bi sistemi var

Tamam hocam donem başladın soracağım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    EVGA GTX 980 SC ACX 2.0 /i5 4670k / Msı Gaming z87 GD65 / Avexir Core Series CL9 1600 Mhz RAM / Haf X 942 Kasa / Cooler Master Silent PRO 720 WATT PSU / Corsair h100i sıvı soğutma(4 adet Corsair AF120 fan)/ Razer DEATHADDER CHROMA Gaming Mouse / Logitech g710 Mekanik Gaming klavye / ACER GD245HQ 120hz 2MS 3D MONİTÖR /Logitech g930 GAMİNG HEADSET/ Razer Goliathus Extended CONTROL Soft Gaming Mouse Pad.
  • bireysel olarak şirkertlere başvurabilirsin

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.