Şimdi Ara

Jeep willys aldım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
1
Favori
4.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Sehir disinda kucuk bir ilcedeyim aracin sagini solunu toplayip burada muayneye sokucam . Pc bulabilirsem yarin resimleri koyacagim kismetse

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Korna var mı ?
  • Bende wılly arıyorum acaba sizin aldıgınız fıyata yada 3 bin gibi bir fiyata bulabılırmıyım eğer bulabilicekgibi isem daha fazla araştırma yapacağım.

• Belki ararsınız o fiyata bulursunuz ama 2 katı kadar da masrafı oluyor bu tür araçların . Aracı almak kolay yürütmek zor . Bütçe kısıtlıysa önermem hocam
  • TroubleTrouble kullanıcısına yanıt
    Benim su sekilde bi ımkanım var aldıktan sonra zamanla ekleyebilirim yani 1 yil içinde cebinden bir okadar daha para cıkarta bilirim ama bu jeep ler hastalık gibi oyüzden bukadar istiyorum beni 1 yil falan idare etmezmı calıstıramazmıyız aldığımız gibi?

•  Jeep willys aldım

Hayırlı, uğurlu olsun hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F31FE8CB4 -- 17 Temmuz 2014; 15:32:27 >
  • Şimdi aracın durumuna bağlı . Vizesi falan var + vergi durumu . Aracı alırken bunları mutlaka göz önünde bulundur . Sürmesi çok keyifli araçlar ama emin ol kışın soğuk yazın güneşin göbeğindesin . Ben zevkimi aldım 8.500 tl sattım aracı . Hevesinizi kırmak istemem ama iyi düşünün . Bu arada yazın jeep alınmaz . Kışın alacaksın fiyatlar baya fark ediyor . ( Uygun fiyatlı denk gelirse o ayrı )
  • TroubleTrouble kullanıcısına yanıt
    kararlı gibiyim eğer alırsam bu araba olsun isterim ve yavas yavas kendim modifiye etmek isterim teşekkürler yardımınız için.

• Rica ederim

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.