Şimdi Ara

JAWS Unleashed (ÇIKTI) (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
9.955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: marek

bende bu oyun var baya ilerledim ama bir bölümünü geçemiyorum yardım edermisin?

oyunu netten mi indirdin yoksa satışı varmı?(varsa nerden aldın?)

ben de almak istiyorum bu oyunu

yardımcı olursan sevinirim
  • Grafikleri ss lerden göründüğü kadarıyla kötü, tarzı çocukça görünsede daha önce hiç işlenmeyen bir konu. Denenebilir bence.
  • Oyun tek kelime gerçekten güzel...Öyle çocuk oyunu değil bunun bilinmesini isterim...Vede gerçekci olmuş az.Hemen ölmüyorlar insanlar...can çekişiyorlar onlarla oyun bile oynuyabiliorsun ( KUYRUĞUNLA VURARAK ÖLDÜRME, Zıplatma VB. )
  • son resimdeki uçan köpek balıgını görünce cyrsis geldi aklıma ondaki köpek balıgıda ucuyodu bug yüzünden
  • 2.68 mb olmalıydı bu oyun. 2.68 gb çok değilmi . indirmeye değmez.

Paylaşım için tşkler.
  • Resimlerde İlk resimlerde sol altta Köpek balığının resimi var mavi renkte ve 3. resimde sol üstte saniye var...Ben oyunumda öyle şeyler yoq? acaba ek paketlemi oluyor?

Teşekkürler
  • Merhaba...

Arkadaşlar ben bir yerde takıldım :S :S...Takıldığım yer Uzun uzun kuleler var.Ve suyun içinde de variller var...Varilleri sarı renkte Kuleleri KIRMIZI BÜYÜK NOKTA şeklinde gösteriyor...Kulelerin dibinde Taramalı var yaklastırmıorlar...Dibinde ışık var ışık a den denk gelirsen taramalı aktif oluyor...Kulelerin dinindeki taramaların üstündeki katta da adamlar var pompalı-taramalı ile ateş ediyorlar anlamadım napacağım? Varillerle bir şey var ama

Teşekkürler
  • Bence çocukca değil ve hatta gerçeklik var köpekbalığı avcılık fln....Ben oyunu indirip oynamadım...

Grafikler kötü diye de oynanmıcak manasına gelmiyor,Oynayanlar da var onlarada saygı gösterelim...

Herkes yazdığı mesaja dikkat etsin bundan sonra....

Bence her yapılan emeğe saygı duyalım.

Burada bunları yazdığım için bana kızmayın tartışma çıkartmak için yazılmadı yanlış anlaşılmasın
  • o kulelerin tarmalıların üstünde sarı dubaları parçalayacaksın;oyun kesinlikle çocuk ouynu değil;denmenizi tavsiye ederim
  • ekstra gereksiz bir oyun
  • evet grafikler berbat ama insanlara saldırıyon güzel olumş eğlenceli birşeye benziyor...
  • Arkadaşlar ben oyunun burasında kaldım

JAWS Unleashed (ÇIKTI)

JAWS Unleashed (ÇIKTI)

• bende bu oyunun playstatıon 2 oyunu var gerçekten mükkemmel bir oyun oyuna başladığım zaman yerimden kalkmak bilmiyorum bu arada oyunun hilesini buldum oyuna ilk başladığınızda name yerine shaaark yazın oyundaki bütün bölümler açılıyor ve istediğiniz bölümden başlıyorsunuz bende istediğim bölümden başlıyorum oynuyorum son bölümü seçtiğimde son bölümü geçince hiçbir bölümü oynamadan oyunu bitirmiş oluyorum zaten bu yüzden oyunun başından kalkmıyorum oynadığım zaman kendimi jaws gibi hissediyorumo insanların o sesleri o kan jawsın yüzüşü parçalıyışı batırması kırması yemesi kelimeler yetmez katliamı sevenler için on numara bir oyun

• quote:

Orijinalden alıntı: erccan

bende bu oyunun playstatıon 2 oyunu var gerçekten mükkemmel bir oyun oyuna başladığım zaman yerimden kalkmak bilmiyorum bu arada oyunun hilesini buldum oyuna ilk başladığınızda name yerine shaaark yazın oyundaki bütün bölümler açılıyor ve istediğiniz bölümden başlıyorsunuz bende istediğim bölümden başlıyorum oynuyorum son bölümü seçtiğimde son bölümü geçince hiçbir bölümü oynamadan oyunu bitirmiş oluyorum zaten bu yüzden oyunun başından kalkmıyorum oynadığım zaman kendimi jaws gibi hissediyorumo insanların o sesleri o kan jawsın yüzüşü parçalıyışı batırması kırması yemesi kelimeler yetmez katliamı sevenler için on numara bir oyun

Horta bak be

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.