Bildirim
Hafif ticari araçta 4x4 lastiği kullanılır mı ?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
m/t ve a/t lerden bahsediyorsak gereksiz.Hem performansu dusurur hemde aracin asfalttaki yol tutusu azalir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
aracı aldığım arkadaş herhalde çıkma bulmuş 3,5 - 4mm lastikler aşınmış kar lastiği gibi duruyor
goodyear sağlam çatlak sertleşme yok ama M/T A/T extra bişey beklememek lazım tabi normal lastiğe göre yol tutuşu ıslakta çamurda iyi gibi -
Yol tutuşu ciddi anlamda düşebilir. Ayrıca performans anlamında etkilenirsiniz.
Tarlaya bahçeye gidilmiyorsa gereksiz bence.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
M/T mi lastik A/T mi? uzerinde kar sembolu var mi?
Kullanilabilir tabiiki yani arbaa gider ama yakit tuketimi artar yol tutus biraz duser, yol sesi biraz artar.
Eger camuara falan girerseniz biraz daha iyi tutunma saglar normal lastige gore.
Ama uzerinde kar sembolu varsa kisin rahat edersiniz, kar da isinize yarar. -
Davlumbaza vurur,yükseltme gerekir
dağa falan çıkacaksanız ticari aracın gücü yetmez ama taktırırsanız daha hızlı gidersiniz veya belkide arkadaşların dediği gibi yakıt tüketiminde artış görülür
Uzerinde kar isareti yok.Masallah denedim isparta antalya yolu yagmurlu,isparta dinar hafif karli yolda...ben olsam taktirmazdim ama uzerinde oldugundan biraz daha idare edecegim sonra kar amblemi olan dort mevsime gecerim Insallah. Lastik bakiyorym kar ambkemli hafif ticari dort mevsim sadece syron marka var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X