Şimdi Ara

JAVA OYUN YÜKLEMESİ NASIL YAPILIR (RESİMLİ ANLATIM) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
337
Cevap
0
Favori
187.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dostum ben mesaja bluetoot aracılığıyla yüklemeyi de ekledim. Ayrı bir mesaj olarak yazmadığım için farketmemişsindir. Ok?
    quote:

Orjinalden alıntı: farukkk

blutudla gonderilecegini yazdıgın için teşekkürler kardeş dün waptan getjara girdim ordaki çogu oyunu indirdim .indirene kadar 5.6 kontor gidiyor blututla ugraşmadım.kaliteli oyunların indirilecegi başka adres yokmu.bilen varsa yazarsa sevinirim.yuguney sen blutudla nasıl gonderilecegini yazarsan sevinirim.
  • Java oyunlar iki dosyadan oluşur. jad ve jar. İki dosyayı da bir tek klasör iine koymalısın. Ayrı ayrı hiçbir işe yaramazlar. Ok?
    quote:

Orjinalden alıntı: biteme

ya bisi sorcam ben simdi bunlari yapiyorumda .. bu upload.exe sadece jad. uzantılı şeyleri görüyo bide jar uzantılı oyunlar var bende bunları yükleyemiyomuyum?
  • tmm bende zaten ole yapiyorum buldum yani hem jad hem jar li halini.. yani zip li dosyainin icinden ikisi birlikte cikiyo aynen burda anlatildigi gibi upload ediyorum sorunsuz upload ediyo.. oyunu aciliyorum tam yuklerken bu oyunu oynayamazsiniz lutfen yoneticiye basvurun falan diyo..
  • X700 kullanıyorsan zaten o sitede X700 içi oyun şu anlık yok. Ama diğer modellerden ise o zaman bişey diyemem.
    quote:

ya bu telefon butun javalari oynatmıyokiya
    anlamadım valla
    bazilarini oynatiyo bazilarini oynatmiyo nedir yahu bilen birisi yokmu bu konuda aklim almiyo
  • Süpersin baba sana 100 üzerinden 100,

peki yaa bu pili 6 hücrede gösteren programı nası kuruyoz bilen var mı?

• Orjinalden alıntı: yuguney

Dostum ben mesaja bluetoot aracılığıyla yüklemeyi de ekledim. Ayrı bir mesaj olarak yazmadığım için farketmemişsindir. Ok?

ÇOK TEŞEKKÜRLER
  • Yuguney

Dostum oyun yükleme olayını harika anlatmışsın Çok teşekkür ediyorum.......

• Daha önce yazmıştım. Bazı oyunlar çalışmaz ama çoğu çalışır diye. Hatta X700'cü arkadaşlara E530 ya da Z500 için olanlardan indirebilirsiniz demiştim. Senin modelin nedir bilmiyorum ama Çalışan oyunların adlarını buraya yazarsan diğer arkadaşlar için de hoş olur. Bir de Nokia için olan oyunları hiç deneme çünkü Nokia için tasarlanmış oyunların hiçbiri Samsung'larda çalışmıyor...
    quote:

tmm bende zaten ole yapiyorum buldum yani hem jad hem jar li halini.. yani zip li dosyainin icinden ikisi birlikte cikiyo aynen burda anlatildigi gibi upload ediyorum sorunsuz upload ediyo.. oyunu aciliyorum tam yuklerken bu oyunu oynayamazsiniz lutfen yoneticiye basvurun falan diyo..
  • Arkadaşım, aynı yöntemle sadece oyun değil program da yükleyebilirsin. Ama denedin ve olmadı ise o zaman sana o programın, senin telefonun için uyumsuz olduğunu söyleyebilirim. Nitekim Sözkonusu modellerdeki telefonlarda çalışmayan oyunlar da bulunmaktadır.
    quote:

Orjinalden alıntı: Pal

Süpersin baba sana 100 üzerinden 100,

peki yaa bu pili 6 hücrede gösteren programı nası kuruyoz bilen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuguney -- 23 Nisan 2006; 16:25:14 >
  • Dostum, ben de bu vesileyle teşekkür eden arkadaşlarıma saygılarımı sunuyorum. Bilgiler paylaşmak içindir değil mi? Aynı zamanda paylaştıkça azalmayan tek şeydir...
    quote:

Orjinalden alıntı: catik

Yuguney

Dostum oyun yükleme olayını harika anlatmışsın Çok teşekkür ediyorum.......

