|
|
|
Ryzen 9 5950X || Msi MPG Coreliquid K360 || MSI MEG B550 Unify || Crucial Balistix 4x16GB || MSI GTX 1660 LOKUM || PNY CS3030 Nvme || Sandisk 1TB SSD || WD Red Pro 6TB || FSP Aurum PT 1200W || Cooler Master SL600M
Eski Kullanıcı Adı : Chris Brown ![]() |
|
Ryzen 9 5950X || Msi MPG Coreliquid K360 || MSI MEG B550 Unify || Crucial Balistix 4x16GB || MSI GTX 1660 LOKUM || PNY CS3030 Nvme || Sandisk 1TB SSD || WD Red Pro 6TB || FSP Aurum PT 1200W || Cooler Master SL600M
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaenerysStormborn -- 14 Şubat 2020; 21:53:48 > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaenerysStormborn -- 23 Şubat 2020; 20:30:12 > |
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaenerysStormborn -- 24 Mart 2020; 21:54:52 > |
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
|
Donanım Haber Steam Topluluğu
CPU: AMD Ryzen 5 2600 | GPU: MSI RX 5700 MECH GP OC | RAM: GSKILL 2x8GB Ripjaws V 3000MHz | Anakart: MSI B450-A PRO | SSD: Samsung 860 EVO 250GB | M.2 SSD: James Donkey JD1024 1TB | HDD: Seagate Barracuda 2TB | Kasa: Cooler Master MB520 | Monitör: Samsung C27HG70 | Fare: Logitech G102 | Klavye: James Donkey 610S Red Switch | Kulaklık: SteelSeries Arctis 3 (2019 Edition) | Pad: GamePower GP700 RGB | Gamepad: Xbox 360 Controller | Ses Sistemi: Logitech Z506 | Telefon: Poco X3 Pro 8/256GB |
Hocam yakaladım sizi bırakmam Mesela ben o 3D tuşunu 7.1 olayı galiba, 50 kere videolarda test ettim. Neyin ne olduğunu bile anlayamadım. Hangisinde çalışıyor hiçbir zaman bilmiyorum, işarette yok herhangi bir hangisinde olduğuna dair. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07Faber -- 21 Kasım 2020; 1:46:23 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam ben şimdiye kadar telefon kutularından çıkan kulaklıkları kullanan biri olarak, kulaklıklardan anlamadığım için detaylı bir mesaj yazamayacağım maalesef. Ömrüm boyunca gerekli olmadıkça kulaklık kullanmamış, ses sistemi & cihaz hoparlörü çözümünü benimsemiş birisiyim. Bu sebeple aldığım tek doğru düzgün kulaklık Steelseries Arctis 3 idi, ondan sonra da yedek dursun diyerek James Donkey 712 almıştım. Ancak bu ikisini çok amatör şekilde karşılaştırabilirim. JD712'nin üstte belirttiğim problemleri olduğundan dolayı, vakit kaybetmeden geri iade ettim. Öyle uzuuun yorumlar yazabileceğim detaylı bir inceleme yapamadım. Zaten yapabileceğim yorumları da o konuda yapmıştım. SS Arctis 3 sanıyorum bu arctis kulaklıkların en giriş modeliydi. Buna rağmen James Donkey'in sesi Arctis 3'e göre daha kalitesizdi, hem müzikte hem oyunlarda JD712 biraz daha boğuk ve baslı bir ses veriyordu diye hatırlıyorum. Cızırtı sorunları olmasa 150-200 liraya alınabilecek bir kulaklıktı bence ama Arctis 3 ile kalite olarak kıyaslanmaz diye düşünüyorum. Daha öte uzun bir deneyimim olmadığı için ek birşey yazamayacağım. Arctis 3 2019 Edition Windows üzerinden 7.1 destekliyor. Uzlamsal ses - Dolby Atmos açarsanız özellikle destekli oyunlarda ve filmlerde ses ve surround kalitesi artıyor: ![]() Ben bununla oyun - film - müzik hepsisini deneyimlemişimdir açıkçası memnun kaldım. Sesin yoğunluğu ve basın ayarı bana olması gerektiği gibi geliyordu. Kulak pedleri de inanılmaz rahattır, tek sevmediğim şey mikrofonun kalitesizliği bence. Başka bir kulaklık deneyimim olmadığı için de maalesef karşılaştıramıyorum, belki muadili HyperX kulaklık felan kullanmış olsam "diğer kulaklıklarda şu özellikler daha iyi" diyebilirdim ama dediğim gibi deneyimim yok o yüzden eleştirilecek bir yanı varsa da yazamıyorum. Arctis 3 için şu videoyu izleyebilirsin: |
CPU: AMD Ryzen 5 2600 | GPU: MSI RX 5700 MECH GP OC | RAM: GSKILL 2x8GB Ripjaws V 3000MHz | Anakart: MSI B450-A PRO | SSD: Samsung 860 EVO 250GB | M.2 SSD: James Donkey JD1024 1TB | HDD: Seagate Barracuda 2TB | Kasa: Cooler Master MB520 | Monitör: Samsung C27HG70 | Fare: Logitech G102 | Klavye: James Donkey 610S Red Switch | Kulaklık: SteelSeries Arctis 3 (2019 Edition) | Pad: GamePower GP700 RGB | Gamepad: Xbox 360 Controller | Ses Sistemi: Logitech Z506 | Telefon: Poco X3 Pro 8/256GB |
Teşekkür ederim hocam. İzledim videoyu. Kararsız kaldım bakalım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockerroll -- 21 Kasım 2020; 22:30:1 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |