Şimdi Ara

JAWS Unleashed (ÇIKTI) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
9.955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • niye uğraşırlar böyle saçma bir oyunu yapmak için
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon

Oyun çıktı boyutu 2.68 GB

Olmayan grafiklere rağmen 2,68gb ha.

• yinede eğlenceli olur alıp denemek lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Agwe_

Hacı bir jaws olmadığımız kalmıştı onuda olduk...Hayırlı olsun herkese!Sonuçta bu da kötü bir karakter ve oyunlarda kötü karakterleri oynamak her zaman daha zevklidir hacım!Bknz:GTA serileri,Scarface,Fable

Scarface amcam kötü mü şimdi?Melek gibi adam
  • grafikler kötüye benziyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: qtq

quote:

Orjinalden alıntı: _Agwe_

Hacı bir jaws olmadığımız kalmıştı onuda olduk...Hayırlı olsun herkese!Sonuçta bu da kötü bir karakter ve oyunlarda kötü karakterleri oynamak her zaman daha zevklidir hacım!Bknz:GTA serileri,Scarface,Fable

Scarface amcam kötü mü şimdi?Melek gibi adam

Hocam sana bir oyununu oynamanı tavsiye ederim...Belkide oynadın bilmiyorum ama şu ana kadar gördüğüm en makara ve en kötü karakter tiplemesi ondaydı filmi izlemediğim için daha önceden kendime kızıyoum ama oyunda harbiden çok süpper yapmışlar karakteri scarface tabii ki bir kötü adam tiplemesidir bunu neden inkar ediyorsun ki?!Ama oyunda ve filmde suçsuzlara dokunmaması ve kendi boyuna göre takılması tam babaca onun dışında yaptığımız şeyler coke alım-satımı yapıp miami gençliğini zehirlemek Melek gibi adam tiplemesine ne scarface uyar ne de gta serileri,nede diğer bu tür kategoriye girebilecek oyunlar!Anca olsa olsa Mafia'daki Tommy olur o biladerimizde taksisini silerken kendini mafyanın içinde buluvermişti birde onun için o karakter senin dediğin olaya uyar hacım...Ama tony Montona asla melek gibi bir adam değil bence...Ama çok makara ve harika bir karakter

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Agwe_ -- 22 Ekim 2006; 3:24:03 >

• Scarface Amca melek gibi değil, Meleğin takendisidir.
  • Oyunun ss leri kalitesiz kendisinin grafikleri bu kadar kötü değil.
  • Bunun ripli versiyon 230 mb emuleden 1024 ile 1-2 saat içinde iniyor. Bence gayet enteresan bir oyun olmuş, denizi ve sualtını , köpekbalıcıklarını sevenler muhakkak deneyin.
  • almaya değer miii
  • Grafikleri yeterli değil.
  • Berbata benziyor.Sanki böyle bir oyun biliyordum onda yunus balığıyla dolaşıyordun(yani görev falan)
  • grafikler çok köyü fakat format açısından oynanabilirr...............
  • ya beyler ben takıldım kaldım cıkamıyorum acaba bu oyunda kı bolum hakkında bana yardım edermisiniz?

bilim adamlarının bulundugu bir yere girdim card reader gibi bir sey istiyor bulamadım ben cıkış yolunu bu konuda bana yardımcı olaursanız memenun olurum...:.
  • ps2 de oynadım oldukça zevkli tabi en fazla 2 saat oynanıyo günde 3 saat miğde bulandırır...(Aşırı kan yüzünden değil sıkıcı olmasından :D)
  • eylenceli oluyor bu tür oyunlar 1-2 hafta vakit geçiriyor. deniycem...
  • merak ettiğim oyunlardan bir tanesi. fırsat buldugumda hemen oynayacagım.
  • teşekkürler..
  • cok komık eglencelı bır oyun
  • quote:

Orjinalden alıntı: maviadam

ya beyler ben takıldım kaldım cıkamıyorum acaba bu oyunda kı bolum hakkında bana yardım edermisiniz?

bilim adamlarının bulundugu bir yere girdim card reader gibi bir sey istiyor bulamadım ben cıkış yolunu bu konuda bana yardımcı olaursanız memenun olurum...:.

Orda bilimadamlarından birini yakala ama öldürme adam azındayken kart okuyucuya okut , ilerde yolun sonunda kapı açılıyor, ama süratli gidip kapı kapanmadan geçmen gerek, suyun altından git.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.