Şimdi Ara

Jax Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Lole başlayalı 2 hafta olmasina rağmen jaxla pvp de takımı taşıyorum 30 kille çıktıgim oldu kendimi gelistirmek istiyorum jax icin build önerirmisiniz güncel, baktıklarım genellikle eski Ayrıca şuan icin jax nasıl bir sampiyon tavsiye edermisiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeepImpact. -- 6 Mart 2017; 23:28:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çare Quas :) Jax nasıl bilemiyorum çünkü seçildiğini görmedim ama güçsüz ki seçilmiyor heralde :D Ama quas arada oynuyor onun yayınlarına buildlerine bakabilirsin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Biolystick

Çare Quas :) Jax nasıl bilemiyorum çünkü seçildiğini görmedim ama güçsüz ki seçilmiyor heralde :D Ama quas arada oynuyor onun yayınlarına buildlerine bakabilirsin.

Dedigini arattım şampiyon zannettim :D saol videolarini izlemem heralde adam pro dur değisik degisik buildler deniyordur bana yazı halinde klasik jax buildi lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeepImpact. -- 6 Mart 2017; 23:39:47 >
  • DeepImpact. kullanıcısına yanıt
    Pardon kardeşim yeni başladım demişsin orayı hızlı atlamışım şuanlık bu kadar kasmana gerek yok kafana göre itemler deneyebilirsin lakin ustalaşmak istiyorsan şu adamıhttps://www.twitch.tv/quaslol izleyebilirhttp://www.probuilds.net/champions/details/Jax şuradan pro oyuncuların hangi itemleri çıktıklarına bakabilirsin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle oyunu üst düzey oynayan 1 kel ve 2-3 profesyonel arenada kendisini göstermiş arkadaşı çağırmakta fayda var

@Vinsmoke Sanji @Tonyukuk @Teemo Erdoğan (Kendisi Jax otp)

Kendi yorumuma geçeyim

Jax tamamen oyun sonu şampiyonudur hasarı üst düzey, mobil,kitle kontrol etkisine sahip bi şampiyon kabaca bu şekilde bahsedebiliriz

Eksi yönlerine gelicek olursak koridorda oynaması gerçekten riskli,oyun sonu durdurulamaz bi güce sahip olduğundan bilinçli rakipler sürekli sizin üzerinize oynayıp düşürmeye çalışır siz yeni olduğunuzu belirtmişsiniz şuan için sorun teşkil etmiyor

Menzilli şampiyonlara karşı ilk seviyelerde yakıncı olduğunuzdan zorluk çekebilirsiniz kule altında farm yapmaya bakın zaten vakit ilerledikçe sizin lehinize gerçekleşicek herşey

Yetenek kiti açısından şuan oyunda biraz eski denilebilir ve çok arkaplanda kaldı yani siz güçlenmeyi beklerken oyunun ucunu alıp götüren şampiyonlar revaçta üst koridorda Camille/Jayce gibi

Oynamak istersen oyna kendini çok geliştirirsen üst koridorda her şampiyona karşı oynayabilirsin

Build olarak sana pro oyunculardan bi tutam örnekler göstereyim

Jax Hakkında
    Jax Hakkında

Duruma göre donmuş balyoz ve pabuç olarak merkürün adımları olabilir siz daha çok rakibe göre hareket ediceksiniz ezbere build yapmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ao Sol -- 6 Mart 2017; 23:51:21 >

• Ao Sol kullanıcısına yanıt
    Genellikle sizin dediğiniz gibi oynuyorum yeni olmama rağmen jaxla takımı taşıyorum illaki en yüksek hasarı veren ben oluyorum ben bile şasiriyorum her ne kadar başlangıçta zorlansamda.Verdiğiniz build ler benimkine buna yakın yalnız hydra işe yariyormu hic kullanmadim ? Ayrıca onerebileceginiz şampiyon varmi ? Rahat oynabileceğım kolay gelişen yüksek hasar verebilen bir hero, Bu arada biraz Dota tecrubem var hero nun zor olmasi sıkıntıya sokmaz heralde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeepImpact. -- 7 Mart 2017; 0:7:59 >
  • Jax güzeldi OP tu son hali nedir bilmiorum Eskiden çok ağlatırdı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Teemo'nun Mantarı Hakkında
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    fiora var, kasarsan 1v5 bile atarsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: EverChanging

Jaxa benziyor sanırım bu jaxın bir üst hali yani güclü hali yanılıyormuyum ?

