Şimdi Ara

James Donkey 712-711-710 Kulaklık Sorunları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
1
Favori
10.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • James Donkey 712-711-710 Kulaklık SorunlarıJames Donkey 712-711-710 Kulaklık Sorunları


    Merhaba, geçen Cuma günü İncehesap'ta fiyatı 150 TL'ye düşünce denemek için aldığım James Donkey 712 geldi. İncelediğimde bir takım sorunlarla karşılaştım:


    Farkettiğim problemler:

    Dip ses (cızırtı) sorunu. Kulaklık bilgisayara bağlı fakat ses çalmıyorken bile biraz dikkat kesilince net duyulabilen bir cızırtı, parazit, dip ses (artık ne deniyorsa) geliyor. Windows'tan sesi 0'a getirdiğimde pıt diye ses çıkıyor ve biraz azalıyor fakat kesinlikle sonlanmıyor. Windows sesini 100 yaptığımda herhangi bir artma olmuyor. Cihazın kablosunda bulunan kontrol kumandasından sesi en yüksek seviye yaparsam cızırtı artıyor. Ses çalmaya başladığında bu parazit sesi de artıyor fakat çalan şeye odaklandığınız için bu sesi ayırt etmeniz imkansıza yakın. Bu cızırtı sesi kulaklığı çıkardığınızda bir süre beyninizde yankılanmaya devam ediyor ve baş ağrıtıyor. Açıkçası ben çok rahatsız oldum. USB'yi farklı portlara taktım, hatta başka cihazlarda denedim fakat değişen birşey olmadı, dip cızırtı, parazit sesi hep var.

    Cihazın USB'sini takıp çıkarınca tüm ayarlar sıfırlanıyor. Kumanda üzerinden yaptığınız kulaklık ses ayarı, RGB modu ve mikrofon mute tuşu. Bu ayarlar sıfırlanıyor. USB'yi bilgisayara geri bağladığınızda kulaklık %100 en yüksek sesle başlayıp sizi hoplatıyor. Her takış çıkarışta yada bilgisayarı kapatıp açışta ses ayarını tekrar yapmak gerek, ayarlar cihaza kaydolmuyor.

    Kumandada yer alan üçgen 3D tuşu işlevsiz. Test etmeye çalıştım ama açıkçası hiç bir etkisini göremedim. Bilgisi olan varsa yazsın.

    Mikrofon kalitesiz. Windows ve kulaklık sesi %50 civarındayken kulaklığın mikrofonu ile kaydettiğim ses kayıtlarını dinliyorum, ağzıma epey yaklaştırsam da ses hem boğuk hem volümü düşük.

    Kafalığın sıkıp bir noktadan sonra rahatsızlık vermesi, ergonomi ve dışarıya çok ses vermesi olaylarına girmedim. Kişiden kişiye değişebilecek şeyler.


    1 saatlik deneyimle bahsedebileceklerim bunlar, farklı şeylerle karşılaşırsam eklerim. Epey ucuz sayılabilecek bir fiyata aldığım için pek dert olmadı, belki tutar belki elden çıkarırım. Açıkçası bu fason markaların sorunları hakkında pek konu açılmadığı için bir konu başlatmak istedim. Eline James Donkey 710-711-712 geçen yada aktif kullanan arkadaşlar belirttiğim durumları deneyip aynı sorunların bulunup bulunmadığı konuya yorum bırakırsa faydalı olur. Forumda denk geldiğim kullanıcı arkadaşları mention'layarak konuya davet edebilirim.
     
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >







  • İncehesap konusunda bu kulaklığı aldığını belirten arkadaşlar: @CloudCake @Equaties @Nakuğod @interneto07 @747kubimustafa747

    Lütfen ilk mesajda yazdığım sorunları okuyun ve kendi cihazınızda gözlemleyin. Aynı problemler olup olmadığı söyler misiniz? Gelin ürün hakkında muhabbet edelim.
  • İncehesap konusunda bu kulaklığı denemiş yada 710-711 deneyimi olabilecek arkadaşlar: @34Tarik @Mitra @quasimoto @CryDeviL @extagon

    Lütfen ilk mesajda yazdığım sorunları okuyun ve kendi cihazlarınızda gözlemleyin. Aynı problemler olup olmadığı söyler misiniz? Gelin bu ürünler hakkında muhabbet edelim.
  • İncehesap konusunda bu kulaklığı denediğini / kullandığını belirtmiş arkadaşlar: @Jakkoba @Dr.Danger @VYC Majoris @VectrAirliness

    Lütfen ilk mesajda yazdığım sorunları okuyun ve kendi cihazlarınızda gözlemleyin. Aynı problemler olup olmadığı söyler misiniz? Gelin bu ürünler hakkında muhabbet edelim.