• dostum yardımın için çok sağol dediklerini aynen yaptım ancak en son seri yükleme yi seçtiğimde yükleme başlasın mı diyor ve herhangi bir onay veya evet yazan bi yer yok ve kısa bir süre sonra telefonum kendiliğinden kapanıp açılıyor.açılırkende ekran titriyor.daha önce ekran titremesi olmazdı ve telefonum daha 3 günlük yardımcı olabilirsen sevinirim
  • Telefonunun markası neydi. Umarım yardımcı olabilirim...
    quote:

Orjinalden alıntı: baris.baak

dostum yardımın için çok sağol dediklerini aynen yaptım ancak en son seri yükleme yi seçtiğimde yükleme başlasın mı diyor ve herhangi bir onay veya evet yazan bi yer yok ve kısa bir süre sonra telefonum kendiliğinden kapanıp açılıyor.açılırkende ekran titriyor.daha önce ekran titremesi olmazdı ve telefonum daha 3 günlük yardımcı olabilirsen sevinirim
  • telefonumun markası d 600.telefondan son derece memnunum ama malesef nokia dışındaki telefonların ortak kaderi bu:((umarım yardımcı olabilirsin şimdiden teşekkürler...
  • yaw bu sitenin dısında duzgun samsung oyunu olan cıldırcam hep uyduruk oyunlar
  • Anlatılanları aynen uyguladıysan olması gerekirdi ama bilemiyorum. Menülerin farklı olması nedeniyle yanlış yaptığın yerler olabilir. Titreşim için sana şunu söyleyecem ama bir çare belki düzelir. Telefonuna *2767*2878# kodunu gir. Ama önce şunu hatırlatmalıyım. Bu kod, senin önceden yaptığın bütün değişiklikleri sıfırlar. Dosyalarına dokunmaz ama Telefon rehberini siler. Bu denenle eğer mecbur kalmazsan bu kodu kullanma. Ama kullanacaksan da önce rehberinin bir yedeğini al. . Umarım faydası olur...
    quote:

Orjinalden alıntı: baris.baak

telefonumun markası d 600.telefondan son derece memnunum ama malesef nokia dışındaki telefonların ortak kaderi bu:((umarım yardımcı olabilirsin şimdiden teşekkürler...

• Harika anlatılmış...Çok teşekkürler...

Torrent ile 1000 tane java oyunu yüklemiştim.
    Cep telefonunu yeni aldım(X700) ama atari almış gibi oldum bu rehber sayesinde :)
  • dostum eline sağlık harika anlatmisin ama ben telefona su java modunun codesini yazinca #*5737425# yani bunu aciyor ancak ordan seri yüklemeye girdigim an telefon kendine reset atiyor baglantiyi kestim usb ile telefonda tekrar denedim aynı sorun sürekli reset atiyor seri yüklemeyi secince nedendir sence ?
    telefon d600 bu arada.
  • Dostum, böyle problemler genelde anlatılanları sağlıklı uygulamayınca oluyor. Senden ricam, anlatılanları dikkatli bir şekilde uygulamak. Resetin olmaması için telefonu kapatmayı, ardından USB kablosunu çıkarıp takmayı ve telefonu yeniden açmayı vs. dene. Umarım olur...
  • Her oyun için adımları teker teker,telefonu kapatıp açarak tekrardan uygulamak gerekiyor.
    1 seferde birden fazla oyun yüklemeye çalıştığımızda telefon kitleniyor.

Veya bazı oyunlar da uyumsuzluk neticesinde telefonu resetliyor.
  • Arkadaşım iyi tespit. Aynen dediğin gibi her oyun için yeniden bağlantı sağlamak gerekiyor. Ayrıca uyumsuz oyun yükleme denemesinde de başka bir yükleme denemeden önce yine tekrar bağlantı kurmak gerekir. Açıklamandan dolayı teşekkür ederim...
    quote:

Orjinalden alıntı: savatager

Her oyun için adımları teker teker,telefonu kapatıp açarak tekrardan uygulamak gerekiyor.
    1 seferde birden fazla oyun yüklemeye çalıştığımızda telefon kitleniyor.

Veya bazı oyunlar da uyumsuzluk neticesinde telefonu resetliyor.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.