Şimdi Ara

Jayce counter ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
7.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aslında jayce laneleri çok değişik oluyor. Tamamen jayce oyuncusuna bağlı değişebiliyor. O yüzden şu olur bu olur demek çok zor. Ama level 6 dan sonra Renekton ulti avantajıyla fight larda bence daha önde, nasılsa jayce sadece form değiştirirken Renekton HP, fury regen, range, aoe damage kazanıyor.
  • 1 hafta kadar önce Cruzerthebruzer, IWDominate jayce alınca karşısına ezreal picklemişti :) resmen jayce ile farm yaptı
  • lee sin tabi ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wukong yazmaya gelmiştim, gidiyorum
  • bence öyle hard counter bi champ yok jayce e karşı. çok severek zevk alarak oynadığım bi champ olmakla beraber üstte söylenilen her champ a karşı oynadım ve kaybettiğim toplasan teker teker 2yi geçmez onlarda da jungle yüzünden kaybettim çoğunu. jayce tamamen oynayana bakan bi champ ve cidden eğleneceksin emin ol ultisine nerf gelse bile pek bi şey kaybedeceğini sanmıyorum açıkçası hatta ben vermiyorum bile (üstte bi arkadaş ultisine nerf gelebilir demiş o yüzden yazdım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jared Leto -- 30 Mayıs 2013; 0:52:49 >
  • Irelia ve Cho ile rahat ezmiştim. Outfarm bırakamasanda fightlarda üstünlük sende oluyor.
  • Az önce karşıma gelen irelia yı lanede rahat aldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: iujnahk

quote:

Orijinalden alıntı: fablable

Hard counterı yok ama Wukong, Renekton, Irelia Lee Sin ve Fiora'yla diğer karakterlere nazaran daha rahat oynarsın Jayce karşısında.

Renektonla jayce e karsi rahat oynayamazsin.E kombonu yapmana kaltigin an agzina yapistiriverir çekici

keşke dediğin gibi olsa
    hocam nasıl bir build izliyorsun bilmiyorum ama ben defansif item kasmayı sevmiyorum ortada giden oyunlarda bile kasmam anca iceborn sayılabilir ki sadecee armor veriyor oda .o yüzden kötü olucak nerf işi.
    @jared Leto

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ungalath -- 30 Mayıs 2013; 1:54:17 >

• Ben KhaZix ile çok rahat alıyorum
  • Just Jayce vs Best Riven NA'da Riven Jayce'i aglatmisti. Karsisindaki de gordugum en iyi Jayce oyuncusuydu

• Riven.
  • bende riven ile alıyorum ama şu ana kadar hiçkimse riven kullanmadı karşımda
    iyi şampiyon ama tutulmuyor
  • Tek kelımeyle nidalee mainim nida daha jayce karsısında zorlanmadım. Trade yaptığınızda esıt mıktarda canınız azalır ama unutmakı nıdalee de fazladan bı heal var

• Cho'ya karşı çok zorlanıyorum.Yaptığım harassı 2 minion keserek topluyor nerdeyse.Üstüne uçtumu olduğu yere Q atıp geri çekiliyor kısacası kaybetmesem bile kesemiyorum. Herhangi bir can/armor itemi çıktıktan sonrada ölmüyor
  • http://lmgtfy.com/?q=jayce+counter%3F

bunu yapmak cokmu zordu?
  • Kesinlikle Irelia
  • Hani riven hani riven hani riven

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlindBandit -- 30 Mayıs 2013; 18:18:03 >
  • Bir anda, k*çına yapışabileceğin çoğu champ.
    Wukong, Yorick, Ire vs
  • Toplane tamamen oyunculuğun konuştuğu bir koridordur oyüzden ben çoğu şampiyonun hard counterı olduğuna inanmıyorum.Beni counterlayıp o heronun beni nasıl counterladığını bilmeyen çok adam geldi karşıma.. Ancak en counter yemeyecek heroların başında jayce gelir bence.Agresif oyna oynanır, pasif oyna oynanır.Yani hard counterlanıp üstünlük kurabilmeniz sadece jayce kötü oynarsa mümkündür bence.

Jayce alıpta koridoru kazanamayacağınız herolar başta yorick, çoğu heroyu dövebilme potansiyeline sahip zaten.İyi bir elise,zed ve renektonda zorlar
  • yorick.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.