Şimdi Ara

.bin uzantılı rom dosyası editlemek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
1.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar linkteki dosyayı ne kadar BIN açma yazılımı varsa denedim bildiğim ama tam olarak açamadım.

    7-Zip açıyor ama eksik açıyor. Yani ekteki BIN dosyası 4.51 mb iken açılan klasör 2 küsür mb. Ayrıca açmadan sına dediğimde şöyle bir uyarı veriyor: "There are some data after the end of the payload data." ki bu başka datalar olduğunu ifade ediyor. Yani tam olarak işime yaramadı malesef.
    Çünkü bu BIN dosyası elektronik bir cihazın (PDKS cihazı) ROM'u yani işletim sistemi (Güncelleme dosyası) gibi düşünün. Eğer eksik ya da hatalı olarak cihaza yüklersem çöküp çalışmayacaktır.

    http://www.paylastim.com/#/view/file/vvp8hxlivwveupmuihba/Fc500HS30_Pkey_v200_BS_Tur.BIN (Site bazen geç cevap veriyor sayfa yenileyince düzeliyor.)

    Yardımcı olabilecek birileri var mı?

    (Küçük boyutlu bir dosyadır. Cihaz güncellemesi için kullanılıyor.)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -ShadowSong- -- 25 Şubat 2017; 5:58:4 >







  • Dosyanın .bin uzantılı olması onun herhangi bir BIN Opener programları ile açılacağı anlamına gelmiyor. Çünkü adı üstünde binary dosyası, text değil. İstediği gibi dosyayı şifreleyebilir, 3. parti uygulamalara karşı çok basit bir şekilde koruma sağlanabilir. Yani benim tahminim bunu şifrelemiş olmaları, bu yüzden görememiş olabilirsin. Belkide uzantısı .bin 'dir, gerçekten binary değildir, kim bilir ? (:
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dentrax

    Dosyanın .bin uzantılı olması onun herhangi bir BIN Opener programları ile açılacağı anlamına gelmiyor. Çünkü adı üstünde binary dosyası, text değil. İstediği gibi dosyayı şifreleyebilir, 3. parti uygulamalara karşı çok basit bir şekilde koruma sağlanabilir. Yani benim tahminim bunu şifrelemiş olmaları, bu yüzden görememiş olabilirsin. Belkide uzantısı .bin 'dir, gerçekten binary değildir, kim bilir ? (:

    Şifrelenmiş olsa tümünü şifrelerler diye düşünüyorum. Anlattığım gibi 7-Zip ile açılıp extract yapılabiliyor. Ancak dosya boyutları uyuşmuyor ve söylediğim hatayı veriyor. Bir kısmına ulaşamıyor içeriğin. O Yüzden hala umudum var. :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.