Şimdi Ara

Java'da .jar dosyası oluşturmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Java GUI (Graphical User Interface) ' de resimlerinde dahil olduğu görsel içerikli bir uygulama yazdım.. Uygulamamda bir çerçeve ( frame ) ve onun içinde resimler (ek olarak butonlar & checkBoxlar ... ) bulunmaktadır.

Sorum ise ; Bu programımı tüm bu resimlerle birlikte .jar dosyası haline nasıl getirebilirim ? yani Çift tıklanıldığı zaman açılan bir uygulama haline nasıl getirebilirim ? ( Dediğim gibi , dosya'dan alınan resimlerde uygulamada görülebilmeli .. )

Yardımcı olursanız sevinirim..

Teşekkürler.

• Projeye sağ tıkla ardından build seçeneğini seç.
  • Eclipse indigo kullanıyorum. Onun içinde geçerli mi söylediğiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nap0Ly0n

Eclipse indigo kullanıyorum. Onun içinde geçerli mi söylediğiniz ?

Eclipse için file menüsünde export seçeneğinde "java "----> "runnable jar file" seçiyorsunuz sonra "extract into jar file" ya da "package into jar file" seçiyorsunuz gerisi kolay hocam. İmzamdaki benchmark programını böyle yaptım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tugrul_512bit -- 15 Haziran 2013; 20:28:06 >
  • Evet export'tan dedikleriniz yaparak programı resimlerle birlikte görüntüleyebiliyorum. Ancak şöyle ki , Tasarladığım çerçeve üzerinde butonlar var ve bu butonlara tıklandığı zaman açılan başka çerçeveler de mevcut . Bu .jar 'da o butonlarım başka çerçeve görüntüleyemiyor.. Bu neden biliyor musunuz acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nap0Ly0n

Evet export'tan dedikleriniz yaparak programı resimlerle birlikte görüntüleyebiliyorum. Ancak şöyle ki , Tasarladığım çerçeve üzerinde butonlar var ve bu butonlara tıklandığı zaman açılan başka çerçeveler de mevcut . Bu .jar 'da o butonlarım başka çerçeve görüntüleyemiyor.. Bu neden biliyor musunuz acaba ?

Gerekli dll dosyalarını da jar dosyasının yanına koyarsanız çalışırlar hocam. Ya da dll değil de hangi dosyayı istiyorlarsa.
  • Eclipse de geliştirme yapıyorsanız vereceğim sitenin yararı olacaktır. ilk program anlatılıyor daha sonra nasıl jar oluşturulacağı anlatılıyor. Kolay gelsin.

Site:http://canberkovayurt.com/2012/02/07/java-gui-ile-surukle-birak-dragdrop-eventleri-ile-dosya-kopyalama-ve-tasimaeasy-file-transfer/
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Herkese teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.