Şimdi Ara

James Donkey SSD düşük yazma hızı !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    yaklaşık 2 ay önce incehesap üzerinden 240 gb james donkey SSD aldım, windows kurulumu sonrasında yazma hızı 100ün üzerine çıkmamaya başladı neyse biraz idare ederim dedim ama oyunlarda crash yemeye, sonrasında sistem kitlenmesine kadar gitti. Değişim istedim ve yaklaşık 12 günde değişim yapıldı (sağolsunlar her şey hızlı gerçekleşti)
    Yeni SSD geldikten 2 hafta sonra sistemi kurabildim, ama windows kurulduktan sonra yine aynı şekilde yazma hızı 90 civarlarında seyretmeye başladı ve oyun çökmeleri de cabası! Ben artık ürün değişimi istemiyorum, güvenimi kaybettim bir kere. İncehesaptan para iadesi veya aynı fiyat civarında başka SSD alabilir miyim ? Böyle bir şey yaşayan olduysa diye buraya yazmak istedim, para iadesi şartlarını pek bilmiyorum. Nasıl bir yol izlemeliyim ? James Donkey SSD düşük yazma hızı !

• Eşek marka SSD almayın. Geri verin. Almıyorlarsa, depolama diski olarak kullanın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • James donkey 480GB modelini 1.5 senedir kullanıyorum maşallah ilk gün ki gibi sağlıkta kullanıyorum.. taşıma işlem alıp verme çok yapıyorum ve çok memnunum. (Markayı savunmuyorum sadece fiyat performans olarak en iyi ssd leri ürettiğini düşünüyorum) sizin sorununuza gelince Windows dan kaynaklı bir hata vs olmasın? Sıfırı ile değişim geldiği halde tekrar o duruma düşmenizin bir sebebi vardır.

• Aynı ssdnin 240lık modelini 1 yıldır kullanıyorum problem yaşamadım. Fiyat performans olarak tatmin ediyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ssd ile performans sorunsallarinda anakart veya islemciyi yazmayi unutmayon.

• Ben adata kullanıyorum arkadaşım james donkey şu ana kadar pek sorun yaşamadım laptopumda kingston var kasamda corsair pro geçen yıl ssd komple kendini imha etmişti garanti üst model yenisini gönderdi abi sen bunu nasıl bu hale getirdin dedi ssd görünüyordu ama hiç bir şekilde yazma ve okuma yapılmıyordu ve ntfs fat32 gibi bir değer yoktu bu şekilde yapmayada izin vermiyordu belki de ssd'lerin iyi yanları var ama ilerideki sorunları bunlar sanırsam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NitroNos -- 13 Nisan 2019; 8:30:42 >
  • gobl1n kullanıcısına yanıt
    ssd'yi depolama diski olarak kullanmak hemde sıkıntılı olanı hmmm peki...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    m.2 SSD Düşük Yazma Hızı
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-A3711A892

ssd'yi depolama diski olarak kullanmak hemde sıkıntılı olanı hmmm peki...
    Sıkıntı hızda diyor. Ne yapsın?

• gobl1n kullanıcısına yanıt
    Valla ben o ssdye bişi depolamam...

Para iade isterim direk...

• ben de incehesap dan bir kasa satın aldım içerisinde 240gb james donkey ssd var fakat indirme yaparken 3mbps yi geçmiyor inidrme hızımın 25 civarı olmasına rağmen.Bİraz araştırdım SATA nın yanlış porta bağlanmasından kaynaklanabileceğini düşünüyorum konu hakkında bilgili biri varsa bizi bilgilendirsin

xbox gamepass den battlefield indirirken durum bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nneevm -- 9 Aralık 2022; 20:15:43 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.