Şimdi Ara

Jayce counter ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
70
Cevap
0
Favori
7.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Donanımhaberde bi 2012 jayce konusu okudum adam akıllı jayce counter yok demiş herkes,yani en kötü kafa kafaya gider lane demişler.Ondan sonra nerf falan gelip değişti mi jayce ? Almayı düşünüyorum da biraz bilgi edinsem iyi olabilir

• wukong
  • geçen oyun fiora ağlattı bizim takıdmaki jayce yi ama bizdeki adamada baya kötüydü
  • Hard counterı yok ama Wukong, Renekton, Irelia Lee Sin ve Fiora'yla diğer karakterlere nazaran daha rahat oynarsın Jayce karşısında.
  • Nidalee.
  • yorick ağlatıyor
  • Ozamanlar Champın yeni çıkışıyla doğru orantılı olarak ,Tam olarak uygun Meta yoktu , Şimdi durumlar biraz değişti.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Riot Kayle Ward Skinleri(Bedava)
    10 yıl önce açıldı
    Jungle stream
    12 yıl önce açıldı
    top yasuoya karşı oynamak
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Long range/high sustain diye görmüştüm bir yerde ve mantıklı gelmişti. (Uzun range/yüksek can kazanma(heal/lifesteal vb.))
  • Eğer doğru oynayan bir Yorick var ise karşısında, her 2 dakikada 1 base yapmak zorunda kalır.
  • Irelia, nidalee ile rahat alıyorum jayce i.
  • [size=5]Counter Şampiyonlar
     Jayce counter ?
     Jayce counter ?
     Jayce counter ?
     Jayce counter ?
     Jayce counter ?
     Jayce counter ?
     Jayce counter ?
     Jayce counter ?
     Jayce counter ?
     Jayce counter ?

• Irelia Biçer
  • Kolay kolay yemiyor . Hatta counteri olmadığını düşündüğümden midde oynuyorum ben . Daha efektif oluyor . Arkadaşı da topa kha ile yolluyorum adc de bluezreal ise demesin kimse keyfime .
  • stun+gap closer olan herolar hayattan soğutur.bunun dışında jayce in durumu gayet iyi ama yakında ultiye nerf gelir verdiği defansı kaldırırlar.Etkiler mi diye sorarsan rolü biraz değişir ben şuan defans itemı almıyorum mesela offtank kasmak zırunda kalabiliriz belki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ungalath -- 29 Mayıs 2013; 20:05:27 >
  • Topta isini bilen yorrick alir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu bunu yer demek yerine , şöyle denebilir irelia uygundur gibi mesela...
    Yoksa jayce ile çok irelia çakmışımdır yere...Çok iyi bir riven oyuncusuda her karşıma geldiğinde beni eziyordu bir zamanlar. Stun+gap closer olan champlar jayce e karşı iyi bir oyunla üstün olabilir irelia da buna çok uygundur.
  • Jayce main edinmiş olarak zorlandığım karşılaşmaları yazıyım.
    *****-Yorick
    ***-Irelia
    **-Lee Sin (Normal seviyenin üstüne oynaması lazım)
    **-Diana

Olay aslında Jayce hammer E ile ittirdikten sonra Jayce'e tekrar dönebilecek championlar. Ama Jayce'de gerçekten iyi iseniz kaybetmessiniz bu yukarıya yazdıklarımın hepsine karşı çok kazanmışlığım da var.
  • Direkt ezen yok ama Jayce'in saldirdigi zaman zararli ciktigi Wukong Irelia ve Riven var. Irelia'da basta mana sikintisi oldugu icin Riven alip surekli harasslarsin. Isini bilmiyorsa olup durur zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nerf yedi ama hala çok güçlü al bence. Ben wukongla counterlıyorum sadece.
  • yorick bitirir işini.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.