Şimdi Ara

JAWS Unleashed (ÇIKTI) (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
9.955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben bilimadamlarının olduğu bölümden sondaki bölümde takıldım hani suya bomba atıyorlar varillerle orda iskeleyi parçaladım ama yukarda adamın biri ışık tutup bazooka atıyor nasıl geçicem onu yaw
  • quote:

Orjinalden alıntı: forious

ben bilimadamlarının olduğu bölümden sondaki bölümde takıldım hani suya bomba atıyorlar varillerle orda iskeleyi parçaladım ama yukarda adamın biri ışık tutup bazooka atıyor nasıl geçicem onu yaw

Hocam o adamaların bomba attıkları yer varya..(onlar fıçı atıyorlar ayrıca bomba değil...) Oadamların fıçıları attıkları yere git ama suyun altına gir,daha sonra ağzınla bir fıçıyı tut sürükle onu fabiraknın oraya kadar sonra arkana yaslanıp ilze,fabirka patlıyor ne alakaysa..Sırf bu tür olaylar yüzünden ve oyundaki Ruhsuzluk yüzünden sildim oyunu zaten...

• bende akşam sildim baydı biryerden sonra
  • gamespot 3.8 mi ne vermiş...

bad bad bad bad bad bad bad bad
  • Nasıl bir oyun bu böyle ama yinede güzele benziyor.Birde oyunun sonunda ne oluyor ? Ölüyomusun yoksa öldürüyomusun herkesi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: VipLimE

Nasıl bir oyun bu böyle ama yinede güzele benziyor.Birde oyunun sonunda ne oluyor ? Ölüyomusun yoksa öldürüyomusun herkesi?

YA BENCE BUNU +3 YAPMALARI DAHA DOĞRU OLURDU GRAFİKLER GÜZEL OLSAYDI KANLI MANLI OLSAYDI(KAN VAR AMA FAZLA İNANDIRICI DEĞİL)BU OYUNU GİDER ALIRDIM VALLAHA

NE GÜZEL OLUR JAW OLUP DA İNSANLARA SALDIRMAK
  • Vaaay parada var oyunda, modifiyemi yapıyoz bu parayla
  • İlginç bir oyun...Ama oyun grafikler fear gibi inandırıcı felan olsaydı kapış kapış giderdi tahminimce.Birde filminde bütün it balıklarını öldüryorlardı diye biliyorum.Oyunun sonundada yatmayasın denizin dibine :D
  • Köprüden varil atıolar ya insanlar öfff o bölümü geçemiom napıcağımıda bilmiyorum yardım edin lütfennn.
  • ps2 deki jawsın aynımı bu?
  • ben oyun firmalarının erinde olsaydım 300 Spatalı'nın oyununu yapardım hemde fps olarak bir kaç askeri yönetecez falan hl gibi ama askeriz kılıçlar oklar falan süper olurdu ...
  • oyun fena değil idare eder...
  • Ne biçim bir oyun, hiç beğenmedim
  • jaws seni hiç sevmedim babanıda sevmezdim
  • DAre Devil arkadaş;mesajında alıntı yaptığım zaman site hata mesajı veriyor... Orda o attıkları varilleri ağzınla kapıyorsun ve hani bir iskele var biraz ilersinde,oraya suyun üstünde giderek tam borunun suya atık bıraktığı ağzına tutturmaya çalışıyorsun,yani varili oradan borunun içine fırlatacan;biraz zordur ama uğraşınca geçeceğine inanıyorum;gerçekten değişik bir deneme olmuş;çoğu arkdaş burun kıvırsa da ben beğendim,jaws ı yönetmek gerçekten cool olmuş
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheGreat

Traş bir oyun...

Geçiniz...

HEHEHE espırımı yaptın ınsan taklıtı yap bıraz..

• güzel bi oyuna benziyor katliam var severim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rietveld

İlginç bir oyun gerçekten.Bugüne kadar yapılmamış birşey.Ancak bu devirde bu grafikler çok kötü.Grafik olarak oyun gerçekten çok kötü.İnşallah oynanabilirlik falan iyi olurda grafik kusurunu görmezden geliriz.

grafikler

• quote:

Orjinalden alıntı: -R.N.C.D.N.C-

quote:

Orjinalden alıntı: TheGreat

Traş bir oyun...

Geçiniz...

HEHEHE espırımı yaptın ınsan taklıtı yap bıraz..
    Sanane? Sana mı ban çekti!

Asıl sana

• bende bu oyun var baya ilerledim ama bir bölümünü geçemiyorum yardım edermisin?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.