    @Muten Baba senin de yorumlarını merak ediyorum.
    İnceleme konunu gördüm ve okuyorum: https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/140230416




  • Kulaklık henüz elime ulaşmadı ama bu yorumlardan sonra kutuyu açmadan satsam mı düşünmedim de değil.
  • XanthiN kullanıcısına yanıt
    Aslında merak edilecek birşey yok hocam incelemesini yaptığım bir ürün, fiyatına göre de aslında olması gereken bir yerde denilebilir. Beklentiye göre kullanıcıyı tatmin edecek yada tam tersi soğutacak bir ürün. Ben genel anlamda beğeniyorum. Sadece 712 için konusuyorum bu arada diğerlerini denemedim.

    ● Dip ses sorunu ben yaşamadım hiç, yada yaşıyorsam da senin kadar temiz kulağım yada dikkatim yoktur belki ama anlattığına göre yaşamam lazım, bende öyle bir durum olmadı.
    ● Cihazda herhangi bir ayarlama vs. yapmadım ekza yazılım konusunda berbatlar, pc dende hiç bir ayar yapmadım ve hatırlamıyorumda buna cevap veremeyeceğim.
    ● Kumandada yer alan üçgen 3D tuşu işlevsiz evet, ben bastığımda değişimi net hissediyorum ama bu bir etki yaratmıyor. Bu sebeple işlevsiz denilebilir ama aslında net farkediliyor geçiş.
    ● Mikrofon ile ses kaydı vs. birşey yapamdım beklentimde yok sadece online oyunlarda arkadaşlar gayet net geldiğini söylediler sesimin.

    Sonuç olarak 150TL ye bedava denilecek bir miktara ışığı olan bir kulaklık almışsın hayırlı olsun en kötü masaüstü lambası olarak kullanırsın Ben 150TL den fazlasını hakeden bir kulaklık olduğunu düşünüyorum. Çakma yada çinli olabilir , en azından piyasadaki çöp kulaklıklar yerine çoğu kullanıcıyı mutlu eden bir etki bırakıyor. Beklentiyi de çok yukarı taşımamak lazım 1500TL ye de kulaklık satılıyor , şuan daha pratik olduğu için epeyce bir zamandır JD712 Süs niyetine duruyor askıda, cougar phontum kullanıyorum. Arada ses kalitesi olarak çok fark var. Ben telefona takıp müzik video. vs. içinde kullanıyorum Cougar çok pratik ve kullanışlı.




  • 711 modeline sahibim. 69 TL'den aldım ve yorumlarımı da ona göre yapacağım.

    Dip ses sorununa rastlamadım. O konuda başarılı diyebilirim.
    USB'yi çıkarıp takınca ses seviyesini hatırlıyor. Üzerinde başka kumanda ayar vs olmadığı için başka bir ayarı yok zaten
    Mikrofon kalitesi bayağı kötü, ses kaydı alınca kendimi duymakta zorlandım nerdeyse. oyunlarda da yoktan iyidir
    Bu tarz boyutuyla heybetli kulaklıkları ilk defa tecrübe ediyorum. Bana ağır geldi. 1 saatten sonra boynumu ağrıtıyor. 15 dakika sonra terleme yapıyor.

    Ses kalitesi fiyatına oranla başarılı. kendi yazılımdan 3d sound veya virtual 7.1 ayarlarını denedim. Orijinal hali daha başarılı geldi bana. Basslar başarılı sayılmaz ama ekolayzer ayarlamasıyla veya windowstan çözülüyor. DTS ve Dolby Atmos denedim. ikisi de kulaklığın performansını arttırıyor ama DTS daha başarılı geldi bana. DTS ile kullanıyorum sürekli. Malzeme kalitesi pek başarılı sayılmaz. padler yumusak ama terletiyor. kafaya iyi oturuyor. yeşil aydınlatma kapatılamıyor ve çook şiddetli. mikrofonun ucundaki led gereksiz, göz alıyor.

    genel olarak 69 liraya aldığım için memnunum. DTS ile ses kalitesinden memnunum. Ama 200 küsür lira vermiş olsam üzülürdüm o da malzeme kalitesinden.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 34Tarik -- 19 Ağustos 2020; 18:21:8 >




  • Muten Baba kullanıcısına yanıt
    Dip ses yok mu yoksa sen mi duymuyorsun gerçekten çok merak ediyorum. Rica etsem tekrar dener misin? Bilgisayar çalışıyorken tak ve kısık sesli de olsa elektrik cızırtısı gibi bir ses duyup duymadığını kontrol et lütfen. Steelseries Arctis 3'e sahibim, cihazı bağlıyorum ve kulağıma takıyorum sıfır ses, cızırtı falan yok. Bunu (JD712) tekrar tekrar denedim, farklı USB portuna ve cihazlara taktım fakat halen bu sesi halen duyuyorum. Sessiz bir ortamda denediğinden emin ol lütfen. Eğer çoğunluk "dikkatlice test ettim, benimki sıfır ses" derse hiç durmadan geri göndereceğim. Eğer test edeceksen 2 numarada belirttiğim çıkar-tak yapınca kumanda üzerinden yaptığın ses ayarının sıfırlanıp %100 başlamasını da kontrol et.

