Şimdi Ara

jeep compass hakkında..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaşlar...jeep compass hakkında bilgileri olanlar yada kullanmış olanlar deneyimlerini anlatabilirse sevinirim..

• hocam be bi resim felan koysan nedir ne degildir biz bi anlasakta sana yardımcı olsak nası olur acep????
  • şahsi fikrim.

sanayide alel acele bady kit uygulanmış gibi.

çok kötü görünüyor.

sadece fikrimi söyledim.

jeep compass hakkında..
  • ben şahsen kullanmadım ama işyerimde bir arkadaşım 2006 model gri renkli aynı araca sahip..bana göre dış görünüşü jeep firmasının diğer araçlarıyla karşılaştırıldığında hiç hoş değil..özellikle yuvarlak ön far ve profil görünüşü..tabii bu benim kişisel fikrimdir..bence grand cherokee çok daha güzel çizgilere sahip bir araç...
    merak eden arkadaşlar için resim vereyim...

jeep compass hakkında..

jeep compass hakkında..

• sana katılıyorum individual çok kalitesiz verilen 42 bin avroyu hakketmiyecek bir araba.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mecaoz1

hocam be bi resim felan koysan nedir ne degildir biz bi anlasakta sana yardımcı olsak nası olur acep????

böyle yardımcı olmanızdan dolayı çöplüğe dönüyor zaten burası.

chrysler servisi ile çalıştığımdan dolayı binme imkanımda oldu. türbülansın dediği gibi görüntü pek hoş değil. iç mekanda plastik kalitesi de hoşuma gitmedi. dodge caliber ile aynı gibi. cvt şanzıman ise tam bir gürültü makinası. r/c araç gibi vızıltılar çıkartıyor. kısacası tavsiye olunacak bir araç değil farklı bir tasarım ile yersen modeli yaptılar. bir anlık heves ile alınabilir sadece. keza caliber de öyle. çok kalitesiz bir içmekanı var ve işçilik çok kötü. ama tasarım süper ona diyecek yok

• yerine alınabilecek her aracin daha iyi olabileceği sınıfının en başarısız ve jeep'in azalan karizmasını yerin dibine sokmuş bir araç
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: türbülans

ben şahsen kullanmadım ama işyerimde bir arkadaşım 2006 model gri renkli aynı araca sahip..bana göre dış görünüşü jeep firmasının diğer araçlarıyla karşılaştırıldığında hiç hoş değil..özellikle yuvarlak ön far ve profil görünüşü..tabii bu benim kişisel fikrimdir..bence grand cherokee çok daha güzel çizgilere sahip bir araç...
    merak eden arkadaşlar için resim vereyim...

jeep compass hakkında..

bunu alacağına RAV4 al daha iyi ..

bu tür firmaların en alt versiyonları nedense salla pati üretilmiş gibi duruyor .. bu jeep cumpasta sanki öyle ..
    ticari cumpas bir nevi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.