|
Japonya'da geçecek Forza Horizon 6 duyuruldu: İşte ilk fragman ve PS5 sürprizi
-
-
Ps5 gelmesi kısa sürerse satışlarda daha çok patlama yaparlar
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Mükemmel bir oyun gerçekten.
-
Master ZXyoutubeFast and Furious Tokyo Drift - Teriyaki Boyzhttps://www.youtube.com/watch?v=iuJDhFRDx9M_____________________________ 
-
adamlar bu işi biliyor !!!
-
Şu oyunu niye mobile çıkarmıyorlar.Çok büyük ilgi görür.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Yine trafik soldan.Akacak.Bir türlü vazgeçmediler şu solak oyundan.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Sonunda, japonya dağlarında driftin dibine vururuz.
-
Drift mekanizmaları gelişecektir fakat aynı FH4 gibi, soldan akan trafik yüzünden oyuna çoğu kişi kolay kolay alışamayacaktır.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
4ü oynadıktan sonra daha önce bir yarış oyunu oynamadığımı fark etmiştim 5i de bitirdim sabırsızlıkla bekliyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ MT -
ps 5 için ne zaman gelir acaba. uzun sürecekse series x ayarlamak lazım
-
kaldıracak cihaz yok fazla
_____________________________ -
ssd'm ve kredi kartları buna hazır değil ne zamana dogru çıkacak acaba
AMD Ryzen 9 AI HX 370'li Radeon 890M entegre grafik cipi bile Forza 5'te 100 fps veriyorsa, Forza 6'yi en kotu RTX 4060'larla Ultra High'da cok rahat oynarlar. Walmart'taki su RTX 4060'li makineyi kacirmamak lazim :) $899 + tax = $979 dolar!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensaura -- 26 Eylül 2025; 17:44:57 >_____________________________
-
Forza Horizon’la ilk defa FH4 ile tanıştım, gerçekten çok büyük emek, yaratıcılık ve mühendislik var. Vakit buldukça FH5’i oynuyorum, böyle giderse yarış oyunlarının fifası (fc’si) gibi birşey olacak.
-
Ben hic oynamadim hocam, en son oynadigim yaris oyunu NFS Most Wanted 2012 falandi. Araclarda hasar almayi kaldirdilar zevkim kacti. Forza 5'te hasar alma ya da gercek bir yaris ruhu var mi?
Sadece kozmetik hasar var, ön camın çatlaması, tampon ve gövdede çizikler vs. gibi ama gerçekçilik mükemmel diyebilirm.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Playstation 5 e day one olarak çıkmaz bence hemen xbox gerçekten sağlam oyun yapıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yyooookkk -- 26 Eylül 2025; 19:8:46 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yaaaa hayır yaaaaa. Yine tersten trafik .horizon 5 te bile ensevdigim bazı japon araclarini sağdan direksiyon olduğu için kullanırken zevk alamıyorum(Civic , GTR bazı modelleri)şimdi hem ters trafik hemde daha fazla sağdan direksiyonlu araç olacak.
-
Forza Horizon 5 şimdiye kadarki optimizesi en iyi oyunlardan biridir. Patates denen zayıf sistemler hariç sistemlerde akıcı deneyim sunar. FH 4 de bu konuda gayet iyiydi. Dolayısıyla ben de bu konuda FH 6 için umutluyum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkaakco -- 27 Eylül 2025; 8:14:18 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
En Beğenilen Yanıtlar
|
Yine trafik soldan.Akacak.Bir türlü vazgeçmediler şu solak oyundan.
|
Benzer içerikler
- elektrik aboneliği iptali
- tiktok para kazanma şartları
- whatsapp aero
- instagram hesabım çalındı
- x beğenileri gizleme
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
Hızlı