tüh be kaçırmışız |
JBL GO2 PLUS 199TL (2. sayfa)

-
-
Ürün tekrar geldi yumulun 199 TL
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
aldık bakalım -
quote:
Orijinalden alıntı: alpalp84Zamanda yolculuk daha yapılamadı.
Alıntıları GösterSmoking weed everyday
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: aspergersendrom01
Ürün tekrar geldi yumulun 199 TLeyvallah dostum aldım hemen
-
Dün sipariş verdim, bugün geldi. Haber verdiğiniz için teşekkürler
-
Hocam plus geldi değil mi ?
Evet, "Go 2 Plus" geldi hocam.
Hepsiburada'nın stok yönetim anlayışı nedeniyle ilginç bir durum yaşadım: Ürünü sepete "plus" olarak ekledim, sonra diğer ihtiyaçları da sepete ekleyip siparişi verdikten sonra, siparişimdeki ürün normal "Go 2" olarak görünmeye başladı. Keza, siparişteki ürüne tıklayınca "plus" olmayan ürün sayfası açılıyor ama ürün açıklamaları ve görselleri hala "plus" olarak görünüyordu. İki farklı ürüne aynı stok kodunu tanımladıkları için biraz canım sıkıldı ama macera mutlu sonlandı.
Not: Ürünün kutusunda "Aztek Teknoloji" garanti belgesi var.
-
Teşekkürler hocam güle güle kullanın :)
289,00 TL Off...Kaçırdık çok pis neyse ara ara kontrol edeyim bari =)
-
Go 2'nin ses berraklığı ve kalitesi daha iyi diyor incelemede. Plus'in ne özelliği var ki bu kadar kapışıldı anlamadım
quote:
Orijinalden alıntı: Dumanus
Go 2'nin ses berraklığı ve kalitesi daha iyi diyor incelemede. Plus'in ne özelliği var ki bu kadar kapışıldı anlamadımdaha büyük hoparlör hocam yabancı bi sitede videosunu karşılaştırmasını izledim ses çok daha yüksek
-
Teknik özellikler gördüğüm kadarıyla aynı hocam, birkaç karşılaştırma videosu izledim arasında ses yüksekliği açısından fark hissedemedim ben. Hali hazirda Go2 kullanıcısı olduğum icin ben almadım bu yüzden
Ürün yeniden HB'de 219 TL fiyatla stokta görünüyor. Satıcı HB.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X