Şimdi Ara

Jayce Patch Preview

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• anladığım kadarıyla oriannanın skilleri daha hızlı atılabilecek ve cooldownlarda ve rangelerinde bufflar olacak.
    nunuda consume cdsi azalacak counterjungle ını kolaylaştırmışlar
    Global ultilerin CD si artıyor. karthus soraka shen.
    leblanc ın distortion skill i cdsi azalıyor ve w + r yapınca geri w ya da r ye basarak istediğimiz yere geri dönebiliyoruz. O.o
    hatalar olabilir affola

• lb zaten yeterince sinir bozucuydu...
  • HAHAHA Lbl muhteşem olmuş Muhteşem
  • LeBlanc q skilinin hızlanması gerçekten güzel olmuş artık daha hızlı kombolar yapabiliriz.Ayrıca w skillin cd azalması harika birşey , w skillindeki olası bir 1-2 snlik fark gerçekten çok etkileyici olacak. Ancak ne yazıkkı 2 -3 hafta tatilde oynayamıyacağım
  • hani kimse patch ne zaman gelir diye sormamış şaşırdım haa.
  • LeBlanc ne olmuş la öyle.
  • Lb oynarken zaten w attıktan sonra r attığımızda w nin iptal olması saçmaydı,hem bu şekilde de pek kullanışlı değil.w+r ya kaçarken kullanılır yada tf de focus yediğinizde kaçarsınız sonra w ile tekrar aynı pozisyona dönüp devam edebilirsiniz(o da ulti gittiği için kombo da yapamıcaksınız ama neyse).Q skillinin hızlanması önemli bir değişiklik fakat o da pek farketmiyecektir sonuçta w+q+r kısa sürede yapılıyor zaten.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • LP süper olmuş ya
  • Orianna iyi olmus Glacial Malphite skini konusunda bilgisi olan var mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oriannanın skill olayında sorun var, akıcı değil vs dediğimde "sen yapamıyon zaaaaa" tarzı bi şeyler diyen bi arkadaş vardı. buradan selam gönderiyorum. kim olduğunu unuttum.
  • Orianna
  • LB yeterince güçlü değilmiş gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orianna'ma buff!!!!! Vallaha super bi patch olacak. Insallah saglam bi sekilde yuklerler serverlara. :)
  • Orianna geri geliyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gankplankte global ulti ona nerf yokmu

• orianna buff ına sevindim bayadır elimi sürmüyordum fakat LB ne gereksiz bi buff öyle zaten sinir bozucu ve bana göre belki en balance mage champlerindendi birde üstüne buff geliyor tam op olacak gibi
  • süper olmuş orianna ya tamda bladecraft orianna almıştım ama oynayan çoğalacak oriannamı :(
  • Karthus, Soraka, Shen late game ultilerinin cooldownları artacak.
    Orianna'nın Q'sunun dmg azalacak.
    W'nun ap ratio artacak.
    E'nin range artacak.
    QWE cooldownları kısalacak.
    Nunu'nun Q'su early game buff geliyor counter jungle yapabilsin diye.
    Nunu'nun pasifine de buff geliyor.

Ekleme: Desteklediğim bir patch olacak Nunu jungle buff gerekliydi. Ayrıca Shen'in ultisinin cooldown umarım gözle görülür bir şekilde nerflenir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Burn -- 2 Temmuz 2012; 12:18:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mutfakk

HAHAHA Lbl muhteşem olmuş Muhteşem

Tamam.

• orriana buff yerinde ama LB ne ya nerf gelceği yerde buff gelio AçıkMertKorkusuz
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.