Şimdi Ara

Jeep willys aldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
1
Favori
4.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    1973 model taunusu sattıktan sonra klasik sevdasına devam deyip 1959 model jeep willys aldım .

Aracı vizeye sokucam ama vizeden geçirmem için nelere dikkat etmem lazım ?

Aracın frenler yeni yapıldı farlar sinyalle çalışıyor . Hafif kusurları illaki çıkıcak ama ağır kusurlar nelerdir ?

Takipçi ile bu işlemler daha da kolaylaşır mı ?

Şimdiden teşekkürler

• Hayırlı olsun resim varmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • prens3370 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam malesef şuan elimde resim yok çekince ekleyeceğim konuya
  • En son bizim kayınbirader firmada eski bir doblonun frenlerden dolayı geçemediğini söylemişti... Frenlere çok dikkat ediyorlar diye duydum...
  • Zeytinbey Z kullanıcısına yanıt
    Fren sistemleri yeni elden geçti onlardan korkum yokta şase no olayı biraz sıkıntı yaratacak gibi
  • Eski model araçlarda, motor şasi no hatalarına hafif kusur yazıyorlar bildiğim kadarıyla..
    Burçlara yataklara mutlaka baktırın. ayrıca far olayınıda halledin derim sileceklerden çalışma olayını ikna edebilirmisiniz bilmiyorum ama farlar ve stopların az yanmasından dolayı ağır kusur yazıp muayeneden geçirmiyorlar.. Bu arada fastback kasa hevesi bitti anladığım kadarıyla :)
  • sertacak kullanıcısına yanıt
    Söylediklerinizi mutlaka gözden geçireceğim hocam

Yolcu koltuğunda hafif bir yırtık var o problem olur mu acaba yoksa kılıf falan mı alayım ?

Farlar fena seviyede değil sonuçta 1959 model bir araba ama en iyi seviyeye getirmeye çalışacağım

Hocam fastback kasa sevdası bitmez hala bakıyorum bulursam alırım kaçırmam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Koltuklarda yırtık olması önemli değil koltuk sallanmasın veya kırık olmasın yeter

Teşekkürler hocam

Bakalım çıktık bir yola pişman olmam umarım

Bu takipçi konusunda bilginiz var mı araçların sorunu olsa bile geçirtebiliyorlarmış
  • Takipçilerden haberim yok. Tuvturk sonuçta araç güvenliğini ihmal edecek durumlarda viE vermiyor bence kızsakda haklılar..

Bakalım şehir dışından bir ilçeden yaptırıcaz işlemleri sonuçta köy araçlarının yoğun olduğu bölgelerde biraz daha rahatmış işlemler

Hayırlısı neyse o olsun hocam
  • sol arka emniyet kemerim çalışmadığı için kalmıştım, kemerlerin çalıştığından emin olsanız iyi olur.
  • korayt01 K kullanıcısına yanıt
    Araçta kemer olduğundan şüpheliyim hatta çoğu jeepte kemer görmedim açıkçası
  • varmı fotosu merak ettim..durumu ne ? birde kaça aldın?
  • resim bekliyoruz hocam

hayırlı olsun
    Suan yok ama cekince koyacagim buraya celik canti bile var ustunde . Vergi borcunu kapayip ustume aldim vize borcu ile 2 bine gelicek

• Pink Floyd kullanıcısına yanıt
    En kisa surede ekliyecegim hocam

Iyi dilekleriniz icin Teşekkürler

• Bedavadan hallice olmuş :) güle güle kullan.. fiyata bakılırsa sıkı bir bakımdan geçmesi gerekicek... :)
    Komple Alt takim ve motor 2 sene once yapilmis ama yinede onlarada baktiricagim ayrica ufak tefek masraflarida 1000 lirayi bulur gozuyle bakiyorum .
    Tabi bunlar vizeyi gecene kadar sonra yavas yavas toplucam heryerini

• bende bakmıştım zamanında jeeplere... askeri şekilde tasarlamaktı amacım.. Mat Yeşil renk üzerine beyaz askeri yazılar.. kamuflaj deseninde döşemeler.. vs..
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.