Bildirim
Jant üzerinde döner jantlı lastik kullanmak yasak mıdır?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
yasal -
spinner jantlarla ilgili bir sorun çıkacağını sanmam tabi polis gıcık olursa nasl olsa yazar birşeyden cezaquote:
Orijinalden alıntı: depresif
yasal -
o jantlar güzelmi gerçekten nfs2de gördümde hiç güzel görünmüyor.quote:
Orijinalden alıntı: Absinthe*
spinner jantlarla ilgili bir sorun çıkacağını sanmam tabi polis gıcık olursa nasl olsa yazar birşeyden ceza
Alıntıları Göster -
Valla araç hareket halindeyken zaten belli olmuyor da durduğunda bir süre daha dış kısımdaki jantların dönmeye devam etmesi benim gözüme güzel görünüyo..quote:
Orijinalden alıntı: Asonas
o jantlar güzelmi gerçekten nfs2de gördümde hiç güzel görünmüyor.
Alıntıları Göster
Öte yandan cezasının olmadığını da öğrenmek güzel. Artık neye nasıl ceza keserler, bilinmez oldu..
quote:
Orjinalden alıntı: Baracuda
-
güzel güzelquote:
Orijinalden alıntı: Wolverine
Valla araç hareket halindeyken zaten belli olmuyor da durduğunda bir süre daha dış kısımdaki jantların dönmeye devam etmesi benim gözüme güzel görünüyo..
Öte yandan cezasının olmadığını da öğrenmek güzel. Artık neye nasıl ceza keserler, bilinmez oldu..
quote:
Alıntıları Göster
-
Burası türkiye kardeşim olmadık şeylere para koparmak için ceza kesiyorlar.Bir gün sis farları açık kalmış uyardılar.O kadar araba geçtide beni buldu adamlar artık arbayamı bakıyorlar neye bakıyorlarsa canları çorba içmek istemiş herhalde...quote:
Valla araç hareket halindeyken zaten belli olmuyor da durduğunda bir süre daha dış kısımdaki jantların dönmeye devam etmesi benim gözüme güzel görünüyo..
quote:
Alıntıları Göster
-
türkiyede polis mutlaka bir ceza kesecek şey bulur onaquote:
Orijinalden alıntı: Asonas
Burası türkiye kardeşim olmadık şeylere para koparmak için ceza kesiyorlar.Bir gün sis farları açık kalmış uyardılar.O kadar araba geçtide beni buldu adamlar artık arbayamı bakıyorlar neye bakıyorlarsa canları çorba içmek istemiş herhalde...
Alıntıları Göster
-
Genelde eski ve yerli arabaları çeviriyorlar. Çünkü yeni ve pahalı arabası olan adam evraklarını eksik yaptırmaz. Parası az ve eski arabası olan adamında kesin bişileri eksiktir. Ya trafik sigortası ya pul ya muayene vs...quote:
Orijinalden alıntı: Buraks23
türkiyede polis mutlaka bir ceza kesecek şey bulur ona
Alıntıları Göster
-
geçenlerde bi connect'de gördüm,sokağın başında durdu,ama baktım ön tekerler hala dönüyo,patinaj yapıyor zannettim ama ses yokquote:
Orijinalden alıntı: sevketmehmet
Genelde eski ve yerli arabaları çeviriyorlar. Çünkü yeni ve pahalı arabası olan adam evraklarını eksik yaptırmaz. Parası az ve eski arabası olan adamında kesin bişileri eksiktir. Ya trafik sigortası ya pul ya muayene vs...
