Şimdi Ara

Jayce Patch Preview (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • LeBlanc'e sevindim en cok kullandigim herolardan biri oldugu icin. Ancak Shen'i de cok seviyordum ona uzuldum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeter ya nerf vericekleri yerde gidiyorlar en op karaktere buff veriyolar. Başlıcam böyle işe
  • Başlarlar şimdi 200 eloda leblanc oyun taşıyor çok op diye...
  • lb gerçektende sinir bozucu ve cidden op mid de hiç birşey yaptırmıyor zaten Q-R attıgı zaman yarı canından fazlasını götürüyor saçmalık ötesi şahsen
  • Güzel bir patch.Olaf ile malp'a da nerf gelseydi keşke.
  • Orianna ya sevindim bi tek. uzun zaman önce gelen nerf mahvetmişti heroyu
  • LB'ye op diyen bu oyunu oynamasın. Tip olarak assassin bi champ yani girdiği bir kişiyi earylde çok rahat alması normaldir. Siz talona da op dersiniz şimdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Burn

Karthus, Soraka, Shen late game ultilerinin cooldownları artacak.
    Orianna'nın Q'sunun dmg azalacak.
    W'nun ap ratio artacak.
    E'nin range artacak.
    QWE cooldownları kısalacak.
    Nunu'nun Q'su early game buff geliyor counter jungle yapabilsin diye.
    Nunu'nun pasifine de buff geliyor.

Ekleme: Desteklediğim bir patch olacak Nunu jungle buff gerekliydi. Ayrıca Shen'in ultisinin cooldown umarım gözle görülür bir şekilde nerflenir.

Nunuyu Jax yapıyorlar gerçekten. Support bile teke tekte alıyor artık bizi o slowu özellikle 5 saniyede bir cd var 4 saniye slowluyo birde as. düşürüyo
  • en beğendiğim kısmı nunu'nun jungle yapması için birazcık bufflanmasıdır .
  • 3:59'a dikkat Red team has slain the dragon yazıyor be anouncer bunu söylüyor. Yeni bir şey mi bu ?
  • Lb ve oriannaya gelmesi iyi olmus
  • E arkadaş bari Jayce ile ilgili de bir iki şey yazsalardı.
  • Orianna icin gereksiz bir buffti ama olsun artik daha cok tercih edilebilir. Bu arada LeBlanc icin en sinir oldugum seydi WR yaptiktan sonra W nun kaybolmasi. En azindan LB gibi ne yapacagi belli olmayan bir hero icin gerekli bir DUZELTME olmus.
  • Soraka
  • Reginald'ın karthus ile kaldırdığı ultimate güzel bir estantane olmuş hotshot öldü champ nerf aldı olaya gel
  • Oriannayı belki sahalarda görürüz geçen bir ori gördüm hybird kasıyordu dominion ilkkez gördüğüm bir builddi deli düz vuruşu vardı skilleri deli vuruyordu as side yüksekti kısacası op olmuştu :D

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne zaman belıyor peki? asıl soruyu sormadı kımse
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silkroad Misafiri

3:59'a dikkat Red team has slain the dragon yazıyor be anouncer bunu söylüyor. Yeni bir şey mi bu ?

Cevap istiyorum buna

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ori'yi zaten oynayan oynuyodu "biraz" daha tehlikeli olacak
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.