1 saniye bile düşünmeden alın geçin bu fiyata bu ürün bedava.. ![]() ![]() JBL Flip6 Bluetooth Hoparlör IP67 Teal https://www.dr.com.tr/Elektronik/JBL-Flip6BluetoothHoparlor-IP67-Teal/Ev-Elektronigi/Ses-Sistemleri-Speaker/urunno=0001986565001 |
JBL Flip6 Bluetooth Hoparlör IP67 Teal 949TL ALEVV
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
sağolasın kanka <3
-
Aldım 1 tane ama bu fiyata yedirmezler gibi :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de aldım valla ama bakalım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aldık ama iptal olur gibi
-
DR bunu kesin göndermez. zaten normalde bile geç geliyor veya iptal oluyor siparişlerim. 1 tane aldım daha alsak mı yav.
Güncelleme: Bitti sanırım. Sepete -3 tane nasıl ekleyelim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miyovsdinie -- 22 Eylül 2023; 16:42:3 > -
aldım göndermezlerse hakem heyetine
-
iptal ederler kesin.
-
stok -6 :D
-
Bende aldım ama bakalım :)
Kaçtı 🥴
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar d&r şirketi kapatır yine de bu fiyata göndermez. Dünyanın en ölücu firması. Umarım yanılırım da gönderir ne demişler. "Ermeniden bir kıl, bir kıldır."
Yarın teslimat sectim 15 tl vererek gönderim yapılırsa buraya yazacağım
-
şanslı 7 kişi kimler
-
bende tedarik sürecinde yazıyor.
düzeltme:hazırlanıyor'a döndü. gelecek gelecek. :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iskender86 -- 22 Eylül 2023; 16:49:35 > -
Ben de alsım,teşekkürler
Bende de hazırlanıyor diyor bakalım gelir mi
hakem heyetine başvururuz hocam,migrosta airfryı yollamamıştı hakem heyetiyle almıştım ve tek ben almadım alanlar vardı thh ile.
En Beğenilen Yanıtlar
![](/static/forum/img/enbegenilen_icons/tumyanitlarigenislet.png)
ne demek hocam,dediğiniz gibi haber vermeden 10-20 Tane siparişte oluşturup hiç konu açmayabilirdim ama bencil olmamak lazım,hepimiz ölümlüyüz kimse temel atmadı dünyaya paraya tapmaya gerek yok,hayırlı uğurlu olsun benimkide teslim edilmiş arkadaşın dükkanına,daha elime alamadım |
Benzer içerikler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X