Bu fiyata bulunmaz,Go 2’den hatta 3’den bile daha iyi sesi var. https://www.hepsiburada.com/jbl-go-2-plus-tasinabilir-bluetooth-hoparlor-siyah-pm-HB000014SDD8 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
JBL GO2 PLUS 199TL

-
-
Kaç sene önce bu fiyata aldım valla fiyat güzelmiş 3ü bilmem ama kendisinin harika sesi vardır.
-
Hocam jbl go 2 yazıyor kırmızı olanında plus yazıyor. Müşteri hizmetleri siyah olanı go 2 kırmızı olanı go 2 plus dedi. Bir farkı var mı tavsiye eder misiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şubat 2020 de 159 tl e satılmış urun
-
Başlık yanlış o zaman Go 2 Plus versiyonu 329 TL
-
Siyah olan go 2 mi ? Go 2 plus mı anlamadım ? Arasında ne fark var acaba kullanan var mı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Valla hocam plus falan bilmem bende go2 var ve uzun süredir kullanıyorum. Cüssesine göre çıkartığı ses çok güzel. Ses netliği ve berraklığı seni tatmin eder ama bass konusunda çok bir şey bekleme. Ben laptop yanında kullanıyorum bluetooth üzerinden laptopa çok şey katıyor. Film bile izliyorum. Cihaz kaliteli ve güzel. Çok şey bekliyorsan soundcore motion plus mıydı ona bakabilirsin ama 2-3 kat fiyatı
-
Sipariş elime ulaştı siyahını aldım. Her yerinde go2+ yazıyor. Siyahı da go2+ merak etmeyin.
-
Aldık bakalım işallah plus modelidir çünkü inceledim plus daha büyük bi hoparlör
Kaç W bu cihaz? Ses yüksekliği yeterli mi? -
Go, Go Plus, Go2 ve Go3 modelleri yok mu?
Go 2 Plus modelini ilk defa duydum. Açıklamada da Go Plus diyor.
3W. Ses yüksekliği tatminkar ama aşırı değil. Buna ek MF 0123 kullanıyorum 2x5W baya ses veriyor buna göre.
Anladım hocam, Anker motion plustan sonra beni kesmez anlaşılan.. -
Yok hocam aynen kesmez sizinki iyi :D
quote:
Orijinalden alıntı: Schtroumpf Grognon
3W. Ses yüksekliği tatminkar ama aşırı değil. Buna ek MF 0123 kullanıyorum 2x5W baya ses veriyor buna göre.Aynı cevabı verecektim. Ses kalitesi mükemmel ancak yükseklik konusunda dediğinize katılıyorum. Üstteki sorunuz içinse valla go 2 plus yazıyodu ilanda go 2 plus diye aldım öyle de geldi.
-
Sağ olun hocam bilgilendirme için. Go2 Plus o zaman Go Plus'taki gibi yenilenmiş sürücüyü içeriyor. JBL sitesinde göremeyince aklım karışmıştı.
-
Fiyat sepette 399 oluyor, kampanyanın süresi mi doldu acaba? -
quote:
Orijinalden alıntı: BaMKaNBaşlık yanlış o zaman Go 2 Plus versiyonu 329 TL
Başlık yanlış değil.Hepsiburada ürünün adını değiştirdi kampanyayı bitirdi.Ürün geldi Go 2 Plus.Başlıkta zaten Go 2 Plus yazıyordu alan aldı,kampanya bitti.Şuan alan kişiye go 2 gelir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: quikcemŞubat 2020 de 159 tl e satılmış urun
Zamanda yolculuk daha yapılamadı.
-
quote:
Orijinalden alıntı: alpalp84Zamanda yolculuk daha yapılamadı.
Alıntıları Gösteraradığım yorum
fiyat artmış kaçırmışız :(
En Beğenilen Yanıtlar

Zamanda yolculuk daha yapılamadı. |
Benzer içerikler
- gs para faizsiz kredi
- tatdo dondurma kimin
- office 2021 pro plus lisans anahtarı ücretsiz
- a101 araç buzdolabı
- ccleaner pro key
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X