Şimdi Ara

Japonya'da geçecek Forza Horizon 6 duyuruldu: İşte ilk fragman ve PS5 sürprizi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Japonya'da geçecek Forza Horizon 6 duyuruldu: İşte ilk fragman ve PS5 sürprizi
    Forza Horizon serisinin yeni oyunu sonunda resmiyet kazandı. Playground Games, Forza Horizon 6'nın uzun süredir konuşulan mekânı Japonya'yı doğruladı. Duyuru, Tokyo Game Show sunumundan önce resmi Forza Horizon Instagram hesabında yayınlanan sürpriz bir fragmanla yapıldı. 

Forza Horizon 6 duyuruldu

Tokyo Game Show'da paylaşılan kısa videoda Tokyo'nun yoğun şehir trafiği ve Japonya'nın kırsal manzaralarıyla birlikte Mount Fuji'ye de yer verildi. Ayrıca "Horizon Festivali Japonya’ya gidiyor" ifadesine yer verildiğini görüyoruz. Forza Horizon 6, 2026 yılında piyasaya sürülecek. Ayrıca Xbox Play Anywhere desteği ile oyun hem Xbox konsollarında hem de Windows PC'lerde oynanabilecek.

Oyunun ilk günden itibaren Xbox Game Pass kütüphanesine ekleneceğini hatırlatalım. Öte yandan Microsoft oyunun çıkışından sonra PlayStation 5'e de gelmesini planlıyor. Paylaşılan fragman çok fazla detay içermiyor ancak Xbox yöneticisi Matt Booty, Japonya'nın serinin en çok talep edilen konumlarından biri olduğunu vurguladı.

Playground Games sanat yönetmeni Don Arceta ise oyunda hem şehir merkezinin karmaşası hem de kırsal bölgelerin doğallığına yer verileceği, klasik mevsimsel değişimlerin de geri döneceği doğrulandı.

Kaçıranlar için serinin bir önceki oyunu Forza Horizon 5, Meksika yollarında geçen açık dünyasıyla büyük ilgi görmüş ve PlayStation 5’e de sürpriz bir şekilde çıkış yaparak listelerde üst sıralara yerleşmişti. Japonya’nın kendine has otomobil kültürü ve eşsiz yolları sayesinde Forza Horizon 6 beklentileri daha da yükseltecek gibi görünüyor.

• Ps5 gelmesi kısa sürerse satışlarda daha çok patlama yaparlar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Japonya'da geçecek Forza Horizon 6 duyuruldu: İşte ilk fragman ve PS5 sürprizi 

Japonya'da geçecek Forza Horizon 6 duyuruldu: İşte ilk fragman ve PS5 sürpriziMaster ZXyoutube
    Fast and Furious Tokyo Drift - Teriyaki Boyz
    https://www.youtube.com/watch?v=iuJDhFRDx9M

• Şu oyunu niye mobile çıkarmıyorlar.Çok büyük ilgi görür.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Drift mekanizmaları gelişecektir fakat aynı FH4 gibi, soldan akan trafik yüzünden oyuna çoğu kişi kolay kolay alışamayacaktır.

• 4ü oynadıktan sonra daha önce bir yarış oyunu oynamadığımı fark etmiştim 5i de bitirdim sabırsızlıkla bekliyorum

• kaldıracak cihaz yok fazla

• AMD Ryzen 9 AI HX 370'li Radeon 890M entegre grafik cipi bile Forza 5'te 100 fps veriyorsa, Forza 6'yi en kotu RTX 4060'larla Ultra High'da cok rahat oynarlar. Walmart'taki su RTX 4060'li makineyi kacirmamak lazim :) $899 + tax = $979 dolar!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensaura -- 26 Eylül 2025; 17:44:57 >

• Forza Horizon’la ilk defa FH4 ile tanıştım, gerçekten çok büyük emek, yaratıcılık ve mühendislik var. Vakit buldukça FH5’i oynuyorum, böyle giderse yarış oyunlarının fifası (fc’si) gibi birşey olacak.

• Interferon kullanıcısına yanıt

Ben hic oynamadim hocam, en son oynadigim yaris oyunu NFS Most Wanted 2012 falandi. Araclarda hasar almayi kaldirdilar zevkim kacti. Forza 5'te hasar alma ya da gercek bir yaris ruhu var mi?

Sadece kozmetik hasar var, ön camın çatlaması, tampon ve gövdede çizikler vs. gibi ama gerçekçilik mükemmel diyebilirm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yyooookkk -- 26 Eylül 2025; 19:8:46 >
  • Yaaaa hayır yaaaaa. Yine tersten trafik .horizon 5 te bile ensevdigim bazı japon araclarini sağdan direksiyon olduğu için kullanırken zevk alamıyorum(Civic , GTR bazı modelleri)şimdi hem ters trafik hemde daha fazla sağdan direksiyonlu araç olacak.

• sensaura kullanıcısına yanıt

Forza Horizon 5 şimdiye kadarki optimizesi en iyi oyunlardan biridir. Patates denen zayıf sistemler hariç sistemlerde akıcı deneyim sunar. FH 4 de bu konuda gayet iyiydi. Dolayısıyla ben de bu konuda FH 6 için umutluyum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkaakco -- 27 Eylül 2025; 8:14:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.