• Zor ve latede güçlü champ arıyorsan gangplank öneririm. Tek bi fıçı oyunun kaderini değiştirir.

Girmeli seviyorsan earlyde dahil dive atabilen split push krallarından try olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: DeepImpact.

quote:

Orijinalden alıntı: EverChanging

Jaxa benziyor sanırım bu jaxın bir üst hali yani güclü hali yanılıyormuyum ?

Jax oyun sonu vsde Fiora'yı çok fena benzetir. Ayrıca Jax'a ben şu buildi çıkıyorum: As Bot-Hextech-Guinsoo-Donmuş Balyoz-Koruyucu Melek-Son itemi de karşıya göre Randuin veya Ruh Gömleği şeklinde çıkıyorum. Dehşet bir build bu dene derim ben. Trinityli buildden çok daha verimli ve late gamei çok fena oluyor.

latede jax 1v1de fiorayı alır ama nerdeyse diğer her şeyde fiora daha iyi

• Hextech guinsoo bu ikisi bence kesinlikle alınmalı. Jungle oynuyorsan saldırı hızı veren jung itemini de bitir. Gerisi tank

• quote:

Orijinalden alıntı: Ao Sol

Öncelikle oyunu üst düzey oynayan 1 kel ve 2-3 profesyonel arenada kendisini göstermiş arkadaşı çağırmakta fayda var

@Vinsmoke Sanji @Tonyukuk @Teemo Erdoğan (Kendisi Jax otp)

Kendi yorumuma geçeyim

Jax tamamen oyun sonu şampiyonudur hasarı üst düzey, mobil,kitle kontrol etkisine sahip bi şampiyon kabaca bu şekilde bahsedebiliriz

Eksi yönlerine gelicek olursak koridorda oynaması gerçekten riskli,oyun sonu durdurulamaz bi güce sahip olduğundan bilinçli rakipler sürekli sizin üzerinize oynayıp düşürmeye çalışır siz yeni olduğunuzu belirtmişsiniz şuan için sorun teşkil etmiyor

Menzilli şampiyonlara karşı ilk seviyelerde yakıncı olduğunuzdan zorluk çekebilirsiniz kule altında farm yapmaya bakın zaten vakit ilerledikçe sizin lehinize gerçekleşicek herşey

Yetenek kiti açısından şuan oyunda biraz eski denilebilir ve çok arkaplanda kaldı yani siz güçlenmeyi beklerken oyunun ucunu alıp götüren şampiyonlar revaçta üst koridorda Camille/Jayce gibi

Oynamak istersen oyna kendini çok geliştirirsen üst koridorda her şampiyona karşı oynayabilirsin

Build olarak sana pro oyunculardan bi tutam örnekler göstereyim

Jax Hakkında
    Jax Hakkında

Duruma göre donmuş balyoz ve pabuç olarak merkürün adımları olabilir siz daha çok rakibe göre hareket ediceksiniz ezbere build yapmayın

Hocam jax babanın eski maini beni çağırmamanıza çok darıldım.

Jax Hakkında

• Oyuna ilk başladığım gün jax oynayıp 12-3 gitmiştim hiç unutmam. İtem arayüzünü açıp oradan kendim seçerdim itemleri. Dev kemeri, aşırı büyük sopa, amk kılıcı falan alırdım. Bi ara runaan çıktım %70 as veriyordu baya sevmiştim

• Guinsoo'lu Jax çılgın atıyor, dene derim.
  • Bide URF da görün kendilerini. Eğer karşınıza gelirse bişey yapmanıza gerek yok o sizi bulur keser çıkar kule ona dönerse kuleyide alır
  • Üçlü kuvvet olmayan jax. Lig ne?

• hiç maceraya gerek yok hocam. bak öncelikle ilk base de sheen alacaksın. sonra hextech parçalarını tamamlamak bana hep daha mantıklı geliyo. sonra da duruma göre triforce u tamamlıyorum. botları genelde karşıya göre mr ya armor verenden alıyorum. gerisini de karşıya göre tank kasıyorum. karşı da as varsa frozen heart ya da crit atan çoksa randuin ya da ap hasarları çoksa spirit visage gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mithrandir.

Üçlü kuvvet olmayan jax. Lig ne?

Diamond 4

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.