Şimdi Ara

Jant bulamadim arkadaş!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
13.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bir süredir aracima jant bakiyorum. Aracim astra J. Orjinal bijon araligi 5x105. Bu bijon araliginda malesef pek fazla cesit yok. Suan aklima yatan tek jant vossen cv3 replikasi. 225 40 18 lastikle beraber kullanilacak 18inc 5x105 bijon araliginda jant onerilerinize ihtiyacim var :) Spacer ve flanş kullanmayi düşünmüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

•  Jant bulamadim arkadaş!
  • Hellori Hazretleri kullanıcısına yanıt
    hocam teşekkürler ilginiz için öncelikle fakat çevremdeki 10 jantlı araçtan 7si OPC jantlı. Gına geldi görmekten bunu :)
  • aracınız koyu renkte ıse buyuk krom jantlara yonelmenızı tavsıye ederım
  • Orijinalde kapaklı mı jantınız? Bence sonradan takılan jantlar araçlarda çok kötü duruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BebeBiskuvisi

Orijinalde kapaklı mı jantınız? Bence sonradan takılan jantlar araçlarda çok kötü duruyor.

+1

araç apaçi arabasına dönüyor genelde. seçim önemli tabi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: BebeBiskuvisi

Orijinalde kapaklı mı jantınız? Bence sonradan takılan jantlar araçlarda çok kötü duruyor.

+1905
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • OPC janttan daha çok yakışan bir jant görmedim henüz

• the_zula kullanıcısına yanıt
    Ford grubunda da benzer jant var.

Bu tarz jantlar artık cazibesini yitirdi ve çoğaldıkça sıkıcı olmaya başladı.

• ebay'a bak dostum.

• Aracımın rengi beyaz hocam. 18' düşünüyorum @yas0666

Hayır hocam orjinal 5 kol sport jantları var @BebeBiskuvisi

OPC jantı seviyorum aracım beyaz üzerine siyah ağırlıklı.Ortası siyah opc düşündüm fakat çok fazla araçta bu jant mevcut.Bundan dolayı düşünmüyorum. @Gokhan G.

the_zula'nın eklediği fotoğrafı göremiyorum ama sanırım opc koymuş dediğinizden anladığım kadarı ile @Panthér

hocam örnekler için teşekkürler bu jantlara baktım ama istediğim gibi değil. OPC ve diğer astradaki jantlar bizim gruptaki arkadaşların jantları ve ikiside satıldı zaten kaldırmamışlar :) @_eRay

Kısacası aklımdaki şuanlık aracıma uyumlu olan jant Vossen CV3 modeli. Aslında CV4 daha çok hoşuma gidiyor ama flanş koymadan takmak mümkün değil.

Dediğim Vossen CV3

Jant bulamadim arkadaş!

• quote:

Orijinalden alıntı: Panthér

Evet focus st de aynısı var.Birde şu ekilde var bu janttan

Jant bulamadim arkadaş!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_zula -- 3 Şubat 2014; 12:53:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_zula

quote:

Orijinalden alıntı: Panthér

Evet focus st de aynısı var.Birde şu ekilde var bu janttan

Jant bulamadim arkadaş!

Şu sıralar 2. araç olarak kullandığım Mondeo da var. Ama! 16", arabanın cüssesine göre çok zayıf ve çelimsiz duruyor.

Jant bulamadim arkadaş!

Konusu;http://forum.donanimhaber.com/m_84726506/f_//tm.htm#84726506

• quote:

Orijinalden alıntı: 7he mcRp

Aracımın rengi beyaz hocam. 18' düşünüyorum @yas0666

Hayır hocam orjinal 5 kol sport jantları var @BebeBiskuvisi

OPC jantı seviyorum aracım beyaz üzerine siyah ağırlıklı.Ortası siyah opc düşündüm fakat çok fazla araçta bu jant mevcut.Bundan dolayı düşünmüyorum. @Gokhan G.

the_zula'nın eklediği fotoğrafı göremiyorum ama sanırım opc koymuş dediğinizden anladığım kadarı ile @Panthér

hocam örnekler için teşekkürler bu jantlara baktım ama istediğim gibi değil. OPC ve diğer astradaki jantlar bizim gruptaki arkadaşların jantları ve ikiside satıldı zaten kaldırmamışlar :) @_eRay

Kısacası aklımdaki şuanlık aracıma uyumlu olan jant Vossen CV3 modeli. Aslında CV4 daha çok hoşuma gidiyor ama flanş koymadan takmak mümkün değil.

Dediğim Vossen CV3

Jant bulamadim arkadaş!

dedıgınız jant gayet guzel

• 7he mcRp kullanıcısına yanıt
    Ferrari replika jantları Astra ölçülerinde var. Ben Astra J'nin üzerinde gördüm yakışmıştı, sahibinden.com'da ilanları olması lazım onlara da bakarsın. Hem kaliteli duruyor hem de fazla kimsede yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Viper74

Ferrari replika jantları Astra ölçülerinde var. Ben Astra J'nin üzerinde gördüm yakışmıştı, sahibinden.com'da ilanları olması lazım onlara da bakarsın. Hem kaliteli duruyor hem de fazla kimsede yok.

Ferrari jantini takanda arkadasim. Suan tek olarak onda var. Fakat ufak duruyor 18 olmasina ragmen. + offsetli düşünüyorum ornek verdigim fotograftakinden suanlik. Ama ogrendigime gore mart sonunda yeni cesit jantlar geliyormus onlari beklesem mi diye dusunmuyor degilim

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.