Şimdi Ara

Jayce counter ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
7.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kamyonmuro

yorick ağlatıyor

aslında jayce yorick in counteri. Ama bende senin dediğin gibi ağlatıyorum :P

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • riven,irelia,lee sin.

• jayce nin tek counterı playerdır.adam iyi jayce oynuyorsa hiç bişe yapamazsın.kötü oynuyorsa sorakayla bile counterlasın zaten.ama ben oynarken wukong zorluyordu biraz diyebilirim.diger champlar için adamın cok iyi oynaması lazım.
  • Bizim mezarcı ezer diye tahmin ediyorum
  • Fizz counterlayabilir mi sizce yani jayce in e+q kombosundan e ile kaçabilir gibi
  • Lee sin
  • wukong
  • en büyük counteri chogath . sonra lee sin,riven,yorick,diana,hatta vladimir diye gider
  • quote:

Orijinalden alıntı: Placeb0

en büyük counteri chogath . sonra lee sin,riven,yorick,diana,hatta vladimir diye gider

cho kaldırmaya çalıştığında direk üstüne atlıyorum
  • Şu anda da iyi durumda hala jayce al bence
  • Zed tek geçerim clone q sayesinde iyi harraslıyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: fablable

Hard counterı yok ama Wukong, Renekton, Irelia Lee Sin ve Fiora'yla diğer karakterlere nazaran daha rahat oynarsın Jayce karşısında.

Renektonla jayce e karsi rahat oynayamazsin.E kombonu yapmana kaltigin an agzina yapistiriverir çekici

• yorick
  • Her heronun counterı var , counterı var diye almıcak mısın jayce 'i ; çok zevkli şampiyon :D
  • İrelia.

• cho
  • quote:

Orijinalden alıntı: iujnahk

quote:

Hard counterı yok ama Wukong, Renekton, Irelia Lee Sin ve Fiora'yla diğer karakterlere nazaran daha rahat oynarsın Jayce karşısında.

Renektonla jayce e karsi rahat oynayamazsin.E kombonu yapmana kaltigin an agzina yapistiriverir çekici

Oba çok ama çok acil bekleniyor.
  • kesinlikle Yorick. denendi ^^
  • Cıktıgından beri sürekli oynayan birisiyim ve main herom +300 oyun atmışımdır rahat jayce ile ve karşıma sadece irelia yada yorick gelince zorlanıyorum he tabiki yoricke karşı oynamasını bilirsen ve adamda biraz kötüyse alma ihtimalin var wukong da ise sıkıntı 6 dan sonra başlıyor wukong 6 oldumu jayce için sıkıntı olur irelia gelirse sadece safety farm yapman lazım anca jungle gelince dal yoksa sıkıntı olur senin için
  • quote:

Orijinalden alıntı: iujnahk

quote:

Renekton vs. Jayce gayet rahat bir lane Renekton için. Midlaner olduğumdan çok Renekton oynamam ama şu ana kadarki Renekton vs Jayce oyunlarımda hiç lane kaybetmedim. Belki de karşıma gelenler kötüydü bilmiyorum.

OBA'nın yorumunu da merak ettim bu ikilinin karşılaşmasına.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.