    Dediğin gibi 150 TL gibi bir fiyata aldığım için kafam rahat, zaten pek kaliteli bir ürün gelmeyeceğinin bilincindeydim. Ses seviyesi sonlardayken masaya koyduğumda yada boynuma astığımda hoparlör olarak kullanmak için bile tutulabilir. Gayet güzel ses veriyor.

    Beni merak ettiren tüm cihazlar mı böyle yoksa benimkinde bir arıza mı var.




  • XanthiN kullanıcısına yanıt
    Ucuz diye almıştım. Hiç kullanmadan sattım. O yüzden görüş bekirtemiyorum.
  • 34Tarik kullanıcısına yanıt
    Dip ses yok demişsin gerçekten yoksa çok güzel beni en çok rahatsız eden bu oldu. 711'in ses ayarlama kısmı kulaklığın kendisinde sanırım, dönen çarktan ayarlanıyor? O halde 712'nin ses seviyesini hatırlamama ve ayarları sıfırlama probleminin kaynağı muhtemelen kontrol kumandası ve tuşlu yapısı. Kaydedemediği için her takış çıkarışta varsayılan tanımlanmış ayarlar ile başlıyor.
  • interneto07 kullanıcısına yanıt
    Konuyu takipte ol hocam belki her cihaz böyle değildir, bana sorunlu bir ürün gelmiştir. Ben de araştırıyorum şu an.
  • XanthiN kullanıcısına yanıt
    Aynen aynen sol tarafta çark var. Dip ses farkedemiyorum açıkçası. Ya benim kulaktan ya da kulaklıktan:)
  • dip ses yok benımkın de .ancak cok kotu bir kokusu var .
  • *dip ses yok
    *mikrofonu berbat.
    *koku 1 haftada tamamen geçti
    *pedler terletiyor,sadece kışın kullanırım muhtemelen
    *güzel bir eq ayarıyla çok güzel müzik dinleniyor,oyun oynanıyor
    *69 liraya yani bedavaya aldım.
    *şu anki fiyatı 219 lira,kesinlikle bu paraya değmez.
    *ışıklar kapanmıyor ve mikrofon yerinden oynamadığı için mikrofondaki ışık oyun oynarken dikkat dağıtıyor.
    *aşırı kaba görünüyor ama göründüğü kadar ağır bir kulaklık değil
    *dışarıya ses veriyor ama bir oyuncu kulaklığını metrobüste kullanacak değiliz

    benim değerlendirmelerim bu kadar.
  • extagon kullanıcısına yanıt
    konsar K kullanıcısına yanıt
    Sizinkinin modeli 711 miydi?

    @konsar siz hangi ürünü kullanıyorsunuz hocam?
  • Çeşitli konularda bu kulaklığı kullandığını belirten arkadaşlar: @Humboldt @oknglr @olgacxx @hetşat @yamaci1771

    Lütfen ilk mesajda yazdığım sorunları okuyun ve kendi cihazınızda gözlemleyin. Aynı problemler olup olmadığı söyler misiniz? Gelin ürün hakkında muhabbet edelim.
  • Çeşitli konularda bu kulaklığı (yada bir başka modelini) kullandığını yada geçmişte kullandığını belirten arkadaşlar: @SYLAS @focusrite @LEON-X @Pati Fetisisti @lizkin

    Lütfen ilk mesajda yazdığım sorunları okuyun ve kendi cihazınızda var mıydı gözlemleyin. Aynı problemler olup olmadığı söyler misiniz? Gelin ürün hakkında muhabbet edelim.
  • Çeşitli konularda bu kulaklığı kullandığını yada geçmişte kullandığını belirten arkadaşlar: @kickboxer_18 @Ozantmy @gardanadam @SaMoVe @Kolpaçino Özgür

    Lütfen ilk mesajda yazdığım sorunları okuyun ve kendi cihazınızda varmıydı gözlemleyin. Aynı problemler olup olmadığı söyler misiniz? Gelin ürün hakkında muhabbet edelim.
  • Çeşitli konularda bu kulaklığı kullandığını belirten arkadaşlar: @Jakkoba @Charlie Chaplin @Drsteteskop @exclbr @XnoX

    Lütfen ilk mesajda yazdığım sorunları okuyun ve kendi cihazınızda varmıydı gözlemleyin. Aynı problemler olup olmadığı söyler misiniz? Gelin ürün hakkında muhabbet edelim.
  • Yazayım hocam. Ben bu kulaklığı son 1 aydır yoğun kullaniyorum. Ses yollen ufak cızırtı var ama arka planda oyun açıkken cizirti 2 kat artiyor.

    Benim pcde nedense usb yeri gevşek bu sebeple usb 2 portunda ürün ses vermiyor. 3e takinca amca ses geliyor

    Mikrofona oyunun sesi ufak gidiyor. Sesi fazla açınca dışarı taşıyor ses ne yazikki.

    Mikrofon pek iyi değil ne yazikki. 7.1 de pek fark ettirmiyor süs gibi geldi bana.

    Ses kalitesi pek kötü vs değil.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.