Şimdi Ara

Rusya’da tıp okumak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Türkiye’de fizyoterapi ve rehabilitasyon bölümünde okuyorum ancak çocukluk hayalim ve ilgim olduğu için tıp istiyorum.Uzun araştırmalarım sonucu Rusya’da karar kıldım ve bir danışmanla anlaşıp Kazan Veterinerlik Üniversitesinde Ekim ayında hazırlık eğitimine başlayacağım.Hazırlık eğitiminden sonra MEPHI’yı düşünüyorum(dünya sıralamalarında 500-600. sıralarda).Hazırlıktan sonra gitmek istediğim üniversite orada kaldığım zamanca belki kafamda daha bir netleşebilir ancak MEPHI teknik üniversite anlamda Avrupa ve dünyada önemli bir yere sahip ve tıp bölümü yeni açılmış(Akkuyu Nükleer Santrali’nin açılışında bizzat katkısı olan bir üniversite).

Üniversitenin güncel fiyatı(Rusça tıp) 214.000 Ruble yani yaklaşık 100.000₺(yeni açıldığı için muhtemelen böyle)

Tabii Rusya’daki eğitim Türkiye’den daha disiplinli ve zor olduğu için Türkiye’den giden öğrencilerin belli bir kısmı başaramayıp geri memlekete dönüyor.

Rusya’da tıp okuyup orada doktor olanlar ve/veya orada doktor olarak yaşayanlar var mı?Sağlık sistemi sağlıkçılara ne sunuyor?Teşekkürler şimdiden:D

Rusya’da tıp okumak

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• hocam merhabalar. konu ile ilgili bilgi edinebildiniz mi? ben birkaç danışmanlık şirketiyle görüştüm ama pek güven vermediler açıkçası. bazı şirketler denkliği olmayan okullara denklikli diyerek kayıt yaptırıyormuş veya ynalış okula kaydettiriyormuş. üst sınıflardan birilerine ulaşabilirsek belki doğruluğunu ve negatif-pozirif yanlarını öğrenebilriz. aynı zamanda sisteme alışamayıp dönen, bitrip burda denklik alamayan insanlar var senelerce.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AMERİKADA TIP OKUMAK İMKANSIZ
    4 yıl önce açıldı
    Brezilya'da üniversitede okumak.
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.