Alıntıları Gösterüşenmedim arabaya yaklaştım bide baktım,tekerler yavaşladı meğer jantmış çook hoşuma gitti,fakat kaldırıma yaklaşırken sürtme riski yüksek
-
beyler fiyatları ne kadar bu jantların - uçuk değildir umarımquote:
Orijinalden alıntı: Mirza_İzmir
geçenlerde bi connect'de gördüm,sokağın başında durdu,ama baktım ön tekerler hala dönüyo,patinaj yapıyor zannettim ama ses yoküşenmedim arabaya yaklaştım bide baktım,tekerler yavaşladı meğer jantmış çook hoşuma gitti,fakat kaldırıma yaklaşırken sürtme riski yüksek
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest
beyler fiyatları ne kadar bu jantların - uçuk değildir umarım
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: m.C.k
Hah +1 !! Bi de nerden bulunur bilen var mı??
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlaCKwiDoW -- 6 Ekim 2005, 12:25:57 > -
Kaldırıma sürtme riski yüksek demişsin ama lastiğin dış kısmıyla aynı seviyede kullanılıyorlar. Yani ana jant biraz içerde kalınca o da onun hemen üstünde zaten. Yani dışarı doğru çıkıntılı değil esasen..quote:
Orijinalden alıntı: Mirza_İzmir
geçenlerde bi connect'de gördüm,sokağın başında durdu,ama baktım ön tekerler hala dönüyo,patinaj yapıyor zannettim ama ses yoküşenmedim arabaya yaklaştım bide baktım,tekerler yavaşladı meğer jantmış çook hoşuma gitti,fakat kaldırıma yaklaşırken sürtme riski yüksek
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: brand_izmir
-
quote:
Alıntıları Gösterquote:
Çok dandik olanları var, takmak istemezsin onlar çok ucuk deil tabii de düzgünleri pahalı...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nsx -- 6 Ekim 2005, 12:49:46 > -
Bu jantları takmak için çelik jant şart mı? Eğer şartsa pahalı olacağı muhakkak..quote:
Orijinalden alıntı: nsxquote:
Çok dandik olanları var, takmak istemezsin onlar çok ucuk deil tabii de düzgünleri pahalı...
Alıntıları Göster -
fiyat hakkında bilgi verim -- jant boyutuna göre ki 17 inchten başlıyor- gecen sene armadad ki oto fuarında sromuştum 600 dolardn 2800 dolara kadar var...quote:
Bu jantları takmak için çelik jant şart mı? Eğer şartsa pahalı olacağı muhakkak..
Alıntıları Göster
22 inchlik olanı görcektiniz.. hummerda yada cayennde nasıl durur off -
17" normal çelik jantlar da yanlış bilmiyorsam 600dolar civarında değişiyor. O kadar parayı vermeyi göze alan biri bu bahsettiğimiz jantlardan da taktırabilir en nihayet..quote:
Orijinalden alıntı: depresif
fiyat hakkında bilgi verim -- jant boyutuna göre ki 17 inchten başlıyor- gecen sene armadad ki oto fuarında sromuştum 600 dolardn 2800 dolara kadar var...
22 inchlik olanı görcektiniz.. hummerda yada cayennde nasıl durur off
Alıntıları Göster -
16" yok mu yawquote:
17" normal çelik jantlar da yanlış bilmiyorsam 600dolar civarında değişiyor. O kadar parayı vermeyi göze alan biri bu bahsettiğimiz jantlardan da taktırabilir en nihayet..
Alıntıları Göster -
benım enıstem de vardı polıs cevırdı jantını begenmedım ver cay paramızı dedı o...pu cocuguquote:
16" yok mu yaw
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: CNR_87
güzel güzel
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: CNR_87
güzel güzel
ONUN ADI DÖNEN ŞEY DİİL ARKADAŞLAR SPİNNER
Benzer içerikler
- peugeot bipper 1.4 hdi yorumlar
- audi hangi şanzımanı kullanıyor
- hill holder devre dışı
- land rover discovery sport kullanıcı yorumları
- opel crossland x 1.5 dizel kullanıcı yorumları
- opel fiyat listesi 2025
- byd sedan 2025
- nissan qashqai e-power teknik özellikleri
- yeni transporter
- togg kredi kampanyası
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X